Byte av entreportar i vår brf Vår kontakt här i Gävle...Patrik...har allt du som kund kan önska...o lite till! Han är helt fantastiskt 👍 Från diskussion ang dörrarnas utseende, funktion , kont... Näytä lisää
Har blivit lättare att körs ut och in eftersom nya porten är bredare och en bra markramk. Har gjort närmaste grannar nöjda med färgvalet som pasar in övriga byggnader. Duktiga och effektiva snick... Näytä lisää
Hade varit full pott om inte ni skvätt smörjvätska på klinkergolvet. Och tyvärr var ni tvungna komma tillbaka för att justera ena porten som gick upp igen vid stängning. Annars väldigt trevliga montör... Näytä lisää
Garageportexperten är bra att ha att göra med. Svarar snabbt både när vi ringer och mailar. Snabb leveranstid. Flexibla när det gäller att boka tid. De gav bra råd kring vår garageport och utförde mot... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi är vad vi heter – experter på garageportar och dörrar. I mötet med omvärlden vill vi alltid förmedla glädje, professionalism och engagemang. Med över 30 års kunskap och erfarenhet erbjuder vi Sveriges största sortiment av garageportar, dörrar, portmontage och tillhörande kringtjänster. Kedjan består av franchisetagare med butiker på över 40 orter runt om i landet. Sedan starten har Garageportexperten levererat och monterat mer än 300 000 garageportar till villor, hyreshus, industriverksamhet, näringsidkare och bostadsrättsföreningar.
Ruotsi
- garageportexperten.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snabb leverans inget krångel
Snabb leverans inget krångel. En jättebra kille som monterade porten.
Har blivit lättare att körs ut och in…
Duktiga och effektiva snickare, som fick allt klart på en dag.
Med vänlig hälsning/Stig
Snabb service, höll vad de lovade
Snabb service, tydligt vad det skulle kosta, inga extra avgifter, bra montage
Snabb och bra montering.
Smidig installation
Smidig installation, nya porten sitter som en smäck. Uppskattar bortforsling av den gamla porten.
Utmärkt jobb!
Smidigt från offert till färdig…
Smidigt från offert till färdig produkt! Högsta betyg för montörerna!
Väldigt trevligt bemötande vid första…
Väldigt trevligt bemötande vid första kontakten och även vid själva monteringen. Beställt porten på fredag och på måndag var den redan på plats, monterad och klar.