Super service! Snelle service! Bestel vaker en altijs goede ervaringen! Medewerkers zijn er klantvriendelijk! Kortom: Super bedrijf! PS: SUPERBLIJ met de Loot! Geweldig leuke mystery box met een he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Funko’s komen altijd perfect aan, met enorm veel en goede verpakkingsmaterialen. Vaak zelfs een leuk extraatje als een snoepje of een sticker. Klantenservice is enorm goed en ze onderscheiden zich... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Funko's zijn in goeie staat en netje aangekomen. Alleen ik had vorig jaar gepre ordered en het duurde even en had op gegeven moment contact opgenomen over hoe wat, uiteindelijk wel tevreden en al mi... Näytä lisää
Voor het eerst de gave experience shop van Funko on Wheels gezien op een beurs (collect-a-con) en daar met de super aardige eigenaresse en haar man gesproken na natuurlijk een paar funko's te hebben g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Begin of maak je Funko Pop!-collectie compleet bij de goedkoopste Funko Pop! webshop! Van Pop! Star Wars naar Pop! Disney. Of Pop! Games en Pop! Anime. Wij hebben het in huis! Altijd beschermend verpakt, persoonlijke aandacht, eerlijke communicatie, maandelijkse updates en gegarandeerd kwaliteit! Tot snel op www.funkoonwheels.nl
Wagenmakerij 13, 4762AV, Zevenbergen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alles goed zo als altijd :-) Bij een klein mis communicatie met de auto mail van de site is naar een snelle mail wissel alles weer goed. Prima en directe beantwoording van mails.

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Snelle levering. Makkelijk te bestellen. Heel goed verpakt. Al met al zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Goede en snelle service en levering. Funko zeer goed verpakt, zeker een aanrader om weer te bestellen.

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Zeer goed verpakt en zeer snel geleverd. Site is ook goed overzichtelijk.

goed verpakt,
het werd pas verzendt na 3 dagen ofzo niet heel prettig,
voor de rest prima

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Precies zo als ik had verwacht! Super goed ingepakt en alles is goed ontvangen

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Vriendelijlke service , je word snel geholpen op de mail en ze hebben me snel geholpen met een damage box

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de levering. Heel goed en netjes verpakt. Voor het eerst besteld, maar als ik wat nodig heb aan Funko dan weet ik de winkel te vinden.

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Gisteren 5 januari 2024 me paket ontvangen van max en perez set ontvangen super goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden hoe en wat

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Eerst gevraagd of ze de betreffende funko pop nog hadden, want deze stond wel op de site. Na aanklikken voor winkelmandje bleek de pop uitverkocht te zijn. Na nog een keer vragen bleek dat ze de site nog moesten bijwerken. 5 minuten later was het gelukt en 3 dagen later had ik de pop binnen. Toppers, zijn het. Ze hebben m'n kerst gered.
Elders wacht ik al sinds september op dezelfde pop die nog steeds in de preorder staat.

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Zeer goede service! Een pop besteld die helaas beschadigd was, hierover hebben zij netjes een mailtje gestuurd met foto’s. Ik mocht een andere pop uitkiezen, de pop gratis houden of gewoon mijn geld terug krijgen.

Vastaus yritykseltä Funko on Wheels
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.