Frisørtid Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg er veldig fornøyd med produktet. Fargen blir veldig fin i mitt hår iallefall, og holder i ca 4 vask før jeg må tilføre på nytt. Har prøvd andre typer som ikke får den samme farge/holdbarhet i håre... Näytä lisää

Jeg bestilte denne hårføneren og mottok den 2 dager etter bestilling. Super god og rask levering. Produktet sto til forventningene og det ligger en video ute som er veldig hjelpsom ettersom det var li... Näytä lisää

Valget av fargemaling er viktig for meg, og denne butikken ga meg denne muligheten, og de inkluderte også 2 godteri med bestillingen min, noe som faktisk er veldig hyggelig, selv om det er en liten ti... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Tietoja yrityksestä Frisørtid

For førsteklasses hårpleieprodukter på nett!

Frisørtid.no er ditt ultimate mål for førsteklasses hårpleieprodukter på nettet. Med vårt nøye utvalgte sortiment av premium merkevarer som Maria Nila, Amika, Color Wow, Gold, Four Reasons, BaByliss, Efalock og mange flere, tilbyr vi skreddersydde løsninger for alle hårtyper og behov. Vår misjon er å levere kvalitetsprodukter som garanterer hår i verdensklasse, samtidig som vi fokuserer på å oppnå maksimal kundetilfredshet. Utforsk vårt eksklusive bibliotek med informative og inspirerende videoer som gir verdifulle tips og triks for å oppnå fantastisk hårpleie. Vi er drevet av en lidenskap for kvalitet og kundetilfredshet, og streber etter å gi deg den ultimate handleopplevelsen, enten det er online eller i en av våre salonger. Velkommen til Frisørtid.no, din pålitelige partner for hårpleie og skjønnhet, hvor vi kombinerer ekspertise med lidenskap for å løfte frem din naturlige skjønnhet. Med gode tilbud hver uke, konkurransedyktige priser og rask levering, ønsker vi å tilby deg en sømløs og effektiv handelsopplevelse. Hos Frisørtid.no prioriterer vi både produktkvalitet og kundeopplevelse, og vi er engasjert i å tilby deg kun det beste innen hårpleie. Besøk vår Trustpilot-side for å dele din tilbakemelding og bli en del av vårt stadig voksende samfunn av tilfredse kunder!.

Se våre spesialtilbud!

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det flotte tilbakemeldingen, Angela! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med leveringen og vår service. Vi gleder oss til å se deg igjen i vår nettbutikk! 😊

Rask leveranse

Rask leveranse, fornøyd med produkt og koselig med hyggelig hilsen😊

17. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det strålende tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med leveransen, produktet og vår hyggelige hilsen. Vi gleder oss til å se deg igjen i vår nettbutikk! 😊

Rask levering

Rask levering. God pris. Flott produkt!

9. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det gode ordet, Linn! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det er fantastisk å høre at alt var til din tilfredshet. Vi gleder oss til å betjene deg igjen når du trenger oss! 😊

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det flotte tilbakemeldingen, Synne! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det er fantastisk å høre at varene kom raskt og til en god pris. Vi gleder oss til å se deg igjen i vår nettbutikk! 😊

Topp

Raskt, god pris og hyggelig hilsen i pakka

4. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det strålende tilbakemeldingen, Nina! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med leveringen, prisen og vår hyggelige hilsen. Vi gleder oss til å se deg igjen i vår nettbutikk! 😊

Rask levering.

25. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det flotte tilbakemeldingen, Anne Grete! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Det er fantastisk å høre at du var fornøyd med leveringen. Vi gleder oss til å se deg igjen i vår nettbutikk! 😊

Rask levering og god kundeservice

Rask levering og god kundeservice! 👌🏻

21. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for tilbakemeldingen, Katarina! Vi setter stor pris på den og gleder oss til å betjene deg igjen! 😊

Rask levering av produktet

Rask levering av produktet. Fin krøllbørste som ikke setter seg fast i håret og at den føner samtidig som man krøller. Veldig fornøyd med denne krøllbørsten.

19. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Frisørtid

Takk for det flotte tilbakemeldingen, Ida! Vi setter stor pris på at du deler din positive opplevelse med oss. Vi gleder oss til å se deg igjen i vår nettbutikk! 😊

Rask levering

Rask levering, fin nettside.
Gode produkter.

20. heinäkuuta 2024

Hei Anita! 😊

Tusen takk for din anmeldelse – vi setter stor pris på å høre om rask levering og fornøyde kunder! 🚚💨👍

Ha en fin dag! 😄

Mvh Rebecca🌟

Elendig kundeservice

Det var feil på produktet da jeg åpnet pakken . Doseringspumpen var knekt .
Har sendt mange Mail vedr dette men får ikke svar!! Elendig kundeservice

18. heinäkuuta 2024

Hei Gunn Kristin
Vi syns denne kommentaren var ufortjent, men vi beklager at doseringspumpen ble skadet under transport.
Vi ser at du sendte en henvendelse fredag 2. august kl. 19:17, og vi besvarte den søndag 4. august. Vi har også sendt en ny doseringspump og en gave, en silvershot, til deg med første virkedags post etter din henvendelse, altså mandag 5. august.

Vi ber deg om å sjekke din epost-spam-mappe for eventuelle svar fra oss, og vi har også forsøkt å kontakte deg pr. telefon og SMS uten hell. Vi håper at du mottar pakken med den nye pumpen og gaven snarest.

Hvis du fortsatt ikke har mottatt noe, eller hvis du har spørsmål eller behov for ytterligere hjelp, ber vi deg om å ta kontakt med oss direkte på post@frisortid.com eller ringe oss på 90208203.

Når det gjelder din anmeldelse på Trustpilot, forstår vi at du følte deg nødt til å gi en negativ tilbakemelding basert på din opplevelse. Imidlertid ber vi deg om å oppdatere anmeldelsen når du har mottatt den nye pumpen og gaven, for da håper vi du er fornøyd :)

Vi er her for å hjelpe deg og sikre at du er fornøyd med våre produkter og tjenester.

Pakken kom relativt raskt med hyggelig…

Pakken kom relativt raskt med hyggelig "Tusen takk, navnet mitt og hjerte" påskrevet ordre seddelen. En liten kjærlighet på pinne lå også ved.

25. heinäkuuta 2024

Hei Inger-Margrethe! 😊

Tusen takk for din tilbakemelding – vi er glade for at du likte den raske leveringen og de personlige detaljene! 📦💌

Håper du setter pris på din gave på pinne også. 🎁

Ha en strålende dag! 😄

Bestilt heat cream & babyliss…

Bestilt heat cream & babyliss airstyler, fikk dette til en utrolig god pakkepris! Kjemperaskt levering, bestilte dette søndag 21.Juli og fikk pakken 26.Juli. De holder til i Kristiansand og jeg bor i Lofoten, som jeg vil si er meget bra jobbet! Har ikke fått testet produktene enda men førsteinntrykket er veldig positivt.

26. heinäkuuta 2024

Hei Sarah! 😊

Tusen takk for din anmeldelse💖 – vi er glade for at du fikk en god pakkepris og raskt levering! 📦✈️

Nyt dine nye produkter 💖

Hvis du trenger hjelp, er vi her. 🛠️

Ha en topp dag i finværet i Lofoten! 😄

Hilsen Team Frisørtid 🌟

Hei Eivind! 😊

Tusen takk for din tilbakemelding – vi elsker å høre om smidige opplevelser! 🚚💨

Ha en flott dag! 😄

mvh Team Frisørtid 🌟

Anbefales

Veldig grei handel!

9. heinäkuuta 2024

Hei Dg! 😊

Tusen takk for din anbefaling på Trustpilot – vi er superglade! 🎉

Hvis du trenger noe, er vi her for deg. 👍

Ha en topp dag! 😄

Frisørtid 🌟

Super service

Jeg bestilte en varmluftsbørste fra butikken. Super service og fikk til og med melding fra de angående pakken da den måtte sendes med postnord.

8. heinäkuuta 2024

Hei Rebecca!

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse 👧🎉💖. Vi er overraskende glade 😃 å høre at du var fornøyd med vår super service og at vi klarte å holde deg oppdatert om pakkens rute.

Vi stræber etter å gi våre kunder den beste opplevelsen, og det er hjertelig å høre at vi oppnådde dette for deg.

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål i fremtiden, vet du hvor du finner oss. 😊

Ha en strålende dag!

Rask ekspedering. Personlig service😊

3. heinäkuuta 2024

Hei Nina!

Tusen takk for din flotte anmeldelse 😊. Vi er superglade å høre at du opplevde vår service tipp topp!

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål i fremtiden, er vi alltid her for deg. 🙌

Ha en fantastisk dag!

Rask levering og hyggelig håndskreven…

Rask levering og hyggelig håndskreven beskjed der det sto «Tusentakk Johanne»

30. kesäkuuta 2024

Hei Johanne!

Tusen takk for din flotte tilbakemelding 😊. Vi er glade for at du opplevde vår levering som rask og at du likte den håndskrevne beskjeden. Vi setter pris på hver enkelt kunde, og det er vår glede å gjøre shoppingopplevelsen personlig og hyggelig selv om det er en liten ting 🎉💖

Med vennlig hilsen,

Valget av fargemaling er viktig for…

Valget av fargemaling er viktig for meg, og denne butikken ga meg denne muligheten, og de inkluderte også 2 godteri med bestillingen min, noe som faktisk er veldig hyggelig, selv om det er en liten ting.

27. kesäkuuta 2024

Hei Vasylyna!

Tusen takk for din flotte tilbakemelding 😊. Vi er glade for at vi kunne tilby en farge som passet dine preferanser. Det er viktig for oss at våre kunder finner nøyaktig det de søker etter, og det er fantastisk å høre at vi oppnådde dette for deg.

Vi er også glade for at du likte den lille godteriet som var i pakken din. Det er vår måte å si tusen takk på😊

Med vennlig hilsen,