Har handlat det mesta till mina Food Trucks av Gastrozogu.se. O jag e otroligt nöjd 😊 Snabb service o lätta att få kontakt med. Mitt senaste köp va en fläkt. Den sög inte ut. Ringde. O dagen ef... Näytä lisää
Produkt exakt enligt beskrivning. Inga överraskningar. Snabb leverans, några dagar. Något demolerade emballage, har inte öppnat alla sex paket än men två av produkterna är uppackade och verkar hela.... Näytä lisää
Kommunikation är oerhört irriterande eftersom ingen svarar telefonen, ingen finns där med information ang beställning, leveransdatum, tid osv. Fruktansvärt stressande kommunikationssystemet av Gas... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra produkter! Otroligt snabb leverans. Telefonkontakt med grabben innan mycket trevligt och kunnig , man kände sig väldigt trygg! Rekommenderar verkligen alla att handla något här , finns något för a... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
STORKÖKSUTRUSTNING Vi utrustar faciliteter såsom Restauranger, Pizzerior, Bröllopslokaler, Matsalar, Skolor och Förskolor, Kaféer, Barer, Klubbar och Cateringfirmor med Gastronomiutrustning av högsta kvalitet – alltid med kundens behov i fokus www.gastrozogu.se
Hokavägen 111-2, 374 92, Asarum, Ruotsi
- 0455-108 08
- info@gastrozogu.se
- gastrozogu.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snabb leverans. Ett par Sv de korgar jag beställde fanns inte på lager så fick ändra och beställa liknande.
Snabb leverans och det verkar vara…
Snabb leverans och det verkar vara kvalité på produkten!
Nyss handlat men håller den måtten i drift så är den mycket prisvärd.
Supersnabb leverans och fin service där…
Supersnabb leverans och fin service där de ringde upp och dubbelkollade vår adress då jag fyllt i fel.
Bra information från hängiven ägare
Bra information från hängiven ägare, och stort utbud av produkter jag gillar 👌🏼
Snabb service och leverans
Väl inpackad servis. Snabbare leverans än vi trodde. Allt är helt! Inga problem i beställning, kassa och feedback. Tack!
Prisvärd produkt men dyr frakt
Bra och prisvärd produkt dock relativt dyr frakt när man som privatperson köper liten mängd.

Vastaus yritykseltä gastrozogu.se
Rekommenderas starkt!
Snabb leverans och bra uppföljning på…
Snabb leverans och bra uppföljning på leveransuppdatering produkten var kanon,mycket nöjd.
Bra varor och tjänster
Jag köpte en varor och de skickade inom en dag och varor var fantastiskt och funkar bra.
Jag upplever inget när jag handlar
Jag upplever inget när jag handlar. Den förra pumpen frös men leveransen av den nya var jättesnabb.
Likadan pump. Tar 10 min att byta o funkar direkt.
Hurtig og præcis leveranse
Bra priser och enkelt att beställa
Bra priser och enkelt att beställa, fick leveransinformation på mailen dagen efter.
Snabb leverans till dörren
Mycket snabb leverans
Så bra med så snabb leverans.
Jag väntar dock fortfarande på fakturan.