Skuffende oplevelse
Vi har tidligere haft rigtig gode oplevelser på denne restaurant, hvilket også var grunden til, at det var en af vores yndlings restauranter i København, og vi ville "dele den" med et familiemedlem. Desværre var oplevelsen denne gang en helt anden.
Vi var et selskab på tre, der havde købt en deal med 3-retters menu og tilkøbte vinmenu. Aftenen startede fint med både forret og hovedret, som levede op til vores forventninger. Problemerne opstod dog efterfølgende, hvor vi måtte vente over en time på desserten. Under ventetiden kunne vi se, at andre borde endda med større selskaber nåede at få både hovedret og dessert, mens vi stadig sad og ventede.
Det mest frustrerende var, at personalet ikke selv virkede opmærksomme på situationen. Vi måtte flere gange gøre opmærksom på, at vi stadig ventede på vores dessert, ligesom vi også selv var oppe og få fyldt vand op. Det virkede ærlig talt til, at vi var blevet glemt.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som desværre står i skarp kontrast til vores tidligere besøg.
Maden var dog god, og derfor får de to stjerner.