Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet. Endte med en besparelse på kr. 4000,- pr. år ift. vores nuværende (snart tidligere selskab). Rigtig fin oplevelse.
God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen. 2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist. 3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første... Näytä lisää
Det virkede udmærket, et selskab var hurtig ude, næste også inden for en uge. Tredie selskab var for længe om det, henviste til digital løsning, og kom først på banen 2 uger efter, da var afgørelsen... Näytä lisää
Hvis 5 stjerner så skal andre forsikringsselskaber være til at vælge da jeg tidligere har haft tilbud fra både Aros og Alm. brand - de kan ikke matche vores nuværende forsikring, hvilket Codan helle... Näytä lisää
I mere end 10 år har vi hjulpet forbrugere og virksomheder med at finde de bedste forsikringer på markedet. Via vores hjemmeside kan brugere med få klik gratis indhente op til 3 forsikringstilbud, fra 3 forskellige forsikringsselskaber - en service mere end 200.000 danskere allerede har benyttet sig af. Klik ind i dag, og lad os hjælpe dig med dit næste forsikringstjek. Det er nemt at komme i gang, det koster intet - og du er ikke forpligtet til at acceptere et tilbud.
Njalsgade 76, 2300, København S, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Indenfor få dage fik jeg 3 henvendelser.
Jeg endte med at skifte samtlige vores forsikringer, og spare penge hver måned.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
God og hurtig tilbagemelding fra Forsikringsportalen.
2 selskaber reagerede indenfor den oplyste frist.
3. selskab reagerede efter en rykker, men da havde jeg indgået aftale med et af de 2 første selskaber.
Jeg har angivet 4 stjerner, da jeg mener, der altid skal være plads til forbedring.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Jeg kunne halvere min forsikrings regning ved hjælp af forsikringsportalen.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Der kom en fra forsikringsselskabet hjem til mig, de andre var kun via telefonen.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Vi modtog kun ét tilbud og ingen forklaring på, hvorfor vi ikke modtog flere end det. Så vi måtte selv følge op og kontakte selskaberne individuelt.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Hjælpsom,fri,ingenprisaftale,mellem forsikring seskaber,og portalen er 100% løsning villig for best service.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Det gik hurtigt med at få tilbud på mine forsikringer fra 3 forskellige selskaber - og jeg valgte det ene selskab.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Blev kontaktet og fik tilbud fra tre selskaber som forventet.
Rigtig fin oplevelse.

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
Fik tre opringninger fra seriøse forsikringer og valgte den ene, Aros Forsikring.
Så jeg er meget tilfreds !

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
har prøvet at lave et forsikringstjek, men det er ikke muligt uden at udleverer sit telefon nummer???
i skriver pænt i jeres mail til mig (i har fået min mail)at selskaberne ikke kan tilbyde forsikringstilbud pr. mail???
sjovt at dette ikke er en mulighed, hvis man ikke vil kimes ned af sælgere

Vastaus yritykseltä Forsikringsportalen
En nem løsning i et kompliceret forsikringsunivers