Frozen Palm Tree Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Den 19. marts købte jeg en North Navigator bar til en fantastisk pris på 2.900 kr. Men på grund af uforudsete omstændigheder var jeg desværre nødt til at returnere varen for at få pengene tilbage. Je... Näytä lisää

Jeg tog et opfriskningskursus efter et års pause fra kitesurfing. Da jeg stadig ny i sporten og derfor havde brug for at få genopfrisket det grundlæggende. Christian på kontoret var venlig og h... Näytä lisää

God og hurtig kundeservice. Jeg køber altid mit kitesurf samt andet hos frozenpalm tree. De har altid nogle skarpe priser. Deres kundeservice er i top. Havde en O’Niel våddragt som desvær... Näytä lisää

We had one semi private lesson that was very well taught. Wanted to refresh our knowledge and get to know the danish waters. The instructor was super nice and focused on the most important things so w... Näytä lisää

1. Purjehduskauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Vores shop startede småt i 2017 og i dag kan vi tilbyde et bredt udvalg indenfor udstyr til vandsport, hvor du er i trygge hænder hele vejen igennem.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Tusind tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige levering. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

Perfekt

Alt gik perfekt som sædvanligt

13. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Mange tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din fortsatte støtte og glæder os over at høre, at alt gik perfekt. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

Ordered a kite and foot straps to…

Ordered a kite and foot straps to Germany. Unfortunately the kite was not available. However, they directly messaged me some alternative offers with prices. Thanks for the effort! I declined since I wanted exactly the ordered kite. Anyway, the straps were shipped right at the same day and I received them a short time after.

10. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Thank you for sharing your experience!

We apologize for the inconvenience regarding the kite not being available as ordered. However, we're pleased to know that our team promptly reached out to you with alternative options along with their prices. We always strive to find solutions that meet our customers' preferences.
If you ever decide to shop with us again, we'll be here to assist you. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out.

God oplevelse

25. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Mange tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din fortsatte støtte og glæder os over at høre, at alt gik perfekt. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os.

Top Preis schneller Versand

Top Preis schneller Versand. Schnelle Rückantwort auf Fragen. Immer wieder gerne

27. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Vielen Dank für deine großartige Bewertung!

Wir freuen uns sehr zu hören, dass du mit unserem Top-Preis, dem schnellen Versand und unserer prompten Antwort auf Fragen zufrieden bist. Deine Unterstützung bedeutet uns viel, und es freut uns zu wissen, dass du gerne wieder bei uns einkaufen würdest.

Wenn du weitere Fragen hast oder Hilfe benötigst, zögere nicht, uns zu kontaktieren. Wir freuen uns darauf, dich bald wieder begrüßen zu dürfen!

Lækkert udvalg

Lækkert udvalg, gide tilbud og kvik levering 😊

28. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Tak for din positive anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores gode priser og service. Hvis du har brug for mere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

God service. Der kun blev sendt en del af bestillingen. Jeg fik tilbagebetalt det udestående uden problemer, da jeg efterfølgende rettede henvendelse og fik at vide, det skyldtes en fejl på lageret.

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Tusind tak for din anmeldelse! Vi beklager fejlen med din bestilling og at kun en del blev sendt. Vi sætter pris på, at du tog kontakt til os, og vi er glade for at høre, at du fik en problemfri tilbagebetaling, da fejlen blev opdaget.

Super fast shipping

Super fast shipping, great product.More of it:-)

5. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Thank you for your fantastic review! We're happy to hear that you had a super fast shipping experience and that you're happy with the great product you received. We hope to see you soon again!

Super nice and competent team

Super nice and competent team! I really had a great time and will definitely book some more lessons to improve my skills.

14. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a great time and found our team to be super nice and competent. See you soon!

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god behandling/ kommunikation undervejs fra bestilling til varerne ankom 😊 nogle vare var solgt men FPT tilbød andre ikke nedsatte varer til 30%rabat. Flt gestus 👍

10. toukokuuta 2023

Hej Elsebeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god behandling. Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder har en positiv oplevelse hos os.

Tak for din støtte, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig fremsendelse af vare

7. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Frozen Palm Tree

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig fremsendelse af varen. Vi bestræber os altid på at levere vores varer så hurtigt som muligt for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse.

Tak for din støtte, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Dedikeret og indsigtsfuld service

Dedikeret og indsigtsfuld service og det samme gælder undervisningen.

2. toukokuuta 2023

Hej Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet dedikeret og god service hos os. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste mulige oplevelse og sikre, at du får den hjælp og vejledning, du har brug for.

Det er også fantastisk at høre, at vores undervisning har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback.

Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Virkelig god service og…

Virkelig god service og kvalitetsprodukter, jeg købte en våddragt til min søn som var en "rigtig" O´neill surf-våddragt og ikke en af dem man kan købe i supermarkeder. Prisen var endda også konkurrencedygtig.

1. toukokuuta 2023

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos os. Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder de bedste produkter af høj kvalitet.

Vi er glade for at du fandt den rigtige O'Neill våddragt til din søn. Vi bestræber os på at have et bredt udvalg af autentiske produkter, der adskiller sig fra dem, man finder i supermarkederne.

Tak for din støtte, og vi er glade for at have kunnet tilbyde dig konkurrencedygtige priser. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Vi ses på vandet :)