Op moment van contact met het bedrijf ben ik via de mail goed begeleid. Op afspraak kon ik langskomen en heb ik een mooie uitleg gekregen van de verschil ik geurtjes en werd er zonder haast geke... Näytä lisää
Erg goede kwaliteit en service het word snel bezorgd met een leuke verpakking en een echte lieve persoon. AANRADER!!!
Klantenservice is top
Goede website! Er was even een leveringsprobleem, maar dat werd direct opgelost. De klantenservice is super behulpzaam. Daarnaast hebben ze een brede collectie met heerlijke geuren. Vooral de Yara autoparfum laat mijn auto lekker zoet ruiken.
Erg goede kwaliteit en service het word…
AANRADER!!!
Snel bezorgd en goeie communicatie
Snel bezorgd en goeie communicatie
Ontzettend fijne service!
Ontzettend fijne service! Ik had een vraag over de parfum en werd heel vriendelijk geholpen. Daarbij ook erg tevreden met de parfums!
Heerlijke parfum(s) met uitstekende service!
Heerlijke parfum(s). Inmiddels meerdere malen mijn aankoop gedaan bij Fragrancerealm.nl. Ondanks de vele aanbieders en meerdere gekocht te hebben by verschillende andere, ga ik voor deze aanbieder. Ik hoop dat de serviceverlening en kwaliteit behouden blijft! Ga zo door!
Snelle levering top kwaliteit!
Heerlijke parfums heb ook direct voor…
Heerlijke parfums heb ook direct voor mijn vriendin en moeder gehaald aanrader!
Auto parfum ( one million ) / coco…
Auto parfum ( one million ) / coco vanille luchje gehaald. Hele goede kwaliteit plus snelle levering :)
Lekkere geurtjes niet duur en blijft…
Lekkere geurtjes niet duur en blijft lang zitten aanradertje wel!!!
Top kwaliteit
Top kwaliteit, ik heb de Liquid Brun en Perla gekocht en beide geuren zijn enorm goed en niet te verwarren met de “echte”. Ik krijg veel complimenten voornamelijk als ik de Liquid Brun op heb, de geuren blijven ook erg lang hangen. De service is ook top. Zeker een aanrader om hier je parfums te kopen!
Op moment van contact met het bedrijf…
Op moment van contact met het bedrijf ben ik via de mail goed begeleid.
Op afspraak kon ik langskomen en heb ik een mooie uitleg gekregen van de verschil ik geurtjes en werd er zonder haast gekeken naar wat er bij mij paste en wat ik persoonlijk lekker vond. Het was een moeilijk besluit aangezien de geuren allen van kwaliteit en allemaal lekker waren!
Achteraf bij het afrekenen mocht ik ook gebruik maken van de actiekorting (deze was mij niet bekend).
Top service!
Top service, zeer tevreden over de parfums en snelle levering!
Perfecte parfums
Perfecte parfums, beter dan originele. En blijft zeker 3/4 dagen hangen op jassen. Je ruikt heledag door parfum op kleding
Heerlijke geurtjes
De actie vond ik geweldig
Super goede levering en parfums
Kan niks anders zeggen als goede service
In de toekomst bestel ik hier vaker
PERFECT
Snelle levering, goede service, website werkt goed en overzichtelijk! Aanrader voor iedereen! Luchtjes blijven ook zo lang hangen echt top!
Super lekkere geurtjes!
Service was erg goed snel in huis en en de geurtjes waaren top!
Super lekker en blijft lang hangen…
Super lekker en blijft lang hangen precies wat ik zocht ik raad dit zeker aan!!
Echt een betrouwbare website
Echt een betrouwbare website , mooie website ook waar alles zichtbaar is ik heb het vandaag binnen gekregen en ruikt super lekker
Super lekkere parfum👌
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.