1. Media- ja markkinointitoimisto

Yrityksen kirjoittama

Din eksterne CMO. Vi tilbyder skræddersyede løsninger indenfor digital markedsføring og content creation, så din virksomhed kan nå sine mål. Med fokus på kreativitet, strategi og resultater hjælper vi dig med at styrke din online tilstedeværelse og skabe værdifuldt indhold.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Styr på det

Magnus har sindsyg godt styr på tingende, og nem og professionel at arbejde med. Jeg har fået virkelig mange leads på min fliserens forretning, efter vi startede. og han har lavet en virkelig fed hjemmeside. Anbefaling herfra

2. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Kalenderen blev fyldt op!

Før mit samarbejde med Magnus brugte jeg meget til på selv at få kunder nok i min forretning.. Men efter at Magnus satte gang i min annoncering på Meta, kom der flere henvendelser end jeg havde turde håbe på! Der kom faktisk så mange at vi slukkede for annonceringen midt i sæsonen, fordi min kalender var fyldt op!

30. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Magnus har gjort et super stykke…

Magnus har gjort et super stykke arbejde med at strukturere min annoncering og skabe et bedre flow for at skaffe brugbare leads! Derudover er der altid god service og godt humør!

13. marraskuuta 2025

Support til markedsføring

Vi har været utroligt glade for at have Magnus som vores eksterne markedsføringskonsulent. Hans evne til at gennemskue vores behov og sikre en solid strategi har været altafgørende for os. Magnus er ikke bare en rådgiver; han er en partner, der bidrager aktivt med innovative løsninger og vejledning til, hvordan vores rejse mod en mere effektiv og besøgt klinik skal se ud.

5. syyskuuta 2025

Super service

Jeg har været kunde hos Forest Media i 1,5 måned, og er yderst tilfreds med både service og resultater. På ca. 40 dage er der genereret 125 leads for et forholdvis lavt budget. Derudover får man et højt serviceniveau med professionel rådgivning samt ugentlige perfomanceopdateringer.
Kan kun give Magnus de varmeste anbefalinger!

26. elokuuta 2025
Forest Media-logo

Vastaus yritykseltä Forest Media

Mange tak for den fine anmeldelse Casper!

Saanut 5/5 tähteä

En kæmpe anbefaling herfra.

Magnus har virkelig styr på hvad han laver og vil gøre alt for at vækste din forretning. Vi har brugt Forest Media som sparringspartner og Magnus er altid god energi og har et nyt perspektiv på tingene.

28. elokuuta 2024
Forest Media-logo

Vastaus yritykseltä Forest Media

Tusind tak for det Sofus :-)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin