Købte en plakat og en pose krydderi næste dag var pakken til afhentning hos pakkeshoppen. Varen pakket forsvarligt ind. Varen fuldt ud tilfredsstillende. Absolut tilfreds.
Jeg handler regelmæssigt og med glæde hos forpalestine som både har kvalitetsprodukter, god service og så støtter man samtidig en god og nødvendig sag. Min bedste anbefaling og med tak🙏🏼❤️🍉
Jag fick en bra känsla av detta köp, även om det var lite dyrt; dels för att det visade sig att den som jag hade köpt var i behov av ett par vackra uppläggningsfat, dels gick pengarna till det palesti... Näytä lisää
ForPalestine is a non-profit organization that sells clothes in solidarity with Palestine. All profits will be donated to MATW.
Folkebo, 5230, Odense, Tanska
- Support@forpalestine.dk
- forpalestine.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super lækker oliven olie
Super lækker oliven olie. Vigtigt for mig at støtte Palæstina. Hurtig levering
Utrolig smukke skåle i god kvalitet og…
Utrolig smukke skåle i god kvalitet og med et godt formål.
pakket med omsorg og hurtig leveret!
Leveringen ankom vitterligt dagen efter jeg bestilte, hvilket er så dejligt oveni at støtte op om menneskeliv og OGSÅ få noget igen. Et sandt privilege - jeg er så taknemmelig for mine skåle, flag og en lækker olivenolie! Pakken var også pakket godt ind og sikret sin rolige ankomst
Smuk keramik der støtter et godt formål…
Smuk keramik der støtter et godt formål 😍🇵🇸
Hurtig levering og god indpakning af de…
Hurtig levering og god indpakning af de smukke vare. Ønsker Palestina det allerbedste
Fantastisk formål og god kvalitet
Jeg modtog min pakke dagen efter jeg bestilte. Super fantastisk service. Min t-shirt er så god og lækker kvalitet. Stoffet er blødt og pasformen er perfekt. Håber de får mere tøj.
Fantastiske produkter og god service.
Fantastiske produkter og god service.
Et godt formål…
Kan stærkt anbefales
Dejlig tshirts
Viva 🇵🇸
At købe palæstinensiske produkter er medmenneskeligt, bæredygtigt og en del af kampen for retfærdighed
Perfekt og hurtigt
Perfekt og hurtigt , jeg fik min vare hurtige end jeg havde forventet . Tak for det 🤩
Ok
God kvalitet og hurtig levering
Fed butik og et godt formål.
Fed butik og et godt formål.
Ville ønske der var endnu flere valgmuligheder
Anbefaling her fra
Bestilte trøjen som forudbestilling så derfor har der været ventetid.
I dag har jeg modtaget blusen og den er i virkelig lækker kvalitet, jeg havde forventet noget helt andet.
Det vigtigste for mig var at støtte Palæstina sagen da det var ved at være noget tid siden sidst.
Kan varmt anbefale at handle her for en god sags tjeneste, det er de lækreste og fineste varer.
Fine ting
Fine ting. Glad for mit lille vandmelon badges.. Og klistermærker, som nok vil ses hist og pist 🫶🏼
Det eneste der er lidt ærgerligt er at jeg kun kunne købe 1 badges. Ville gerne have givet et par stykker væk. Men det er lidt ærgerligt at jeg skal betale fragt 2-3 gange. Gider faktisk ikke og “støtte GLS , men gerne jer 🫶🏼
Hurtig aflevering og god kvalitet
Jeh har bestilt varer et par gange . har købt flotte skåler some vi er meget glad for .
Og jeg elsker at kunne gøre noget for Palestine.