Er du til napolitanske pizzaer kombineret med kvaliteten af surdejsbunde, så er dette stedet. Smag, råvarer og service går hånd i hånd. De varmeste anbefalinger herfra

Uden sammenligning byens - måske Danmarks - bedste pizzaer. Lækker, sprød bund - og det lækreste og mest smagfulde fyld og ost - af de allerfineste råvarer. God og sød service i butikken - og selvom m... Näytä lisää

Gastro Pizza leverer en fremragende pizzaoplevelse. Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og maden er simpelthen fantastisk. Jeg prøvede en Margherita, og dejen var perfekt – sprød, let og fyldig på sa... Näytä lisää

Dyrt pizza som ikke fyldte hele æsken, giver indtryk af besparelser, fyld var der ikke meget af og det virker som om der mangler smag, min pizzabund var meget slatten og blød hvilket gjorde den svær... Näytä lisää

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,9

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk oplevelse hos Gastro

Fantastisk oplevelse hos Gastro! 🍕🔥

Bedste pizza i Herning, autentiske stenovnspizzaer, friske råvarer og masser af smag. Man kan tydeligt mærke, at der bliver lagt kærlighed og kvalitet i maden. Personalet er venligt og imødekommende, og stemningen er hyggelig.

Hvis du er til ægte italiensk pizza, kan jeg varmt anbefale Gastro. Jeg kommer helt sikkert igen!

22. heinäkuuta 2026

Skuffende oplevelse fra start til slut

Jeg bestilte flere pizzaer fra Gastro Pizza, heriblandt en Chorizo Rustica, som blev leveret uden de mini mozzarella kugler, der ellers er en del af pizzaen.
Da jeg kontaktede dem, fik jeg valget mellem 30 kr. retur for de manglende ingredienser eller selv at køre ind og hente en ny – mod at aflevere den pizza, jeg allerede havde fået. Det er en helt urealistisk løsning, når man har bestilt mad til flere personer. I vores tilfælde ville resten af selskabet være færdige med at spise, inden jeg kunne nå frem og tilbage.
Servicen oplevedes som både flabet og ufleksibel, og der var ingen reel vilje til at finde en løsning, der tog hensyn til kunden.
Som prikken over i’et var pizzaen desværre også skuffende i smagen og virkede generelt ret tam og uden særlig meget karakter.
Samlet set en dårlig oplevelse – både på produkt og kundeservice.

5. heinäkuuta 2026

Topklasse pizza

Uden tvivl den bedste pizza, vi har smagt til dato! Perfekt bund, lækkert fyld og en virkelig sød og imødekommende service.

21. maaliskuuta 2026

Rå kartofler og intet svar !

Vi bestilte 3 pizzaer hvoraf den ene var en kartoffelpizza. Men kartoflerne var helt rå og pizzaen uspiselig😡
Jeg har siden forsøgt at kontakte GastroPizza 3 gange gennem deres hjemmeside og en gang på mail uden svar. Det er simpelthen bare dårlig stil.

28. joulukuuta 2025

RIGTIG

RIGTIG, rigtig god service. Taget imod med åbne arme. Vanvittig ekspatise på hvordan en pizza skal laves OG smages 🫱🏾‍🫲🏼

16. kesäkuuta 2025

Bedste pizza 😍

Jeg tager turen et pr gange i måneden fra Holstebro for at spise hos Gastro må ærligt indrømme det er hele turen værd 😍super god service smilende personale og den bedste smag af pizza efter min mening

11. kesäkuuta 2025

Supergode pizzaer

Havde aldrig fået fra Gastro før, men det er absolut ikke sidste gang. Lækre råvarer på en dejlig sprød bund.
Købte to forskellige pizzaer, som begge var fortrinlige.
Desuden søde og smilende medarbejdere.

11. huhtikuuta 2025

Nej nej nej..

Nu har vi fået pizza derfra nogle gange og må bare sige at jeg er skuffet. Det er slet slet slet ikke pengene værd. Herning afdelingen får ihvertfald kun 1 stjerne herfra. Tør og mega kedelig. Ingen smag..
vi har også fået pizza med dårlige kødstrimler, vi fik dog en ny pizza men til den pris skal der være styr på det.

4. huhtikuuta 2025

Det var en meget god pizza

Det var bestemt en god pizza jeg fik. Godt nok den dyreste pizza jeg har købt, sådan lige husker, den var super. Men kan det gå i Herning er jeg lidt skæptisk for. Lad tiden se. En ting er der laves gode pizza, kan man få tingene til løbe rundt. Bestemt en smags oplevelse.

25. helmikuuta 2025

Gastro Pizza i Herning er kendt som…

Gastro Pizza i Herning er kendt som byens dyreste pizzaria, og med det navn forventede jeg en gastronomisk oplevelse. Men lad os være ærlige – det var ikke helt tilfældet.

Pizzaerne var bestemt ikke dårlige, men de imponerede heller ikke. Smagen var fin, men pizzaerne var små, og til prisen følte jeg mig ikke rigtig mæt. Når man betaler en præmiepris, forventer man også en oplevelse, der skiller sig ud og det gjorde denne ikke, som sådan. Det var da heller ikke den sædvanlige tykke og osteoverfyldte pizza fra hjørnet, meeeeennn italiensk gastronomi var det ikke!

Men hvad stedet måske mangler i pizzakvalitet, gør de op for i service! Jeg blev mødt af en utrolig venlig personale, især en ung mand, som jeg mener hed Tobias. Han var smilende, frisk og fuld af gode jokes, hvilket gav en rigtig god stemning. En rigtig ung frisk DANSK dreng, som vidste hvad han ville. Nemlig god service og pizza i topklasse! (dog kunne han ikke gøre for pizzaens mangler, da mit indtryk ikke var han lavet dem)

Alt i alt: Gastro Pizza lever ikke helt op til sit navn, men hvis du vil betale ekstra for god service, kan det være et besøg værd. 🍕😊

8. tammikuuta 2025

Fuldstændig uspiselige pizzaer

Fuldstændig uspiselige pizzaer. Vi bestilte to pizzaer, bunden på pizzaerne var rå dej og pizzaen faldt fuldstændig fra hinanden når man forsøgte at spise den.

Til de priser, forventer man noget helt andet. Vi bestiller ikke mad hos Gastro igen.

19. joulukuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili