Garn & Tråd ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Bestilte mine varer lørdag middag, allerede om eftermiddagen var ordren pakket og leveret til DAO - få dage efter modtog jeg pakken🙂 Det er da super god service 👏

Super service. God dialog. Havde ikke bestilt garn nok. Kontaktede firmaet og fik dem til at finde samme indfarvning ved næste bestilling som ved tidligere. SUPER fin og meget god kontakte igennem hel... Näytä lisää

Hurtig ekspedition og afsendelse. Meget konkurrencedygtige priser og dejligt at kunne købe fra dansk hjemmeside til samme pris som de store firmaer. Helt old School flueben på følgesedlen og en lille... Näytä lisää

Danmarks bedste priser på garn fra DROPS. Jeg har kun handlet nogle få gange hos Garn og Tråd - men det bliver bestemt ikke sidste gang ! Hurtig ordrebehandling og forsendelse og meget gode prise... Näytä lisää

1. Lankakauppa
  2. Neulontatarvikkeet

Vi er en lille online garnbutik med mulighed for lokal afhentning efter aftale. Vi fører et bredt udvalg af garn fra norske DROPS, samt garn fra danske Mayflower og Go Handmade. Derudover har vi strikkepinde og hæklenåle fra KnitPro.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

146 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg modtog granet,der var pakket i en…

Jeg modtog granet,der var pakket i en pose der var for lille,så den var pakket alt for meget.Det gjorde at jeg kom til at klippe en af nøglerne i stykker.Så den må jeg smide ud 😢😔Jeg vil gerne be jer om at bruge nogle større poser

2. maaliskuuta 2026
Garn & Tråd ApS-logo

Vastaus yritykseltä Garn & Tråd ApS

Hej Betty

Tak for din anmeldelse – det er vi kede af at høre.

Vi pakker normalt vores garn forholdsvis tæt, da det efter vores erfaring giver den sikreste transport og mindsker risikoen for, at emballagen sætter sig fast og bliver beskadiget undervejs. Når det er sagt, tager vi naturligvis din oplevelse med i vores overvejelser fremadrettet.

Ved åbning af pakken med en saks eller andet skarpt kan det være en god idé at være lidt forsigtig, da garnet ofte ligger tæt i emballagen.

Oplever man udfordringer med en ordre, er man altid velkommen til at kontakte os direkte på mail – så finder vi som regel hurtigt en løsning sammen.

Venlig hilsen
Claus

Frustrerende!

Pakken er blevet væk hos Dao!
Når forhandler lover levering efter 2-4 dage må mgl levering/forsvundet pakke være en tvist mellem forhandler og distributør.
Garn bestilt 29/1 og beløb trukket 30\1, sendt mail til forhandler 4/2 og pakken er efterlyst med besked om at Dao har 10 dage til at finde den.
Sendt mail til forhandler igen 9/2 om en løsning men intet svar, møgirriterende når jeg bare mangler mit garn.

13. helmikuuta 2026
Garn & Tråd ApS-logo

Vastaus yritykseltä Garn & Tråd ApS

Hej Bettina
Jeg kan godt forstå din frustration over at din pakke er blevet væk. Det sker desværre nogle gange hos dao, men heldigvis bliver de for det meste fundet og kommer frem til modtageren.
I henhold til daos betingelser har de 10 hverdage til at søge efter pakken, når efterlysningen er foretaget.

Som du selv nævner er pakken sendt den 30. januar og du havde lagt ordren den 29. januar. Så jeg vil jo mene, at vi har leveret en god oplevelse, men jeg kan godt forstå, at den bliver mudret af den manglende modtagelse af pakken fra dao.

Vi har modtaget din mail den 10. februar, hvor du skriver, at du gerne vil have en evt. ny pakke bliver fremsendt med anden distributør end dao. Da det endnu ikke har været aktuelt, da fristen på de 10 hverdage fra efterlysning ikke var gået, er det korrekt at vi ikke var vendt retur. Men jeg bemærker, at du ikke i din e-mail har nogle spørgsmål. Den omhandler udelukkende, at du ønsker anden distributør. Vi har dog nu besvaret din e-mail og oplyst at vi sagtens kan fremsende med GLS, straks daos frist for efterlysning er udløbet.

Jeg beklager den oplevelse du har haft og håber, at dao finder din pakke og hvis ikke får vi fluks sendt nyt med GLS til dig.

Venlig hilsen Daniel