Kjapp levering
Behagelige plass som ser bra ut selv i store størrelser! Kjapp levering gjør og opplevelsen god!
GANT.no er den offisielle nettbutikken for GANT i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av klær, tilbehør og interiørprodukter til menn, damer og barn, med fokus på tidløs stil, høy kvalitet og bærekraft. Utforsk vårt sortiment av klassiske skjorter, gensere, jakker og stilige interiørartikler som sengetøy, håndklær og morgenkåper – alt designet for å gi hjemmet ditt et løft. Hos GANT.no får du en enkel og trygg handleopplevelse, med rask levering og enkel retur. Vi er opptatt av å gi våre kunder den beste servicen og hjelpe deg med alt du trenger. Vi tilbyr flere leveringsalternativer, inkludert levering med Bring hjem, hentested, pakkeboks, Click & Collect (C&C), og Porterbuddy for en smidig og fleksibel handleopplevelse. Vi leverer innen 1-3 dager! Oppdag dine nye favoritter til både garderoben og hjemmet hos GANT.no i dag!
Det ble en del feil i forbindelse med bestilling/levering og informasjon. Til min store skuffelse.
Én telefon til kundeservice rettet opp det dårlige førsteinntrykket.
Hun som besvarte meg beviste til fingerspissene hva god kundeservice innebærer. Lyttende og forståelsesfull.
Jeg endte opp med å bli utrolig positivt overrasket, og sitter igjen med et imponert inntrykk over hvor god kundebehandling kan være. Bravo!

Vastaus yritykseltä GANT Norge
Rask levering hver gang en bestiller herfra! Ca 2 dager leveringstid, noe som er helt supert! Sist ordre fikk vi et produkt som var feilmerket str på. Utenpå posen sto det en str, men inni så var det en mye større str.
Fikk raskt svar fra kundeservice og kan selvfølgelig sende produktet tilbake for å få ny størrelse, men blir for mye mikk makk med slik i en travel hverdag, så vi får nok bare vente til klæra blir passende om noen år 😅

Vastaus yritykseltä GANT Norge
Har kjøpt over 20 T-skjorter det siste året. Alle er for små. Det står at de er størrelse 2XL. Men alle er enten XL eller Large. Har mange 2 XL Gant t-skjorter i fra før. Når man sammelinger er de alt for små. Tror de er feilmerket. Men servicen man får i butikken er elendig. Måtte bruke flere uker med krangling, bilder osv får å få reklamert. Fikk til slutt de samme t-skjortene tilbake, da hadde de kun renset de… Var jo fortsatt for små (skjønner ikke at Gant tror at de kan vaske de gjør de større igjen, for så å gi de tilbake til kunden). Fikk til slutt nye. Som også er for små. Alle er 1-2 størrelser for små. Så nå reklamerer jeg igjen, for 3 gang. Kommer aldri til å handle hos Gant igjen. Synes både servicen og produktene har blitt elendig de siste årene. Synes også mye av sømmer, kvalitet på andre Gant klær er dårlig. Ovehodet ikke vært pengene de tar for det. Ser etter et nytt favoritt merke…

Vastaus yritykseltä GANT Norge
Lynrask levering, tok én dag fra bestilling til levering.

Vastaus yritykseltä GANT Norge
Lynrask levering og flott produkt. Dessverre var klokka for stor for håndleddet mitt, så det ble en retur, men produktet var det absolutt ingenting å utsette på. Kommer til å handle mer hos Gant :)