Fototiles.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Hej’sa 🤗 Alle de billeder vi har bestilt hos Fototiles er et hit ☺️ disse pynter på vægen med deres flotte farver, samt familie og venner der kommer i huset, syntes godt om resultatet fra Fo... Näytä lisää

BRUG IKKE DENNE WEBSHOP Efter flere forgæves forsøg på at få kontakt til deres kundeservice, har jeg ad omveje fundet ud af at firmaet er under konkurs. Så man kan helt sikkert glemme alt om at... Näytä lisää

Købte 8 tiles, som kom i løbet af en uge. Jeg hængte dem op som anvist, men i løbet af 2 uger faldt 3 billeder ned. De efterfølgende 2 måneder er der ingen der er faldet ned. Jeg kontaktede fototiles... Näytä lisää

Bestilte såvel hexagon som firkantet - rigtig fin kvalitet til prisen, og god tape til ophæng. Ifb. julegave var der kontakt til kundeservice, som gjorde en indsats ud over det forventelige ift leve... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija

En super nem måde at lave helt personlige billeder, hvor du uploader billederne direkte fra din kamerarulle. En dag eller to efter modtager du dine tiles, der sættes op med medfølgende klisterpuder, så du ikke laver huller i væggen. Passer ind i alle typer indretninger ❤️

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

21 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mangler 1 billede i min ordre

Jeg har bestilt 7 billeder. Da min ordre kommer er de super flotte, men kan se jeg har fået to af de samme.
Samme dag henvender jeg mig til kundeservice og forklare situationen. Jeg har nu ventet i 7 dage og stadig intet svar fået på min manglende ordre. Synes det er virkelig dårlig service når det er dem der har lavet en fejl.

14. helmikuuta 2023
Fototiles.dk-logo

Vastaus yritykseltä Fototiles.dk

Hej Sandra :)
Først og fremmest er jeg rigtigt glad for at du synes billederne er super flotte.
Jeg har lige prøvet at tjekke op og jeg kan se at vi har svaret tilbage dagen efter at vi naturligvis sender det manglende billede.
Men jeg kunne ikke finde noget svar fra dig, men har fundet den i vores SPAM. Så det er derfor der ikke er sket mere siden.
Det skal jeg naturligvis beklage og vi sender naturligvis det manglende billede :)

Flotte produkter og hurtig kunde service

Vi har nu bestilt billeder af 2 omgange og vi er super tilfredse med produktet
Ved vores anden bestilling var der problemer med postnord's levering til pakke stedet, derfor kontaktede jeg fototiles på mail kl. 08.41 og fik allerede svar kl. 08.56 det er en virkelig flot svar tid.

Så alt i alt super flotte produkter som også klæber på vanskurede vægge og en rigtigt god kundeservice.

13. helmikuuta 2023

Uskarpe

Bestilte 8 billeder af Blåvand strand. De 6 af billederne er ok. De sidste 2 meget uskarpe. Mega ærgerligt, at der ingen kontrol er med billederne, inden de afsendes

20. tammikuuta 2023

Lang leveringstid

Lang leveringstid, fik ikke besked om at pakken kunne afhentes, skrev til kundeservice men fik ikke svar. Inden jeg modtog min pakke tilbød de pludselig 30%, jeg skrev til dem om jeg også kunne få denne rabat, når pakken endnu ikke var modtaget. Har fortsat ikke hørt fra dem.

15. marraskuuta 2022

Fantastisk

Nem bestilling, hurtig levering. Mega flotte billeder som jeg glæder mig til at give videre i fødselsdagsgave.

3. marraskuuta 2022

Synes de er så flotte

Synes de er så flotte! De klæder min væg suverænt!!!! MEN kunne godt tænke der var flere klister dutter med, jeg har været nødt til at klippe mine over så der var nok til alle

1. marraskuuta 2022