Kære Kasper
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, da det bestemt ikke er den service, vi ønsker at levere.
Når vi ser tilbage på vores korrespondance i forbindelse med din bestilling, kan vi se, at vi sammen gennemgik specifikationerne for kædesættet. Længden blev beregnet ud fra de mål (6 x 2,5 meter), du oplyste for containeren, og vi sendte dig også billeder af, hvordan kæderne ville se ud, inden ordren blev sat i gang. Vi gik desuden fra et 2-grenet til et 4-grenet kædesæt efter aftale med dig for at sikre den bedste løsning.
Vi forstår din frustration over, at krogene ikke passede som forventet. Det er altid vores mål at sikre, at udstyret passer til opgaven, og vi beklager, hvis der har været en misforståelse omkring, hvilke kroge der var behov for til dine containerøjer.
Hvad angår returneringen af de dele, du ikke har brug for, er det vores standardprocedure – som også fremgår af vores salgs- og leveringsbetingelser – at varer skal returneres, før vi kan kreditere dem. Vi har tilbudt at dække fragten for returneringen, og i den forbindelse beder fragtmanden desværre om mål og vægt på pakken for at kunne booke den korrekt. Vi forstår godt, at det kan føles besværligt, når man ikke lige har en vægt ved hånden, men det er et krav fra fragtfirmaet, som vi desværre ikke kan omgå.
Vi vil meget gerne i dialog med dig for at finde en løsning på situationen og få afsluttet sagen på en god måde. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan tage en snak om det.
Med venlig hilsen, Fyns Kran Udstyr A/S