Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Financh voor de financiering van mijn Ford. Gino heeft mij van begin tot eind snel en professioneel geholpen. De communicatie was duidelijk, hij scha... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Everybody is kind and soft spoken but they or people in garage are very slow, work was not done as promised.lease must be done in 2/3 days, it was done in week time, and handover time made it more l... Näytä lisää
Ik heb een hele fijne contact en beste oplossing gekregen voor onze lease object waarvoor mijn dank. Ze zijn echte professionelen die werkelijk aan de wensen van klant luisteren
Yritys on vastannut
My experience with Fynanch has been very good. The lease process was clear and smooth, and communication was professional. Everything was handled on time and without any issues. I am satisfied with... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn Fynanch; experts in lease voor gebruikte bedrijfswagens. Wij zijn er voor ondernemers. Voor de transporteurs die groter dromen en voor de loonwerkers die direct extra materieel nodig hebben. Maar ook voor de chauffeurs die eigen rijder willen worden. Voor startende ondernemers en voor ondernemers die het klappen van de zweep al kennen. Bedrijfswagens kennen wij door en door. Trekkers, bakwagens, trailers en lichte bedrijfswagens. De occasion bedrijfswagen die jij wil gaan rijden vormt dan ook het uitgangspunt voor ons leaseakkoord, niet je financiële cijfers. Jaarcijfers mag je met jouw accountant bespreken, niet met ons. Wel zo gemakkelijk. Wij werken snel en persoonlijk, want ondernemen is mensenwerk. Op wens verzorgen wij garantie en de verzekering. Zonder gedoe snel verder ondernemen dus. Maar wel alles goed geregeld. Wij zijn gevestigd in midden Nederland en hebben direct toegang tot de voorraad van één van de grootste occasion bedrijfswagen dealers ter wereld: Kleyn Trucks, Trailers en Vans. Wel zo fijn want zo kun je alles in één bezoek regelen; voertuigen bekijken, proefrit maken, direct de lease regelen en snel op weg.
Industrieweg 2, 4214 KZ, Vuren, Hollanti
O echipa de profesioniști gata oricând să îți vină în ajutor. Îi recomand cu drag. Apelați la ei cu toată încrederea că se va găsi o soluție și pentru situația dumneavoastră.

Eerlijk
Staan voor alles open
Klant vriendelijk
Zullen echt alles voor je proberen tedoen
TOP!!!!!

Vastaus yritykseltä Fynanch
Zeer tevreden! In contact gekomen met Gino van Fynanch en hij had me snel geholpen met de financiering van twee werkbussen, ook hartelijk dank voor je duidelijke uitleg beste Gino!

Vastaus yritykseltä Fynanch
Inspecteer de vrachtwagen voordat u deze aan de klant aflevert
Ik heb veel gevraagd naar details over de prijs van de auto en de termijnen in detail, maar ik heb niets ontvangen

Vastaus yritykseltä Fynanch
Onwijs goed geholpen. Gekozen voor Halal lease! Alles ging vlot. Zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä Fynanch
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.