GAEVE.nl Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooi, klein LED lamp voor op tafel of een commode. Geeft licht in drie kleuren, zeer warm wit, warm wit (—> gloeilampkleur) en neutraal wit. Zou dimbaar zijn - maar nog niet uitgeprobeerd. Ineenzetten... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestel hier niks In augustus 2 plaids besteld en betaald. Beloven verzending binnen een werkdag. Half september nog steeds niks. Na veel pijn en moeite contact gehad met de klantenservice (amper te b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Al 2 keer lampen besteld en na een hele periode toegekomen. Nu nog eens 2 lampen besteld voor mijn schoondochter en ze komen maar niet toe. Al verschillende keren gemaild en 1 keer antwoord gekregen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ordered a really nice fluffy blanket from this website, had never used it before but was seriously impressed with the high level of customer service. After asking them some questions about the sizes a... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Fleece dekens & badjassen. Voor ons zijn ze niet zomaar een product, maar een belofte. In een wereld waar de markt verzadigd is met een overvloed aan dekens van uiteenlopende kwaliteit, staan wij klaar om het verschil te maken.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mooi dekentje

Zelst dekentje is netjes afgeleverd,

17. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä GAEVE.nl

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het dekentje netjes is afgeleverd. We hopen dat je er veel plezier van hebt en je heerlijk warm blijft deze winter. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het graag!

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een badjas cadeau gedaan maar de…

Ik had een badjas cadeau gedaan maar de verkeerde maat besteld. Top service en snelle afhandeling voor het omruilen.
Mooie kwaliteit ook van de badjas !

3. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä GAEVE.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de badjas en dat het omruilen soepel is verlopen. We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen en hopen dat het cadeau nu perfect past. Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we uiteraard weer voor je klaar!

Top winkel

Snelle levering goede klantenservice, ga zeker vaker bestellen👌

Vastaus yritykseltä GAEVE.nl

Wat een geweldige feedback, bedankt! Super om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en klantenservice. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn bij je volgende bestelling.

Tot snel! 😊👌

Gaeve fleece plaids!

Vastaus yritykseltä GAEVE.nl

Bedankt voor je enthousiasme voor onze Gaeve fleece plaids! We zijn blij dat je ze zo waardeert.

Als je vragen hebt of meer wilt weten, laat het ons gerust weten. Veel plezier met je plaid! 🧣✨

Saanut 5/5 tähteä

Goede snelle service en topkwaliteit

Vastaus yritykseltä GAEVE.nl

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden. We hopen je snel weer te zien! 😊

Saanut 5/5 tähteä

hoogwaardig kwaliteit plaid. Met een snelle levering.

Erg blij met me nieuwe plaid snelle levering en netjes verpakt! Prijs kwaliteit verhouding perfect! Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä GAEVE.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je lovende woorden over de hoogwaardige kwaliteit van onze plaids en de snelle levering. Het is geweldig om te zien dat onze kwaliteit wordt bevestigd door tevreden klanten zoals jij. We zijn blij dat je blij bent met je aankoop en de prijs-kwaliteitverhouding. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons! Veel plezier met je nieuwe plaid en we hopen je snel weer te zien bij Gaeve! 😊

Team GAEVE

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin