ADVARSEL MOD BUTIKKEN 'FALKENBERG SKO'…
ADVARSEL MOD BUTIKKEN 'FALKENBERG SKO' (Ikke selve centret): Uærlig adfærd og værste kundeservice. Sagen ligger nu i Forbrugerklagenævnet.
Dette er en advarsel mod butikken Falkenberg Sko i centret. Den 4. juni 2026 købte jeg et par sko til min datter i denne butik. Allerede dagen efter gled indersålerne fuldstændigt af. Butiksejeren, Rebecca Juncher, lovede at sende skoene til producenten Angulus. Det var løgn. Hun overlod dem i stedet til en lokal skomager, som totalskadede skoene, så sålerne blev rillede, ujævne og helt ubrugelige.
Rebecca Juncher påstod uhørt nok, at de ødelagte såler skyldtes ”patina” – efter under ét døgns brug! Hun nægtede pure at udbedre fejlen og har fuldstændigt ignoreret mine skriftlige klager (som også er sendt til Frederiksberg Centrets centerledelse).
Sagen blev indbragt for Nævnenes Hus, men Rebecca Juncher deltog overhovedet ikke i det telefoniske mæglingsmøde i går, den 28. september 2026. Hun har endvidere konsekvent talt usandt til myndighederne under forløbet. Da mæglingsforsøget blev saboteret af hende, er sagen nu officielt indbragt for Forbrugerklagenævnet.
Rebecca Juncher udviser en dybt uærlig, flabet og undvigende adfærd over for sine kunder. Jeg vil på det kraftigste fraråde alle potentielle kunder at lægge deres penge i Falkenberg Sko i Frederiksberg Centret.