Fun Belgium NV Arvostelua 5 055

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 4/5 tähteä

I found the game really cool, played with my family members and friends, fun time. That’s how meetings should go from time to time.. Just chilling, playing games and laughing… Sometimes i really miss... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling geplaatst,levering heeft vertraging, maar verder geen informatie. Contact met de klantenservice niet mogelijk, zij reageren niet. Een update zou fijn zijn, aangezien ik wil weten of het op... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Op 11 januari Lego besteld. Nog altijd niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd. Proberen bellen. Proberen chatten. Werkt allemaal niet. Geen reactie van de klantendienst buiten telkens een automatisc... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vanaf 5 januari meerdere mails gestuurd over bestelling 43001266845. Tot op heden geen enkele reactie van Fun. Een gedeelte van de bestelling is geannuleerd vanwege een tekort in voorraad, alleen he... Näytä lisää

1. Lelukauppa
  2. Lastentarvikeliike
  3. Ulkokalusteet
  4. Tehtaanmyymälä
  5. Juhlatarvikekauppa
  6. Uima-allastarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Naast speelgoed kan je bij Fun ook alles vinden voor jouw feestje! ✓365 dagen retour in winkels ✓Online voorraad check ✓Laagste prijsgarantie Gratis verzending vanaf 50€ Afhalen in winkel steeds mogelijk & gratis! Kom naar Fun voor al je Lego, Playmobil, Smoby, Playstation, Berg, Barbie aankopen. Wij verkopen alle merken speelgoed!

3,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Nog niks ontvangen

Een aantal dagen na mijn bestelling heb ik weliswaar een bericht gehad dat mijn bestelling vertraagd is, maar geen enkele informatie over hoe lang die vertraging gaat duren. Dat is ondertussen ook al een week geleden en ik heb verder niks meer gehoord.

7. tammikuuta 2024

Beste Sandra,

Helaas, gezien de huidige situatie, hebben wij inderdaad geen zicht op hoe snel jullie levering zal uitgevoerd worden. Deze hebben dus inderdaad vertraging opgelopen. Wij doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verwerken.

Onze excuses hiervoor.

Saanut 1/5 tähteä

Artikel niet meer op voorraad toen u het bestelde, wat een onzin...

Doosje lego besteld tijdens hun -30% actie. Zelfde doosje lego heeft nog een week erna te koop gestaan. Krijg nu twee weken later de mail dat het niet meer in voorraad was toen ik het bestelde, wat een onzin.

Beste,

Door de grote promotie en onze huidige situatie hebben wij stockbreuken opgelopen.

Wij excuseren ons voor dit ongemak.

mvg

Ontzettend slechte service!

Ontzettend slechte service!! Besteld product nog steeds niet ontvangen. 2x gemaild met geen reactie en als je ze belt wordt na een aantal minuten de verbinding verbroken. Je wordt niet op de hoogte gehouden waar je pakket blijft, geen reactie op de vraag of het geld terug gestuurd kan worden. 0,0 reactie van hun!! Denk dat het een stel oplichters zijn daar bij Fun!!

17. tammikuuta 2024

Beste Charon,

Als u ons uw bestelnummer opgeeft via klantendienst@fun.be, kan ik intern uw bestelling, of terugbetaling verder opvolgen.

Gezien de huidige situatie hebben wij inderdaad vertragingen opgelopen tegen onze beste wil in.

Nog geen antw gekregen.

Nog geen antw gekregen.

Bestelling is verzonden mr onduidelijk of die nu al dan niet k w opgehaald id winkel

4. tammikuuta 2024

Beste,

Wij hebben uw vandaag per mail geantwoord.

Onze excuses alvast voor het ongemak.

Saanut 1/5 tähteä

Op 10/01 speelgoed besteld voor…

Op 10/01 speelgoed besteld voor verjaardag metekindje, vandaag 17/01 staat bestelling nog steeds in verwerking. Klantendienst op geen enkele manier te bereiken, niet telefonisch, niet via chat, niet via mail. Geen service! Ik hoop dat mijn pakje alsnog op tijd komt.

17. tammikuuta 2024

Beste Sofie,

Allereerst onze excuses voor het ongemak.

Indien uw pakje al verzonden is, zou u een Track&Trace nummer ontvangen hebben om uw bestelling op te volgen.

Gezien de huidige situatie hebben onze leveringen inderdaad vertraging opgelopen tegen onze beste wil in.

Telefonisch niet bereikbaar

Vragen over mijn bestelling. Telefonisch niet bereikbaar. Wacht nog steeds op mijn bestelling.

7. tammikuuta 2024

Beste Claudia

Onze excuses voor dit ongemak.

U zou normaalgezien een link hebben ontvangen met de Track&Trace nummer ter opvolging van de verzending. Gezien de huidige situatie is er uiteraard vertraging opgelopen wat de leveringen betreft. Weet dat wij, als Funteam ons uiterste best doen om alles zo snel mogelijk in orde te brengen.

Saanut 1/5 tähteä

Lego set besteld bij deze webshop

Lego set besteld bij deze webshop. Na een week kreeg ik te horen dat het product niet leverbaar was, de set zou niet meer te bestellen zijn en ook niet meer in voorraad terug komen (de Lego set wordt gewoon nog door Lego geproduceerd, dus dat is best bijzonder). Er werd geen alternatief geboden. Het geldbedrag zou worden terugbetaald, maar nu 2 weken na bestelling nog steeds het geld niet ontvangen. Geen goede ervaringen!

Beste Frank,

Ten eerste excuseren wij ons voor het ongemak.
Helaas hebben wij voor verscheidene items stockbreuk opgelopen en gezien de huidige situatie werden wij genoodzaakt om uw bestelling te annuleren. Uw terugbetaling werd uiteindelijk uitgevoerd op 19.01.24.

Alvast bedankt voor het begrip.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb vorige week een e-mail gestuurd…

Ik heb vorige week een e-mail gestuurd en daar is tot op heden niet gereageerd. We zijn meer dan een week verder.

Beste A. Cranssen,

Uiteindelijk werd vandaag een antwoord gegeven op uw aanvraag. Wij excuseren ons alvast voor dit ongemak. Gezien de huidige situatie hebben wij des te meer werk. Wij doen alvast ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verwerken.

Saanut 1/5 tähteä

Al 12 dagen aan het wachten ondanks…

Al 12 dagen aan het wachten ondanks online voorraad beschikbaar was. 5 dagen geleden mail ontvangen dat de bestelling wordt klaar gemaakt en zo snel mogelijk zal geleverd worden. Nog steeds wachtende....

Beste Arno,

Onze excuses voor dit ongemak.

In de mail die u ontvangen heeft, kan u via de Track&Trace nummer uw pakje opvolgen.

Gezien onze situatie zijn er vertragingen opgelopen.

Gwendolin

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb het pakketje nog steeds niet…

Ik heb het pakketje nog steeds niet ontvangen

Beste Annelien,

Niks geleverd, wel betaald

10 dagen geleden besteld en betaald (100 euro) en nog niks binnen. Artikel staat op voorraad en 3 tot 5 dagen levertijd. Nu geen kado in huis voor mijn zoons achtste verjaardag. Zeer teleurgesteld over dit bedrijf. Ook nog geen antwoord op mijn mailtjes.
Dit was eens maar nooit meer.

Beste Tamara,

Onze excuses voor het ongemak.

Aangezien onze huidige situatie, doen wij er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren. Helaas zijn er vertraging opgelopen tegen onze beste wil.
Van zodra uw bestelling ons depot verlaat, verkrijgt u zeker nog informatie van onze diensten.

Saanut 1/5 tähteä

Ruim week geleden speelgoed besteld

Ruim week geleden speelgoed besteld. Als cadeau te geven, nog niets ontvangen. Als je mailt geen reactie. Als je belt krijg je te horen achterstand magazijn. Onbekend wanneer het geleverd wordt. Hele slechte service! Wel betaald ook!

8. tammikuuta 2024

Beste Lisa,

Onze excuses voor dit ongemak.

Gezien onze actuele situatie, zijn onze leveringen helaas vertraagd. Wij
doen ons best om alles zo snel mogelijk in orde te brengen. Van zodra uw pakje
onze depot verlaat, zal u zeker nog een bevestiging per mail ontvangen.

Saanut 3/5 tähteä

Bestelling is nog altijd niet…

Bestelling is nog altijd niet aangekomen door vertragingen. Ik vind het een enorme lange wachttijd, eerste keer dat ik weet bestelde en enorm teleurgesteld.

Beste Emily,

Laattijdig, slordige verzending

Drie bestellingen gedaan, eerste onvolledig. De twee andere nog steeds niet aangekomen. Pakje verzonden zonder bubblewrap en/of airpillows..
reactie op klacht: standaard auto-reply e-mail

Beste Pieter,

Onze excuses voor dit ongemak.

Door de promotie van Januari hadden wij last van stockbreuk, wat het lastiger maakte om alles uit te leveren. Door de huidige situatie hebben onze leveringen vertragingen opgelopen, desondanks al onze moeite en werk die wij hierin steken.
Van zodra de rest van uw bestellingen ons depot verlaat, krijgt u nog informatie van onze diensten.

Lange levertijd

Bijna 2 weken na bestelling heb ik nog niets ontvangen. Per e-mail werd aangegeven dat ze vanwege drukte vertraging hebben. Zonder duidelijke indicatie wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.

Beste Peter,

Ik heb vandaag 97 euro 9.01 betaald 16.01 geen reactie

goedemiddag, ik heb problemen met mijn bestelling, ik heb op 9 januari 2 beren gekocht, bestel 43001273518 en ze zijn nog niet verzonden, help me alstublieft, ik heb om terugbetaling gevraagd, er komt geen reactie, telefonisch is het onmogelijk om er doorheen te komen , de winkel bestaat sinds 2001 en is betrouwbaar, maar uw gedrag verdient een telefoontje naar de politie

Beste Serhii,

Helaas, gezien de huidige situatie zijn er vertragingen opgelopen wat de
leveringen betreft. Uw annulatie werd aangevraagd en uw terugbetaling zal zo snel mogelijk gebeuren.

Beste Lise,

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Helaas kunnen wij door de huidige situatie u enkel melden dat er vertragingen zijn opgelopen. Wij, als Funteam doen ons uiterste best om zo snel mogelijk uw bestelling te verzenden. Van zodra deze ons depot verlaat, zal u een bericht ontvangen van onze diensten.

Gwendoline

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin