No returns
Bought shoes, were too small. They provide return shipping labels that shipping company does not accept.
Buy Online at Foot Locker ✔ Large Selection ✔ Free Shipping from 25 £ ✔
Helt ok leveringstid, ca. 8-10 dager. Fikk først melding av Posten om at pakken var levert på et hentested og så fikk jeg melding fra UPS om at den var levert til et annet hentested. Det var Posten som hadde rett. Veldig rart, men det ordnet seg til slutt.
Bestilte et par sko, fikk feil modell og feil størrelse. Returnerte ihht instruks med vedlagt returlapp. Hørte aldri noe mer og fikk ikke pengene tilbake. Footlocker sluttet å svare på henvendelser vedrørende om de hadde mottatt returen.
Kjøpte et par Nike air force. De ble helt utslitt med hull både opp på foten og hælen etter ca 4-5 mnd bruk. Jeg klaget på dette flere ganger og de fikk meg til å ta bilder og sende de tilbake . De mener at det er vanlig bruk så ville ikke refundere noe. Fikk samme problemet med noen andre Nike sko ( tydeligvis dårlig kvalitet)som var kjøpt på en annen nettside og der fikk jeg refundert alt og kjøpte meg dermed nye sko der.
Ville iallefall ikke anbefalt å kjøpe sko her, iallefall ikke Nike air force 1, da de vil ikke vare mer enn et par måneder og du vil ikke få refundert/ avslag i prisen.
Zum Bestellen ist die Website schlecht. Seit Wochen versuche ich Schuhe zu bestellen. Jetzt habe ich es endlich geschafft, den Schuh in den Warenkorb zu packen, aber leider wird mein Studentenrabattcode von verschiedensten Seiten nicht vom Preis abgezogen. Es kommt keine Fehlermeldung und es scheint so, als würde der Code angenommen werden, aber am Preis ändert sich nichts.
Terrible service! I recieved my package in january, but the shoes were too small. In order to return the item, they needed my order ID. I never got an order ID, and the difficult website didn’t allow any type of order ID that I got. I sent a message on their website but all I got was a response from a robot. After trying to call every single FootLocker store in Norway, and not a single one of them answered the phone even though the store was open, I finally found a email adress I could contact. After being in touch with them they gave me a return label, but now I need to contact UPS on the phone as well as finding a location near me I can deliver too, and not to mention that the UPS website won’t show a location near me, so I cant deliver the package. Incredibly difficult and frustrating situation to deal with. I won’t shop here ever again.
Selve butikken er nice, men nettsiden.. den blocker meg ute når jeg prøver å kjøpe sko! Dritt nettside
Har kjøpt flere par sko det siste året fra de. Å får alltid varen som bestilt, de har blitt kjappere med leveringene og🙂👍🏻
Et stort internasjonalt selskap som ikke kan sende riktig produkt som ble bestilt og ikke er villig til å sende riktig bestilling når de blir bedt om å rette opp feil produkt som ble sendt.
Jeg bestilte et par med puma rx s sko hjem til norge, og betalte ikke noe toll som jeg måtte ha gjort hvis jeg bestilte fra utlandet, og betalte heller ikke noe frakt, siden skoene var på over 500 kr. Skoene kom i løpet av 3 dager og var i god stand. Jeg hadde ein anelse om sånn sirka hvor pakken var under levering, så det er fint. Sko kalkulatoren deres funker bra, og skoene kom i rikig størrelse. Jeg kommer DEFINITIVT til å kjøpe her ifra igjen.