Har handlet Angel Provence Provence produkter mange gange. De dejligste naturlige hår og kropspleje produkter. God næring til krop sind og sjæl Altid hurtig levering (1- 3 dage). Og varerne er... Näytä lisää
Har igennem flere år handlet hos Freshhair, når jeg har købt produkter til håret. Produkterne er af høj kvalitet, og opfylder alle mine krav til god pleje. Jeg har altid været meget tilfreds, og give... Näytä lisää
Firmaet er enormt informative. Der var åbenbart en levering der ville gøre min ordre en dag “forsinket”, så det skrev de til mig om med det samme. Det eneste det gjorde var, at pakken ikke kom dagen e... Näytä lisää
har brugt jeres hår produkter igennem 9 år og det er rigtig gode, både til det blonde hår men også til min ægtefælle som fik skæl, han hadve prøvet andre produkter men det endte altid op med ekstra... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hvorfor købe dine hårprodukter hos Freshhair? - Hos Freshhair er det professionelle frisører der står bag, så du altid kan få et professionelt svar/vejledning ved at kontakte os. - Vi har et stort udvalg indenfor anerkendte, populære, miljøvenlige, økologiske, parabenefrie, svanemærkede og parfumefrie hårprodukter til under vejledende udsalgspriser. - Hver måned er der nye attraktive tilbud til extra lave priser. - Vi garanterer hurtig levering og god service. - Du sparer penge, og får billige priser på hårprodukter.
Oddervej 56, 8270, Højbjerg, Tanska
- kundeservice@freshhair.dk
- freshhair.dk
On vastannut 25 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Er meget glad for mine produkter jeg…
Er meget glad for mine produkter jeg har købt og hurtig levering❤️
Varen blev leveret meget hurtig og…
Varen blev leveret meget hurtig og lever absolut op til forventningerne.
Rigtig lækre hårprodukter til en…
Rigtig lækre hårprodukter til en fornuftig pris. Kan varmt anbefales
Hurtig levering
Fair pris og hurtig levering.
Fair pris og hurtig levering.
Det var SÅ fint
Det var SÅ fint. Bestilte to hårvoks til den bedste pris online. De kom to dage senere. Nemt og effektivt.
Mvh
En meget tilfreds kunde
Vi er glade for det produkt som vi har…
Vi er glade for det produkt som vi har købt,
hjemmesiden var let at overskue, og der var en god
gennemsigtighed af priser og leverancer,
varen blev leveret inden for kort og lovet tid.
Ja alt i alt en god oplevelse
Perfekt service
Perfekt service! Alt var som det skulle være; lækre produkter, modtog den info jeg skulle bruge undervejs og hurtig levering 👌🏼👍🏻👏🏻
Fantastisk
Lynhurtig levering og set eneste pålidelige sted jeg kan finde min yndlings serie fra Angel en Provence - please aldrig lad den udgå fra jeres sortiment! Hilsen en meget glad genganger-gange-mange-kunde 😆
Virkelig gode varer
Virkelig gode varer. Bruger ikke andet i mit hår end det jeg køber her. God service sød og hjælpsom. Lynhurtig levering.
Alt var i skønneste orden
Alt var i skønneste orden, inkl. hurtig levering
Fungerer super 🧡
Bestilt flere gange - hurtig levering ingen problemer med noget
Nemt at bestille og lynhurtig levering 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har handlet mange gange ved freshhair.dk, og hver gang er det nemt at bestille og varerne kommer altid lynhurtigt. De har gode tilbud. Jeg er meget tilfreds.
Virkelig en overskuelig hjemmeside
Virkelig en overskuelig hjemmeside, nem at komme rundt i.
Hurtig levering, og virkelig nogle lækre velduftende produkter!😍
Godt udvalg og altid hurtig levering
Godt udvalg og altid hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
Fornuftige priser og hurtig service…
Fornuftige priser og hurtig service hvergang
Dejlig, hurtigt og nem levering
⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️ herfra 👍
Fantastik produkter
Fantastik produkter, god service og hurtig levering - de bedste anbefalinger 🙌