Jeg har kun godt at sige om Fysiolab. Alle der (ung eller snarere gammel) har problemer med tab af muskelmasse bør kontakte Fysiolab. Mogens

Fik en udmærket vejledning til at købe den forkerte skinne for 2 uger siden, så smerterne fra mit slidte knæ blussede op med ekstra stærke smerter omkring knæskallen og senerne på indersiden af knæet.... Näytä lisää

Fantastisk service og rådgivning ved køb af Don Joy knæ-skinner selvom det foregik på telefon, mail og via hjemmeside. Den gode service kom endnu engang til udtryk da jeg havde brug for assistanc... Näytä lisää

Bestille en Black Lycra sleeve til under min skinne. Hurtig levering Skide god materiale Dog savner jeg lidt en track and trace og at billedet måske passer lidt bedre da den overhovedet ikke... Näytä lisää

www.fysiolab.dk er Danmarks største og stærkeste webshop med forhandling af skinner og bandager. Webshoppen er ejet og drevet af fysioterapeuter med flere års ekspertise og erfaring. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter bl.a fra DonJoy og Bauerfeind

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

14 dages leveringstid selv om der står 1-2 dage på hjemmesiden

Vi havde bestilt en løbejakke Liiteguard hydro-tech ordrenr 103182
Leveringstid 1-2 dage efter 3 dage ringer vi for at høre om den var på vej, da den skulle bruges til en fødselsdagsgave, de kunne meddele at det var den ikke og at de i fredags havde fået besked på at den muligvis kom inden for 14 dage.
På hjemmesiden står der stadig 1-2 dage (den 21/1-26 kl 2206) det er mega dårlig stil og meget simpelt at indstille sin webshop efter lagerstatus, dette er ikke ordentlighed.

21. tammikuuta 2026

Ikke modtaget

Jeg bestilte nogle handsker til en julegave slut november fik at vide der var travlt og de nok vil komme slut december eller start januar har ikke fået mere at vide og nu er der gået 2 måneder siden jeg bestilte dem det er simpelthen for dårligt.

28. marraskuuta 2025

Hej Erik

Hej Erik

Syntes lige jeg ville skrive til dig angående min donjoy adj OA difiance pro skinne som jeg fik hos dig sidste år i August

Startede med at bruge den til gå ture på både flat og kuperet terræn

Går nu uden på turene op til 15km om dagen

På med skinne igen og løbe lidt først i den små så nu også uden op til 3 km med en km tid på 5,13 minutter pr km

Bruger nu kun skinnen når jeg skal prøve at løbe længere eller skal gå længer i kuperet terræn

Så fik mod bevist lægen At selvom knæet er total slidt ned og står til udskiftning efter hans mening og at jeg ikke kom til at gå langt og løbe igen med dette knæ så er det lykkedes med skinne tålmodighed

Erik forstod mine krav til skinnen og han gav top professionel rådgivning angående produktet der skulle tages mål da denne skinne er lavet specielt til mit knæ efter få ugers ventetid på produktion af skinnen tilpassede Erik den på mit ben samtidig med at han gav sig tid til at forklare hvordan jeg skulle monter den selv ved fremtidig brug

Kan med hånden på hjertet anbefale Erik hvis du mangler hjælp til donjoy skinner

Tak Erik for at jeg igen kan bevæge mig frit

Mvh René

15. marraskuuta 2025

Fantastisk service

Hurtig levering. Og fantastisk kundeservice.
Jeg modtog pakken hurtigt, dog var der desværre pakket den forkerte størrelse :(
Jeg skriver til kundeservice, at jeg mangler den rigtige akut, og inden for enetime får jeg en mail fra dem af at pakken er på vej. Det er absolut fantastisk!
Ingen unødvendige mails frem og tilbage, bare en ny pakke på vej; uden jeg behøver gøre noget som helst.❤️
Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

24. lokakuuta 2025

Fra Struer til Amager

Mange tak for dag-til-dag levering af den gode DonJoy krykke, som man ikke kan få i seniorshops eller hos bandagister m. fl. her i Østdanmark.
Og mange tak til Kristian for hans hjælp til og tålmodighed med en novice hvad angår handel på nettet.
De bedste hilsner fra Amager til Struer

14. elokuuta 2025

Den bedste behandling.

Min datter skulle købe en bestemt Don Joy beskytter til hendes knæ. Vi kørte til Thyholm hvor Erik Risum var dygtig til at vejlede min datter og gjorde mig som Mor tryg i at sende min datter på håndbold banen igen. Erik var god og venlig og nem at forstå. Tak for den bedste behandling. Josefine og Hanne

3. heinäkuuta 2025

Professionel & sympatisk virksomhed.

Professionel & sympatisk virksomhed.
Det er lang tid siden jeg har fået så god behandling.
Jeg ringede i tirsdags d. 8/7 udenfor åbningstiden og skrev en mail at det hastede vedr. en benskinne, hvorefter en sød fyr fra Fysiolab ringede til mig til trods for de havde lukket for dagen. Han rådførte mig så professionelt og sørgede for jeg havde skinnen allerede her til morgen 10/7. Herefter ringede jeg igen fordi jeg ikke helt vidste hvordan man brugte den, og her rådførte de mig over telefon så det hele flaskede sig.
Hvor er det rart der stadigvæk findes så gode mennesker. De hjalp mig virkelig i en akut situation. Så tak for jer.

8. heinäkuuta 2025

Forfærdelig returpolitik og besvarer…

Mangelfuld vare modtaget, forfærdelig returpolitik og besvarer hverken mails eller opkald.

7. toukokuuta 2025
Fysiolab-logo

Vastaus yritykseltä Fysiolab

Hej Kasper
Tak for din anmeldelse.
Du bestiller en Occlude oklusionsmanchette som du også modtager. Jeg medgiver dig at vi har overset at svare på din mail, det beklager jeg utrolig mange gange.
Du skriver og undrer dig over at der ikke medfulgte pumpe til manchetten. Dette gør der ikke hverken hos os eller occlude selv. Dette er et tilkøb eller køb af en komplet pakke (pumpe og manchette(r)). Vi har dog kun salg af manchetter hvorfor din kritik af mangelfuld vare ikke er korrekt. Du har fået det du købte.
Jeg skal som sagt medgive at du ikke er besvaret på mail og at du desværre ikke har kunne fange os på telefon er ligeledes beklageligt og en kritik jeg videregiver.
Jeg kan se at du har bestilt returnering, så ved ikke hvad din kritik her går på, men vores returpolitik fremgår af vores handelsbetingelser.
God aften
Med venlig hilsen
Kristian
FysioLab

Forfejlet returpolitik

Hjemmesiden er ikke super god ift. lagerføringen af varer.
Deres returpolitik er forfærdelig.
At de kun delvist returnerer beløbet (de beholder åbenbart selv momsen) synes jeg er frækt. Jeg vil hellere bruge alternativer til fysiolab fremadrettet. Alternativerne er måske lidt dyrere, men de er mere transparente og til at stole på.

6. toukokuuta 2025

Hvis jeg kunne

Hvis jeg kunne, gav jeg 10 stjerner⭐️

Jeg bestilte en skinne mandag, fordi min eksisterende skinne er slidt og trænger til service. Jeg har efter aftale med min fys derfor bestilt en mindre støttende skinne, end den gamle. Samme dag går min gamle skinne i stykker, og pludselig har jeg ingen støtte til mit ødelagte knæ. Jeg ringer til Fysiolab for at høre om den bestilte skinne er på lager, men det er den desværre ikke. Jeg får oplyst, at skinnen vil ankomme i løbet af en uges tid. Jeg fortæller, at min gamle skinne er gået helt i stykker, og at jeg er super presset, men at jeg selvfølgelig bare må vente på at den kommer hjem. Den følgende aften bliver jeg ringet op omkring kl. 20.45, og forventer en trist besked. Det er det ikke! Det er derimod verdens sødeste medarbejder, som har tullet rundt på lageret og har fundet lige præcis dén skinne jeg har bestilt❤️ Skinnen har været brugt som demo, men er hel og fin, og hvis jeg vil have den, kan den blive sendt den følgende dag og til nedsat pris. Torsdag ankommer skinne, og jeg er LYKKELIG.

Jeg véd godt at der også var lidt held og tilfældighed blandet ind i det, men der er altså også en medarbejder, som dels huskede min desperation, dels valgte at ringe til mig læææææænge efter fyraften🥰

Jeg er den lykkeligste og mest taknemmelige kunde, og jeg kan ikke takke jer nok for at have skaffet mig en ny skinne så hurtigt❤️

10. helmikuuta 2025

Håndtering af returvarer er mangelfuld

Håndtering af returvarer er mangelfuld.
Jeg kan se, at I har modtaget retur og skriver også mails, som I ikke reagerer på.
I svarer med en løgn, jeg har ikke ladet pakken blive i en pakkeboks og jeg har betalt for at sende den. Og beløbet er ikke modtaget. Efter jeres svar burde I få minus stjerner. De vil ikke engang kvittere for at beløbet er returneret

24. tammikuuta 2025
Fysiolab-logo

Vastaus yritykseltä Fysiolab

Opdateret svar pr. 3/2-25
Hej igen
Du bestiller hos os mellem jul og nytår på bevilling fra din kommune. Vi fremsender dig de ønskede varer inden vi har betalingen herfor fra din kommune. Da du desværre ikke kunne bruge de ønskede varer returnerer du disse. Her medgiver jeg dig og beklager at vi ikke fik svaret dig fyldestgørende på at disse var modtaget. Jeg har siden da, svaret dig at varerne er modtaget og at det står dig frit for, i samråd med din kommune, hvor du ønsker at handle. Vi har aldrig fået betaling fra din kommune og de er ligeledes informeret om at se bort fra vores faktura.
Jeg har ligeledes beklaget mit forkerte svar til dig, både her og over mail.
Jeg ved ikke hvad det er for et beløb du mener ikke at have modtaget, men som tidligere skrevet på mail så bedes du kontakte mig på kristian@fysiolab.dk
Du ønskes en god dag
Mvh Kristian
Medejer FysioLab

Hej
Tak for din anmeldelse omend det ikke er denne type og antal stjerner vi samler på.
For at jeg skal kunne undersøge sagen skal jeg venligst bede om dit ordre nummer?
På forhånd tak
Mvh Kristian
FysioLab

Fornøjelse

Det er sjældent man oplever så hurtig og effektiv service. God og høflig oplevelse og en stor fornøjelse.
Jeg vil klart anbefale Fysiolab og for den sags skyld fortsat bruge dem.

17. lokakuuta 2024

Meget god kundeservice!

Meget god kundeservice!

Hurtig afsendt.

Jeg fandt ud af varen var afsendt med forkert størrelse efter en dags brug.
Dét blev der fundet en meget flot løsning på fra Fysiolabs side.

Meget venlig og hurtig kundeservice.

De kan varmt anbefales :-)

16. elokuuta 2024

Udsøgt service

Manglede showlift, da jeg skulle gå med walker støvle. Bestilte sent lørdag og fik lov at komme og hente søndag.

21. heinäkuuta 2024

Rigtigt god service og support

Rigtigt god service og support. Købte en forkert model til at starte med og skrev til dem for at få den rigtige model. Kristian fra Fysiolab svarede mig endda i hans ferie + der gik ikke lang tid til at jeg havde den rigtige model og det gik smidigt med at betale difference samt at få den nye model leveret. Så top karakter fra en rigtigt glad og tilfreds kunde! :)

25. heinäkuuta 2024

Ærlige og ved hvad de snakker om

Virkelig ærligt firma med god rådgivning. Havde problemer med en frossen skulder og ringede for at spørge, om en skulderstøtte OmoTrain mon hjalp. De sagde ærligt og redeligt, at det gjorde den formentlig ikke, så de oversælger ikke. Men jeg måtte da godt prøve at bestille en og tage den på forsigtigt og teste den, forudsat at den var som ny bagefter. Det er ærlig snak, men da den kom, syntes jeg, at det virkede alt for kompliceret, og jeg troede heller ikke på den. Intet problem med at få pengene tilbage, og så kan det vist ikke blive bedre.

3. heinäkuuta 2024

Super god service!

Super god betjening.
Jeg bestilte varen på en hverdag kl. 20.15 til afhentning på deres lager i Struer.

6 minutter senere fik jeg en mail omkring, at de vil sikre sig det var korrekt da de kunne se jeg jo bor i København.

Jeg fortalte at min kammerat vil hente varen, og det derfor var korrekt.

Næste morgen kl. 8 stod kassen klar til afhentning.
Super god service, kan kun anbefales.

19. kesäkuuta 2024