Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Hello! Meg ált a coin 73%-nál azóta semmi e-mail-nincs válasz ki léptem mindenhonnan és azt írja hogy lépjek ki mert be vagyok lépve. Tegnap óta megy és játszani sem tudok kezd bosszantani főleg h... Näytä lisää
Nagyon tetszett,a rendelésre,eleve 1 hetet kellett várnom,viszont ez a saját hibámból volt,pontosan emiatt hatalmas respect az ügyfélszolgálatnak,hogy ilyen türelmesek,és megértőek voltak velem,emelle... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Do you want to buy cheap FIFA 20 coins? We have been in business since 2017 and have a proven track record to be a reliable partner in getting you the FIFA coins you need! FUTPark.com is the #1 destination for cheap FIFA Coins! Tired of losing in FUT Champions? Buying Coins allows you to build the all-star team you need to crush your competition! And we can get you those Coins cheap as well. We guarantee safe trade! 100% safe NO BANN , NO RESET! Come and try us!
Yhteystiedot
Hatar street 12, 2724, Ujlengyel, Unkari
- info@futpark.com
- futpark.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Minden gördülékenyen ment ha viszont…
Minden gördülékenyen ment ha viszont valami nem sikerül segitenek és 100% a biztonság!
Ha valaki FC pontokat akar csak őket…
Ha valaki FC pontokat akar csak őket ajánlom.Gyors szállítás és korrekt szerviz.Pacsi a fiúknak🤙🔥
2 rendelésből 1 teljesült
2 rendelésből 1 teljesült, a későbbi rendelés nagyjából két óra alatt megvolt (550k), viszont az első rendelésnél problémák adódtak és elakadt. Írtam a supportnak és remélhetőleg sikerül majd megoldást találnunk. Ezen kívül minden úgy ment ahogy kell
7óra volt mire 1.2m coin a fiókomon…
7óra volt mire 1.2m coin a fiókomon lett.
Hiába írtam az ügyfélszolgálatnak,semmi választ nem kaptam!
Kicsit csalódás,hogy fél óra van oda írva közbe meg 7óra🤷🏻♂️

Vastaus yritykseltä FUTPark
Trustly and fast team!
Hello
Hello!
Meg ált a coin 73%-nál azóta semmi e-mail-nincs válasz ki léptem mindenhonnan és azt írja hogy lépjek ki mert be vagyok lépve. Tegnap óta megy és játszani sem tudok kezd bosszantani főleg hogy nem reagálnak semmire. :(
Sikerült tisztázni a dolgokat, nagyon korrektek. Köszönöm
Minden ugy tortent ahogy tortennie kell…
Minden ugy tortent ahogy tortennie kell :)
Good,fast work💪✅
i am stressed the coin transfer…
They are genuine. Took some time to deliver but they got it done.

Vastaus yritykseltä FUTPark
EA FC 26-ban vettem előszőr coint
EA FC 26-ban vettem előszőr coint, probléma mentesen és gyorsan történik PS platformon.
Teljesen korrektek és ban eseten is…
Teljesen korrektek és ban eseten is maximális a segítség nyújtás
Normális csapat és segítőkészek!
Nagyon jó!
Teljesen jó és zökkenőmentes volt minden!
Talán azaz egy negatívum hogy kb. 4 óra alatt jött át 2 millió coin. De egyébként teljesen redben volt minden, megbízható!
Minden rendben volt
Szuper oldal, szuper csapattal!
A csapat előtt le a kalappal. Segítőkészek maximálisan, a rendszerük jól működik. Nagyon ritka a fennakadás, de azonnal megoldják a felmerülő gondokat. Ha lehetne 10 pontot adnék nekik. Évek óta csak és kizárólag innen vásárolok. Mindenkinek ajánlom, szuper és egyszerű, na és persze nagyon gyors és OLCSÓBB, mint máshol
Took 11 Days but was worth the wait
Took 11 days to come but was great quality and worth the wait.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.