Fotobehang Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Mooi fotobehang en goeie duidelijke instructies. Echter is de grootste uitdaging voor hun klanten het naadloos behangen... daar kunnen ze wel wat beters voor ontwikkelen, of advies over geven in mijn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snelle feedback op de aangeleverde foto, goede input en hulp, goede klantenservice met snelle reacties. En het belangrijkste: een fantastische print op behang van enorm hoge kwaliteit. Het ziet er sup... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De foto die we hadden uitgekozen zou te wazig zijn . Dit werd netjes aangegeven, de keus aan ons gelaten, en alternative werden voorgedragen. Een maal besteld kwam de doos iets verfrommeld aan. Waa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het beeld wat we hadden gestuurd was zeker niet optimaal, we kregen keurig een proefje hoe het zou worden bij deze grote uitvergroting. Voor ons was het acceptabel en waren heel benieuwd naar het uite... Näytä lisää

1. Tapetit

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

9 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tevreden en blij!

Onze eigen foto was helaas niet geschikt voor de grootte van het behang wat wij wensten. Zo super dat telefonisch contact direct mogelijk was en wij verscheidene alternatieven kregen aangeboden. De dames waarmee ik contact had, begrepen onze wens en zij hebben hun uiterste best gedaan om voor ons een mooie foto uit te kiezen.
Ook over het aanbrengen van het behang kregen wij duidelijk advies! En het resultaat?
Geweldig, wij worden helemaal blij als we naar die mooie wand kijken! Mede door het meedenken en het sturen van de alternatieve foto’s die wel mogelijk waren!

11. tammikuuta 2022

Goede service en snel

Goede service! Vooraf wordt bepaald of het pixel formaat klopt en goed overlegd. Je opdracht wordt dus niet gedrukt, dat vind ik echt top!!!
Bedankt voor de snelle levering en als we weer iets willen laten drukken, komen we zeker terug.

9. tammikuuta 2022

Pachtige afbeelding

Pachtige afbeelding uit één stuk van airtex behang. Makkelijk aan te brengen.
Verwachte levertijd klopt, stevige en beschermende verpakking van fotobehang bij levering.
Wij en zoonlief zijn er erg blij mee!

7. tammikuuta 2022

Hele goede service

Hele goede service! Kennelijk doet Fotobehang een check op de kwaliteit. We kregen keurig bericht dat onze keuze mogelijk niet mooi zou worden. Ze hebben ons op weg geholpen en we hebben uiteindelijk prachtig behang!

5. tammikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering van het fotobehang

Snelle levering van het fotobehang. Prachtig resultaat en de kwaliteit van het airtex behang is zeker velen malen beter dan een 'gewoon' vliesbehang. Fotobehang heb ik laten aanbregen door een professional.

Hou er wel rekening mee dat bij het afdrukken de 'scheuren en onregelmatigheden' van het echte oude 17e eeuwse schilderij van Hendrik Voogd ook zichtbaar zijn op het fotobehang.

13. joulukuuta 2021

Naar wens

Na het plaatsen van de opdracht, werd ik nog netjes op de hoogte gebracht over de kwaliteit en of ik daar wel mee akkoord ging. Wat mij betreft was dat helemaal naar wens. Daarna is het fotobehang (aitrex) opgestuurd en heb dus goed ingepakt ontvangen. En het staat mooi op de muur.

5. joulukuuta 2021

Goede klantenservice

Er was een probleem met de kwaliteit van de foto die ik had uitgekozen voor een fotobehang. Daar is uitgebreid contact met mij over op genomen en zo heb ik een goede andere keuze kunnen maken. Helemaal in orde!

30. marraskuuta 2021

Super resultaat!

Gaan wij absoluut nog eens doen! Wij hadden het behang 'uit een stuk' ipv rollen en denk dat dat eenvoudiger aan te brengen is dan aparte rollen dus die kleine extra toeslag zeker weten waard.

30. marraskuuta 2021

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin