Gaedt Design Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Virkelig god og hurtig kundeservice! Jeg var kommet til at få bestilt julekugler med en forkert skriftfarve. Jeg sender derfor en besked til deres kundeservice fredag aften kl. 21:20 lige efter jeg... Näytä lisää

Kæmpe anbefaling herfra! Bestilte et skilt til en guldbryllups æresport og fik leveret 1,5 døgn senere. Det fineste skilt som med sikkerhed vil bringe stor glæde hos guldbryllupsparret. Tusind tak :)

1. Sisustusliike

Vi personlig gør dine ting for dig med folie eller laser gravering. Vi designer wallstickers og laserskårede ting til hjemmet.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Meget glad & tilfreds!

Jeg manglede et gæsteskilt til mit toilet/badeværelse, så jeg kunne have mit håndklæde i fred, og jeg fandt et selvklæbende gæsteskilt i en flot skrift hos Gaedt Design. Jeg bestilte stickeren, og den ankom til pakkeshoppen 1-2 dage senere, hvorefter jeg hentede den. Der fulgte en udførlig brugsanvisning med, som forklarede præcis hvad man skulle gøre, og den gjorde at det hele var nemt og ligetil. Stickeren havde nemlig noget overførselsfolie på, og man skulle bruge et plastikkort for at overføre stickeren til væggen, men altsammen var ligetil og stickeren sidder nu på væggen på mit toilet, og jeg slap for at skulle bore et skilt op. Jeg er en meget glad & tilfreds mand.

20. tammikuuta 2025

Super god service

Super god service. Skulle have lavet en håndbold i træ som bordkort - og det var der en god dialog omkring.
Det færdige produkt er bare i orden - og samtidig var der en hurtig levering.
Det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

30. tammikuuta 2025

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Hurtig fragt. Ved endnu ikke, om ur virker, da det skal være en gave, men foreløbig 5 stjerner herfra.

22. tammikuuta 2025

Flot udgave af den bestilte vare

Jeg bestilte varen, men kom i tvivl om, det nu var det rigtige billede, der kom på juletræskuglen, for det kunne jeg ikke lige se på bestillingsoversigten, men en medarbejder, som jeg kontaktede tlf., forklarede, at det indsendte foto ville være på kuglen. Det havde dog været rart, hvis jeg havde kunnet se det. Nå pyt, det hele funkede tilfredsstillende.

12. marraskuuta 2024

Uret virker ikke.

31. lokakuuta 2024
Gaedt Design-logo

Vastaus yritykseltä Gaedt Design

Hej Niels
Tak for din ordre. Men er ked af at uret ikke virker, for det skal det naturligvis. Og er ikke mindst ked af at du giver os en dårlig anmeldelse i stedet for at kontakte os, så vi kan få dit ur til at virke for dig. Det sker naturligvis en gang imellem at der er fejl i et urværk, men så sender vi selvfølgelig et nyt.

varmeste anbefalinger

Jeg købte en fin gave hos Gaedt Design til min veninde i fødselsdagsgave. Den skulle sendes direkte til hende og nå frem inden hendes fødselsdag. Der var super service og pakken var allerede fremme dagen efter jeg bestilte. Jeg handler her gerne igen.

29. elokuuta 2024