Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer. Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig... Näytä lisää
Jsg har köpt garn tidigare och varit nöjd. Nu köpte jag ett tunt garn av 100% merinoull, och har stickat två provlappar med 2 trådar/olika storlekar på stickor, och därefter börjat sticka en jumper. D... Näytä lisää
Har alltid varit nöjd med mina köp från er men att ni också var så snabba att rätta ett fel som inträffade är imponerande! Tack! Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte... Näytä lisää
Hos Garnspecialisten sælger vi ikke nyproduceret garn, men opkøber restpartier fra overskudsproduktion i tekstilindustrien.
Krogenbergvej 15A, 3490, Kvistgård, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Har ikke fået min opskrift… hvorfor sender I den ikke?

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Nu ska jag fylla julklappssäcken med underbara ting i garnet jag köpte😀

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Hurtig levering. Det købte havde den ønskede kvalitet. Er fantastisk at arbejde med

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Meget lækkert garn og farven er nøjagtig som jeg havde håbet på ud fra billedet.
Lynhurtig levering. Modtog garnet dagen efter.

opdateret 10.08.2025.
Jeg har fået erstatningsgarn, til min fulde tilfredshed. Derfor nu 4 stjerner herfra. 5 stjerner ville kræve at vi ikke havde denne lille svipser :-)
Det kan være de 5 stjerner kommer næste gang jeg handler hos garnspecialisten.
Oprindelig anmeldelse.
Jeg har købt Økologisk Bomuld NeC 16/2 (2 kg) - Lysegrå. Kvaliteten er fin, farven er som forventet og levering var fin, men jeg er ikke helt tilfreds med vægten. Der står der er ca. 2 kg, men der er kun 1,825 kg. incl. cone, som vejer ca. 25 gram. Når der står ca. 2 kg, mener jeg at man kan forvente at vægten svinger +- 50 gram, men ikke mere. Jeg mener 200 gram (det er 10%) er for meget, og grænser til snyd.

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Jeg er tilfreds med mængden af garn. Men utilfreds med der var meget tykt garn med, og lidt kedelige farver. Prøver nok igen en anden gang.

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Jeg har været kunde i flere år, og der er altid et spændende udvalg af forskelligt kvalitetsgarn, som nemt kan kombineres. Det er sjovt at finde nye måder at sætte de forskellige tråde sammen på. Jeg er yderst tilfreds med Garnspecialisten.

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Meget god service ved forespørgsel, god hjemmeside, får altid bestillinger hurtigt.
Live udsendelser er altid meget inspirerende, bliver altid i godt humør

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Grusomt, har prøvt å kontakte de på mail og telefon nå i en uke. De svare ikke, tar ikke telefon.
Fikk garn som detter fra hverandre… håper de kontakter meg, når de lese dette…
Trist
Altid den bedste service, gode råd og deler rask ud af de gode idéer.
Jeg synes om alle de gode forandringer i butikken og jeg oplever en rivende udvikling. Jeg synes særlig om man nu kan sætte sig med sit projekt, drikke en kop kaffe og evt få hjælp hvis der er noget i strikkeopskriften man ikke liiige forstår.
Jeg giver hermed mine varmeste og bedste anbefalinger

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Altid smilende betjening, god service og hurtig levering 😊

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Hurtig ekspedition, lækkert garn. Dejligt at kunne være med til at bruge restgarner. Vender gerne tilbage 🥰

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Mega lækkert garn og mega hurtig levering, som altid ❣️❣️❣️❣️
Jeg skal lige bliver fertig med den lækker visnesssweater nö 2 som jeg bestilte ved sidste live og så glæder jeg mig at kaste mig i det nye garn,,,
Tak for det

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Virkelig dejligt garn, Newretex.
Meget sød betjening og vejledning.,

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Dejligt og billigt garn, der er hurtig ekspedition og god kommunikation undervejs
Har handlet flere gange og har aldrig været skuffet

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Jeg oplever, at garnspecialisten gør sig stor umage med at besvare mine spørgsmål.

Vastaus yritykseltä Garnspecialisten
Altid en fantastisk god service, hurtig levering og kvalitetsprodukter. Kan varmt anbefales at handle hos Garnspcialisten