Hyggeligt, trygt og intimt dansestudio, hvor min datter i starten var sky og genert udviklet sig til at elske at opvise hvad hun havde lært. Genialt at der er periode/opvisning hver 3 mdr.
Yritys on vastannut
Min datter på 3 år går til minidans hos Footwerk sammen med sin mormor, og det er en helt fantastisk oplevelse for dem begge. Det er tydeligt at se, hvordan det har styrket deres forhold og givet de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min datter går til dans hos Footwerk Dance Studio, hvor hun startede på minidans og siden er rykket videre til stjernedans. Hun er så glad for det og glæder sig hver uge 😍 Instruktørerne er søde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dansestudie for børn og unge med fokus på fællesskab, sammenhold og sunde relationer🕺🏼
Dalumvej 42, 1. , 5250, Odense SV, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har været til danseopvisning december 2024. Hold da op, hvor er jeg imponeret over instruktørenes engagement, omsorg og energi.
Et danse studio med sjæl, og plads til alle :) Altid god information, og søde instruktører:)

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Super søde tøser, der er gode til at tage sig af børn i alle aldre.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Trygt, sjovt og legende dansestudie for børn. Søde og imødekommende instruktører++ herfra

Super arrangement i Marienlyst Centret i Odense 💪
En masse engagerede børn, der samme med deres undervisere gav den gas!

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
FOOTWERK er et fantastisk lærerigt sted at danse.
Super gode undervisere - trygt sted at komme - alle kan være med !
KÆMPE varm anbefaling herfra...

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Min datter har gået på MGP holdet og hun har elsket det. Vi har altid været meget trygge ved at sende hende afsted. Stor anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Pigerne i Footwerk er simpelthen så søde og nærværende overfor børnene. Varm anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Jeg vil meget gerne anbefale Footwerk. Min datter går til Hip Hop og til Choreo Class, 2 gange om uge. Hun elsker at danse, hun elsker lærere med passion, som velkommer altid med store smil. Maja elsker Footwerk. De er bare så gode ved børn! Og det er så dejligt, at skolen ligger i Dalum, ikke langt fra Bellinge 🙂

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Vi har gået til mini dans det sidste halve års tid og det har været den bedste oplevelse for min lille pige. I og med at Sophie selv har børn, gør at hun møder de små i børnehøjde. Dette har vi ikke oplevet på samme måde andre steder.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Footwerk er et virkelig dejligt sted. Professionel tilgang til dansen og møder børnene hvor de er.
Kæmpe anbefaling herfra.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Vi afholdte fødselsdag for 12 piger på 8-9år det var en kæmpe succes. De dansede i 1,5 time dette aftaler man selv med instruktørerne altså hvor længe de skal danse. Det var en blanding af kendt og ukendt dans, så lidt for en hver smag.
Husk som forældre at have indesko med der er meget fodkoldt når man sidder stille og venter.
Vi fik lov at låne lokalet efterfølgende til boller, kage og gaver. Det fungerede så fint.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Min datter på 10 år til hiphop/dancehall - og ELSKER det! Der er altid højt humør og store smil.. Fantastiske undervisere, der taler et sprog børnene kan være med på..
Der gøres et kæmpe arbejde, for der kan dannes relationer på tværs af holdene og, at alle tør give den fuld gas til timerne.
KÆMPE anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Min datter ELSKER at danse hos Footwerk og glæder sig hver uge til hiphop-torsdag 💃🏼♥️👣

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Min datter har gået på det lille hold fra 2-4 år. Hun er selv 2. Hun elsker at danse og kan lide sangene der bliver spillet. Hun vil altid afsted og har en fest.
Nogle gange lidt for meget koreografi til hendes niveau (og tålmodighed), men så danser hun ofte bare det hun selv har lyst til.
Vi kommer gerne igen.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Min datter med specielle behov ønsket at starte til dans, vi tog chancen og tog en prøvetime.
Det var en lille mus, der var genert der trådte ind i salen. Hun blev favnet, og var med på lige fod med alle andre!
Nu træder vi ind i salen hver torsdag, uden problemer og mor får et “vi ses senere” 🙋🏼♀️👸
Der er plads til alle her, og jeg føler min datter er i de tryggeste rammer.
Alle varme anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Footwerk Dance Studio
Min datter har ikke være glad for større forsamlinger og været en udfordring at gå til noget i fritiden. Men er startet ved footwerk som har haft en fantastisk effekt på hende!
Min datter er lige blevet 5 år og hun har følt sig tryg fra dag et af og gået ind selv med oprejst pande. Der er så stor forståelighed og rummelighed for børnene fra instruktørerne at jeg helt klart vil anbefale det til andre!
Hver uge siger de feks en remse for at styrke selvtilliden og som mor mener jeg det er den største gave, som du kan give dit barn som elsker at bevæge sig til musik.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.