Snyd og bedrag Bestilt vare for 1 måned siden. Ikke set eller hørt noget trods mange henvendelser.
Ubrugelige Køb ikke disse trusser Dårlig kvalitet
Snyd og bedrag Bestilt vare for 1 måned…
ingen ordre leveret
Bestile en varer nr 6230 den 28 august 2025 har skrevet og rykket men ingenting sker. har bedt om at få betaling retur ej heller her sker der noget. Jeg har tænkt at anmelde det til Politiet som bedrageri er blevet opfordret til det så de kan blive stoppet.
Jeg vil stærkt fraråde køb fra denne…
Jeg vil stærkt fraråde køb fra denne side. Det jeg bestilte kom efter en del venten, men str. forkert og udseende ikke som lovet, ikke lækagefri
Har kontaktet dem flere gange uden held. Da jeg forsøgte at komme ind på deres hjemmeside var siden lukket, nu er den åben igen. Derfor denne advarsel.
Fik aldrig varen .😡 snyde firma.
Fik aldrig varen .😡 snyde firma.
Bestilte i marts måned
Bestilte i marts måned, pengene blev trukket, men varer er ikke modtaget. Skrev flere gange, men ingen respons.
Giver 1 rød stjerne som advarsel for andre.
Red alert stop handl med dette firma
Red alert stop handl med dette firma. Jeg bestilte varer 26/2 og lovet hurtig forsendelse.13/3 beder jeg om tilbagebetaling,men hører ikke igen fra" firmaet" og modtager hverken penge eller varer. Jeg giver firmaet 0 stjerner.
Fup og svindel!!!
Jeg har bestilt trusser der fra og fik…
Jeg har bestilt trusser der fra og fik dem men alt for små . Har sendet mange mail og prøvet at ringe men ikke nogle der svare . Så lav vær med at købe noget ved dem 😭
Alt forkert med varen Lækagetrusser og en snyd firma…
Alt forkert med varen og en snyd firma som burde stoppes nu og her.
Ingen vare leveret
Ingen vare leveret, ikke til at få fat i trods flere henvendelser, pengene er trukket før du når at trække vejret
Lækagetrusser
Har købt lækagetrusser og skulle nok have undersøgt firmaet på trustpilot inden. Trusserne er overhovedet ikke til nogen som helst gavn. Kan kun bruges som alm. Trusser.
Dårligt. Jeg har kontaktet firmaet uden held men kan læse, at. Det er der også andre der har oplevet
Svindlerfirma
Intet levede op til mine forventninger. Bestilte og betalte med mobilpay 249 kr. De trak pengene med det samme men leverede aldrig varen! - svindlerfirma.....
Jeg har efterfølgende skrevet en mail 6.juni og forsøgt at få dem i tale - ingen respons.
Køb ikke deres inkotinentstrusser
Køb ikke deres inkotinentstrusser. De virker overhovedet ikke, væske løber lige igennem.
Jeg klagede over trusserne samme dag jeg modtog dem. Jeg modtog en returneringsformular, men de vil ikke betale portoen. Jeg mener at dette ikke drejer sig en fortrydelse, men om at varen er fejlbehæftet. Ifølge købeloven, skal portoen derfor refunderes.
Køb ikke deres lækagetrusser
Køb ikke deres lækagetrusser. Rent snyd. Du får ikke andet end farven korrekt på den bestilte vare. Ubrugelige til andet end alm trusser, og så kan stoffet endda ikke opsuge dryp som alm. bomuld. Væske løber udenpå og lige ud på dine hvide!!!! bukser. Ren humbug.
Meget dårlig oplevelse
Har købt undertøj har betalt for længe siden bare ikke modtaget pakken så nul stjerner fra mig
Frieza™ lækage undertøj
Købte Frieza™ - Lækagesikkert undertøj til kvinder til 249,99
De lever slet ikke op til det lovede, lækagestykket dækker kun bagtil.
Men det værste er at der kun kan returneres til Polen, hvilket koster 201,00 - men firmaet har DK hjemmeside med en adresse i DK
Penge retur? Meget svært
Varerne levede ikke op til mine forventninger. Jeg ville returnere alt. Frieza sendte en pdf-formular jeg ikke kunne skrive i. Derfor skrev jeg alle tilgængelige numre fra mine pakker i en mail. Jeg håber stadig at få mine penge tilbage. Endnu er det ikke lykkedes.
Skulle have haft 0 stjerner.
Skulle have haft 0 stjerner.
Har netop modtaget mine trusser.
Er ikke lækage trusser men bare almindelige trusser i dårlig kvalitet. Helt ubrugelige. Er lige til skraldespanden.
Køb dem ikke.
Jeg har fået trukket beløbet men varen…
Jeg har fået trukket beløbet men varen kom aldrig.
Jeg mener det er et dansk firma, derfor turde jeg godt