Banner for Fortum Sverige

Fortum Sverige Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Att använda aggressiva och oseriösa försäljningsmetoder, där era anställda ger sig på intet ont anande människor och försöker lura dem att teckna avtal med er, är inte acceptabelt. Om ni faktiskt hade... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mkt bra tillägg. Man känner sig trygg och sedd. Dessutom en liten slant i välkomstbonus. Finns nog inget elbolag som matchar det. Dessutom billigare el och en mkt lättfattlig och enkel app där man kan... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag använde Fortum i ett par år. Sedan valde jag att stänga mitt bolag och därmed glömde jag av att säga upp mitt abonnemang hos Fortum. När jag fick min årsfaktura så blev det en smärre chock. Men ja... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Trots uppsägning av avtal fortsatte räkningarna komma från Fortum. Då jag ringde och frågade varför, svarade de att jag när jag tecknade avtalet även ville ha skyddad identitet (vilket jag inte ens m... Näytä lisää

1. Energiantoimittaja
  2. Sähkölaitos
  3. Energian tuotantolaitteet ja -ratkaisut
  4. Kaasuyhtiö
  5. Ympäristöystävällisen energian toimittaja
  6. Aurinkoenergiayhtiö

Yrityksen kirjoittama

Fortums vision är att vara föregångare inom ren energi och förbättra livet idag och för framtiden.

Välttävä

Kaikki arvostelut

183 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mycket trevligt bemötande,utförlig…

Mycket trevligt bemötande,utförlig information,mycket nöjd!

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och informationen. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Saanut 1/5 tähteä

Förstår inte att Fortum anlitar…

Förstår inte att Fortum anlitar företag/ säljare som ringer och tjatar om att skicka ett avtal. Jag vill ha en offert på erbjuden el etc. Dom kan bara skicka avtal …..!
Helt oseriöst!

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde kontakten på det här sättet. Det är självklart viktigt för oss att våra säljare ger tydlig information och ett professionellt bemötande.

Vi tar med oss dina synpunkter och för dem vidare internt.

Saanut 5/5 tähteä

Persons i consulted are specialThey …

Persons i consulted are specialThey can loose your problems in an emphatic way

30. kesäkuuta 2026

Hi,

Thank you for your kind words! We're happy to hear our team could help. We truly appreciate your feedback.

Best regards,

Saanut 5/5 tähteä

Bra information och jag fick mitt…

Bra information och jag fick mitt problem löst. Super Bra Service.

24. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du fick ditt problem löst och är nöjd med vår service.

Med vänliga hälsningar

Unprofessional customer service…

Unprofessional customer service experience. They contacted me regarding electricity pricing/contract details. When I asked them to share their contact information so I could review the prices and get back to them later, they abruptly ended the call.

17. kesäkuuta 2026

Hi,

Thank you for your feedback, and we’re sorry that the call was experienced this way.
It appears there may have been a technical interruption rather than the call being actively ended by us. We kindly ask you to contact us again so we can assist you further with your questions regarding contracts and pricing.

Please feel free to reach out, and we will be happy to help you further. Best regards!

Saanut 4/5 tähteä

Billigt o bra o förstående säljare

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Tack så mycket för din fina recension! 🌟

Vad roligt att höra att du upplever både bra pris och ett förstående bemötande från våra säljare. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Tryggt

Tryggt, enkelt och fungerar utmärkt

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Vad glada vi blir av att ni är nöjda med oss, tack för er recension!

Fortum

Supertrevlig och hjälpsam kundtjänst!

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Tack snälla för er fina recension, det gläder oss verkligen att ni är nöjda med vår hjälp!

Saanut 5/5 tähteä

Appen är jättebra där kan jag verkligen…

Appen är jättebra där kan jag verkligen styra mina elutgifter

11. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar appen och att den hjälper dig att få bättre kontroll över dina elkostnader.

Saanut 5/5 tähteä

Good and clear information from a nice…

Good and clear information from a nice salesperson. Easy to understand the agreement and that Fortum will fix everything with my previous electricity supplier.

9. kesäkuuta 2026

Hi,

Thank you for your review! We're happy to hear that the information was clear and that the switch to Fortum felt easy and smooth.

Welcome to Fortum!

Best regards,

Saanut 1/5 tähteä

Skickar fakturor till dödsbon trots…

Skickar fakturor till dödsbon trots adressändring och kräver sedan extra kostnader och avgifter.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Tack för din feedback. Vi beklagar att du har upplevt problem med faktureringen. Kontakta gärna vår kundservice med dina uppgifter så ser vi över ärendet och hjälper dig vidare.

Saanut 1/5 tähteä

Obehagliga och hotfulla säljare från…

Obehagliga och hotfulla säljare från Fortum utanför matbutiken idag.

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter tråkigt att du upplevde mötet på det sättet, då det inte är den upplevelse vi vill att någon ska få i kontakt med oss.

Vi tar gärna emot mer information för att kunna följa upp händelsen internt. Vänligen kontakta vår kundservice så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar Fortum

Trevliga

Trevliga. Svarar så man förstår.
Bra priser och dem är mån om ens avtal så det ska bli så brq för en som möjligt.

2. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Fortum Sverige

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med bemötandet och den service du fått från vår kundservice. Tveka inte att kontakta vår kundservice om vi kan hjälpa dig med något mer framöver. Med vänliga hälsningar Fortum

Easy handling

Easy handling, polite and nice personnel that gives clear information

Hil

Thank you very much for your kind review! We are delighted to hear that you are satisfied with the service and support you received from our customer service team.
Kind regards Fortum

Nice customer service

Nice customer service, very informative and solution-oriented, understood the issue quickly and thus gave more information without me having to ask. Fast and good solution to my "problem".

2. kesäkuuta 2026

Hello,

You are always welcome to contact us again if there is anything we can help you with in the future. Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

En mycket kunnig försäljninge.

En mycket kunnig försäljare.
En trevlig ung kille som kunde sin sak.

Saklig och bra information

Saklig och bra information, trevlig säljare, och de sköter hela bytet åt mig

Hej Tiina,

Vad glada vi blir av att läsa att du är nöjd med Fortum och vår kundtjänst. Vårt mål är alltid att alla våra kunder ska vara nöjda.

Saanut 5/5 tähteä

Super bra kundservice och kunnig.

Hej Thina,

Fortum Kundservice

Saanut 1/5 tähteä

Impossible to get in contact with…

Impossible to get in contact with someone who could advice me or solve my issue

29. toukokuuta 2026

Hello Håkan,

We apologize for how your case has been handled, and we would of course like to help you further.
Please feel free to email us at kundservice@fortum.com if you would like us to take a closer look at this matter.

Kind regards,
Fortum Customer Service

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin