Mooie en goede kwaliteit Acrylic voor een scherpe prijs, snel verzonden en netjes verpakt. Ik zocht een acrylic voor een bepaalde boosterbox en dit was de enige webshop waar ik deze bepaalde ma... Näytä lisää
Top bedrijf! Had 3 cases besteld kwalitatief erg mooi! Ook top service, had voor de optie verzending gekozen terwijl het gevestigd is in het zelfde dorp hebben ze mijn bestelling langs gebracht! Top s... Näytä lisää
So happy to have found Frylics and its amazing acrylic cases for my Pokemon collection. Fast, super safe shipping (to Germany) and high quality products. Highly recommended!
Yrityksen kirjoittama
Eerlijkheid en expertise staan centraal bij Frylics.nl. Wij geloven niet in marketingpraatjes, maar in transparante informatie en producten die we zelf uitgebreid testen op duurzaamheid en uv-bescherming. Vanuit Nederland leveren wij in heel Europa en daarbuiten het grootste assortiment exclusieve acryl cases. Bekijk onze uitgebreide productdetails en ervaar waarom verzamelaars voor onze kwaliteit kiezen.
De Aar 89, 8253PN, Dronten, Hollanti
- info@frylics.nl
- frylics.nl
Muut katsoivat myös näitä
Geweldig verpakt
Geweldig verpakt, goede kwaliteit en een gepersonaliseerd kaartje erbij. Ik kom hier vaker terug!
Een goede eerste ervaring
Er was wat vertraging maar goede communicatie en uiteindelijk is alleen zeer netjes afgehandeld.
Top plek voor Acrylics
Nogmaals bij Frylics besteld na tevreden eerste aankoop. Dit keer ook weer perfect ingepakt zonder enige kans op beschadiging.
Blijft een aanrader!
Kwalitatief behoort dit product tot de…
Kwalitatief behoort dit product tot de absolute top van de markt. Bij levering worden handige anti-schuif dopjes meegeleverd en bij mijn eerste bestelling ontving ik bovendien een Frylics poetsdoek. Hiermee kun je eenvoudig vingerafdrukken en ander vuil verwijderen zonder het acryl te bekrassen. Zeer hoog aan te bevelen. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker mijn acryl bestellen.
Tevreden klant
Altijd tevreden met mijn bestellingen, klopt deze niet dan is het zo verholpen.
Keep up the good work!
Alles super
Das zweite mal hier bestellt, und bin mit denn Produkten durchaus zufrieden. Bei Fragen oder Problemen werden sehr faire Lösungen gesucht. Durch aus zufrieden.
Eerste keer besteld hier
Eerste keer besteld hier.
Super snel verzonden en alles perfect ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje.
10/10 ervaring, doe zo verder!
Mooie acryl boxxen
Zeer tevreden over de kwaliteit &…
Zeer tevreden over de kwaliteit & snelle levering.
Amazing packaing and great product
Amazing packaing and great product, the boxes fit like a glove. Thanks so much!
Super mooie display boxen
Super mooie display boxen , netjes verpakt met dopjes erbij en een doek om ze schoon te maken.
Geweldige producten en goede service!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.