Dejlig positiv og venlig behandling, som en naturlighed er der smil på læben og her laver man INTET uden forudgående aftale og til aftalt pris. Er virkelig gode til at kommunikere om og igennem hele f... Näytä lisää

Vi købte for et par år siden en brugt Citroen Berlingo hvor koblingen og styrekugler måtte skiftes, vi betalte selv for rep, hvilket man ikke forventer når de har et FDM værksted. Vi har også... Näytä lisää

De er altid venlige og servicen er i top og de laver ikke noget uden at man ved det og de gør et rigtig godt stykke arbejde vi har aldrig haft problemer når vi hat forladt værkstedet

God tone og behandling, god informativ service. Transport til/fra hjem og gratis opbevaring af sommer/vinter dæk. Mvh - og tak for flasken Merete

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Imødekommende og venlige

Jeg har brugt Frilundbiler i flere år og har altid fået en god behandling, de er imødekommende og venlige hvilket er rigtig rart, endvidere har jeg nu lavet en service aftale på bilen til de faste service.

22. joulukuuta 2020

Venlig betjening, men dårlig bil.

Jeg købte en nysynet Suzuki Alto hos Frilund. Dagen efter at jeg fik bilen, begyndte motorlampen at lyse. Dette blev repareret på garantien.
Etter to måneder begyndte bilen at larme fra undervognen. Det viste sig så at bilen var synet med så dårlige bag bremser at alt skulle skiftes.

25. kesäkuuta 2018

Utrolig dårlig behandling

Reparation af skade meget dårligt udført, da jeg talte med Benny Frilund om det og han så hvor ringe det var udført var han kommentar " jeg har ikke været her da det blev udført " tænker bare at hvis ejeren ikke tager ansvar for sit eget værksted hvor skal medarbejderne så arbejde ansvarligt
Og nej jeg fik ikke udbedret det hos dem men på et andet værksted

15. marraskuuta 2016

Pas på prisen ?

Vi har også benyttet os af deres værksted som ved nærmere gennemgang af fakturaer viser sig at være noget dyre, i nogle tilfælde er der lagt 100% på reservedels prisen i forhold til originale Citroen dele.

Mit råd er tjek nu hos andre, lad dig ikke snyde af et FDM mærke.

26. kesäkuuta 2015

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili