Gavekurv.Shop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Selve gaven osv. Er helt i orden, men det er en mindre god løsning at det bliver leveret med Postnord og man derfor ikke kan vælge hvilket tidspunkt, man ønsker gaven leveret. For i vores tilfælde sk... Näytä lisää

Jeg har nu bestilt hos Gavekurv.Shop 3 gange. Både til vin og til gavekurve. Intet har skuffet, mine bestillinger er blevet leveret hurtigt og produkterne er af prima kvalitet - der er noget for a... Näytä lisää

Det er virkelig smart at man kan blande sin egen kurv. Fine produkter til en rimelig pris. Dog synd at det bliver leveret med Post Nord da leveringstiden er lang. Derfor kom gaven ikke på den dato som... Näytä lisää

Det store udvalg af gavekurve i forskellige prisklasser gør det både sjovt at browse og vælge den bedste kurv. Jeg var lidt bekymret over, hvordan kurven ville se ud efter lang transport, men alt lå... Näytä lisää

1. Lahjakorimyymälä
  2. Yrityslahjat
  3. Lahjatavaraliike

Tietoja yrityksestä Gavekurv.Shop

Vi tilbyder et bredt sortiment af gavekurve med varer fra allerøverste hylde, herunder gourmet snacks og delikatesser, vin og spiritus, kaffe, og meget mere. Vores produkter er af høj kvalitet og omhyggeligt udvalgt fra de bedste producenter for at sikre en ekstraordinær smagsoplevelse.
Vi tilbyder også vores fantastiske “bland selv gavekurv løsning”, hvor du kan vælge mellem vores store udvalg af gourmetprodukter og sammensætte din egen unikke gavekurv. Dette er en unik måde at skræddersy en gavekurv, der passer perfekt til modtagerens smag og præferencer.
Vi ses på GAVEKURV.SHOP

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Præcis og hurtig levering

Leveret hurtigt og fin vare

25. kesäkuuta 2023

Hej Kaj
Vi takker mange gange for de 5 stjerner. Det betyder utrolig meget for os!
Med ønsket om en fantastisk weekend 🎁😊

Meget tilfreds

God betjening og hurtig levering

30. toukokuuta 2023

Kære MK

Tak for den gode anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os! 😊

Meget tilfreds!

Jeg var først en anelse skeptisk, da siden ikke havde nogle anmeldelser, men efter jeg tjekkede dem ud på Facebook tog jeg chancen og bestilte en gavekurv til mors dag. Både pakningen af kurven samt leveringen gik stærkt og den var så fin 🤩 var også glad for at man kunne tilføje et kort/en hilsen. Alt i alt ingen klager og ikke en finger at sætte på noget.

7. toukokuuta 2023

Hej Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er helt forstående over for din rationelle tankegang omkring, at man skal passe på med at handle med virksomheder uden anmeldelser! Derfor er vi SÅ GLADE for, at du har taget chancen hos os - og delt det, så det kan hjælpe andre kunder i fremtiden.

Vi håber og glæder os til, at vi kan være med til at glæde en af dine nærmeste igen 🎁💟