Yritys on vastannut
Tanie loty, bilety lotnicze i tanie linie lotnicze w jednym miejscu. Dobra oferta połączeń lotniczych. Sprawdź ofertę FRU.PL teraz.
Nowogrodzka 62B lok. 2, 02-002, Warszawa, Puola
On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
jestem osoba starsza i nie wiem jak moge samodzielnie sie odprawic kupiłam usługe UU7MJF dlaczego nie macie tej usługi i co mam zrobic
Szybka odpowiedż , konkretna , profesjinalna

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Miła i rzeczowa pomoc w rozwiązaniu problemu

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Pani Gabriela w ciągu kilkunastu minut rozwiązała problem odrzucenia płatności przez bank. Problem polegał na tym, że robiłem rezerwację na lot kwietniowy w styczniu 26 i nie zorientowałem się, że płatność została odrzucona. Zorientowałem się dopiero 10 godz przed odlotem, ponieważ nie mogłem się elektronicznie odprawić. WIELKIE DZIĘKI PANI GABRYSIU!!!!!

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Pani Gabriela była bardzo pomocna i szybko rozwiązała problem. Ogólne wsparcie przez czat mogę bardzo polecić, jest bardzo łatwe do zrozumienia i odpowiedz jest szybka! :)

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Pani Kasia P.-S. Nie chcę pisać nazwiska. Jest wspaniałym człowiekiem z obslugi klienta fru, który mi pomógł w sytuacji stresowej. Ta zlota kobieta szeroko udzieliła odpowiedzi na moje pytania i dala rozwiązanie. Bardzo szybko została mi udzielona odpowiedź obszernie i rozwiązało to mój problem, rozwiało wątpliwości. Wyło mam za miesiąc ale już czuje się bezpiecznie.

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Świetna, szybka obsługa przy kompetentnych pracownikach. Korzystałem z usług kolejny raz. Mam tylko nadzieję, że będzie tak dalej.

Vastaus yritykseltä FRU.PL
fru.pl to firma z niedostatecznie przeszkolonym personelem. Nigdy więcej nie kupimy u nich biletów lotniczych, bo w sierpniu 2023 roku kupiliśmy bilety na trasie Warszawa-Toronto przez Kopenhagę i nie mogliśmy dolecieć do Toronto, ponieważ ftu.pl zapewniło trzy miejsca zamiast sześciu dla trzech osób.

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Podróżowanie z Fru.pl to czysta przyjemność; bez stresu, bo obsługa jest rewelacyjna. Personel jest bardzo kompetentny; jeśli czegoś potrzebujesz, od razu się z Tobą skontaktują i wszystko załatwią. Niesamowite! Pani Karolina Stępień, konsultantka ds. podróży, to prawdziwa czarodziejka; dzięki niej czujesz się bezpiecznie. Gorąco polecam.

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Wyjściowo rozmowa z konsultantem ostentacyjną. Jednak w efekcie zalatwiłam sprawnie dodatkową rezerwację

Vastaus yritykseltä FRU.PL
jestem już wiekowa, ale w dalszym ciągu bardzo chcę być samodzielna i sama rezerwować bilety, ale zrobiłam to źle ,zamówiłam za mały bagaż Pani pomogła mi w ciągu nie całej godziny albo i krócej rozwiązać ten problem z czego jestem bardzo zadowolona, dziękuję serdecznie

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Bardzo dobry kontakt szybki odzew dziękuję

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Bardzo łatwo i intuicyjnie kupuje sie bilety. Cenię sobie tez pomoc. Zrobilam bład w nazwisku, przy zakupie biletu i szybko otrzymalam pomoc.

Vastaus yritykseltä FRU.PL
W trzech słowach: sprawnie, szybko i taniej niż u samego przewoźnika czyli WIZZ AIR

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Polecam w 100% a Pani Magdalena Strzelec zasługuje na wyjątkowe uznanie i pochwałę. Potrzebowałem zmienić termin lotu a Pani Magdalena zamiast mailowo poinformować mnie o warunkach zmiany, co wysłużyłoby całą operację, zadzwoniła specjalnie wcześniej co uchroniło mnie przed dodatkowymi kosztami. Pani Magdalena zachowała się bardzo profesjonalnie a cały przebieg zmiany przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Pani Magdalenie życzę dalszych sukcesów a firmie gratuluję takiego pracownika (powinna dostać premię i co najmniej awans). Pozdrawiam

Vastaus yritykseltä FRU.PL
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.