Flotte mennesker med god service. Her er alt på utstilling så man kan se/teste ting før man kjøper. Bestilte en verktøyvogn som jeg henta på selveste lille julaften. Fikk hjelp med å demontere hjul og... Näytä lisää
Veldig enkel plass og handle fra, servicen er upåklagelig, utvalget er godt og varene står i stil med pris og forventninger, handlet mange ganger allerede og forventer å handle mer
Bra produkter til en god pris! Det er oversiktlig, enkelt å bestille og produktene blir sendt fra lager raskt etter bestilling. Var uheldig å fikk et par kolli med defekter på siste sending. De ful... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Garage 15 gir deg høy kvalitet, til en lav pris. Mål oss mot hvem som helst. Lave kostnader, liten administrasjon og stort lager gir oss muligheten til å gi deg ekstremt lave priser på våre kvalitetsvarer. Fordelen ved store innkjøp gir vi videre ti...
Håvundvegen, 3711, Skien, Norja
- garage15.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Raskt og enkelt. Var tilgjengelig på telefon
Raskt og enkelt. Var tilgjengelig på telefon, som så mange ikke er om dagen. Bra produkt!!
Jeg er på ingen måte fornøyd.Fikk…
Jeg er på ingen måte fornøyd.Fikk pakken levert å det mangler flere deler pga dårlig pakking å håndtering av posten.Skade ble meldt inn av transportør.Sendt mail med garage 15 2ganger om att dette fikser vi.Men det skjer ingenting.Utrolig dårlig service.
Godt utvalg og gode priser
God service, bra kvalitet
God service, tilgjengelige åpningstider.
Veldig trivelige folk
Veldig trivelige folk, lettvint å kjøre bort å hente alt på lageret.
Montering var veldig enkelt og ting passet veldig bra.
Kvaliteten på verktøyet og innredning…
Kvaliteten på verktøyet og innredning er helt super, bygger på med modul etter modul å fyller skuffer med topp kvalitet verktøy
Produkt var tydeligvis lagret ute
Produkt var tydeligvis lagret ute da det var mugg og rust på produktet fra leverandør. For min del var det heldigvis ikke noe som gjorde produktet defekt. Men var skeptisk til utelagring av elektrisk verktøy.
God service👍

Vastaus yritykseltä Garage15
Det gikk kjapt å få det levert
Det gikk kjapt å få det levert, kvalitets messig så er jeg ikke imponert, den ene skapdøren var ikke det blanke beslaget riktig montert fra fabrikk så her måtte jeg ta det av å sette det på nytt på (knot). Og et annen seksjon hadde en liten bulk i skråget, ikke lakkskade eller embalasjeskade så det er nok kommet ut fra fabrikk på denne måten. Søppel luken på miljøseksjonen er ikke tung nok så det lukker seg ikke helt igjen å står litt på gap. Fint at moduler kommer ferdig montert og skapene var lett å montere. Virker robust og et fint møbelfin i garasjen. Så får midt på treet kvalitetsmessig, men kjapt levert og en bra nettbutikk.
Super service
Super service med raske svar på henvendelser, og knallgod service når varene skulle hentes. Innstillingen om at ikke noe ikke kan løses er uvurderlig, og anbefaler alle å handle hos garage15.

Pakken er ikke levert. PostNord
Bruker postnord så pakken er ikke kommet enda.

Vastaus yritykseltä Garage15
Kjempefornøyd med både produkt og…
Kjempefornøyd med både produkt og service. Hadde vært uheldig å ikke trykket levering til hjemadresse. Det ordnet de på et blunk.
Noen dager senere var produktet mottatt og montert. Så takk til Garasje 15 for god service😉

Vastaus yritykseltä Garage15
Bestilt vare var på lager
Bestilt vare var på lager. Fikk hjelp med innlasting i bil. Hyggelig betjening. Vi har et lite verksted med innredning fra Garage 15 som ble utvidet med en ekstra reol. Produktene til verkstedsinredning fremstår som meget solide.

Vastaus yritykseltä Garage15
Rask og effektiv forsendelse!

Meget solide verktøyskap
Meget solide verktøyskap, som ble levert i ‘hele’ skap, minimal og enkel montering.
Utrolig hyggelig betjening fra start…
Utrolig hyggelig betjening fra start til slutt, kan absolutt anbefalles. Produktene er topp 10!

Vastaus yritykseltä Garage15
Flotte produkter og god passform
Flotte produkter, enkel montering og veldig god passform. Kjepetøffe - hever ethvert lager