Fijne hoesjes, maar blijken gewoon uit China te komen. Ze drukken zelf nog het logo er op, zodat het lijkt alsof de hoesjes eigen design zijn (denk ik). Wel snelle levering, dus vermoedelijk kopen ze... Näytä lisää
Goede prijs voor goede kwaliteit , hoesje doet wat hij moet doen en ze zien er leuk uit ! Al jaren met diverse telefoons hier een hoesje besteld, altijd goed !
Goede site, je ontvangt alleen geen track en trace code om je pakket te kunnen volgen. Verzending, Iets langer dan 1-2 werkdagen. waarschijnlijk door drukte postverzending-carnaval.
na lang wachten heb ik eindelijk een hoesje ontvangen dat ik helemaal niet besteld heb. zeer spijtige ervaring want nu moet ik geld neerleggen om het terug te sturen terwijl het totaal niet mijn fout... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
FOONCASE is een nieuw Nederlands merk. Wij zijn volledig gericht op het produceren van leuke, fashionable telefoonhoesjes! Ons creatieve team is continue bezig met het ontwikkelen van de leukste prints! Naast een leuke print vinden wij kwaliteit even belangrijk! Fashionable & Quality is waar wij voor staan!
Hollanti
- fooncase.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle service
Pakketje zou er 3 tot 5 werkdagen over doen en was er al op de 2e dag. Heel mooi en niet beschadigd. Super goed gedaan hoor!
Super snelle bezorging en lekker veel…
Super snelle bezorging en lekker veel keuzes
Product is mooi
Product is erg mooi. Ben er erg blij mee! Helaas zijn de kleuren net iets anders dan de afbeelding op de site, maar voor de rest prima! Past ook goed rond de telefoon.
Helaas is de bezorging erg onduidelijk, maar het kwam wel binnen. Net iets later dan verwacht, maar het is er wel!
Niks binnen gekregen
Nog steeds Niks binnen gekregen terwijl ik een week geleden een mailtje kreeg dat het verzonden was. Een mailtje terug gestuurd en krijg geen antwoord terug.
Vriendelijke klantenservice
Onze bestelling was zoekgeraakt bij de post, maar dankzij de snelle en vriendelijke klantenservice kregen we toch op tijd het hoesje in huis!
Telefoonhoes
Goede levering
Leuke hoesjes en snel geleverd
Voor de tweede keer bij Fooncase wat besteld: beide keren top geregeld!
Jammer
Helaas zou we de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen ontvangen en na 4 dagen nog steeds niets ontvangen... jammer dat hier niet even een berichtje over Verzonden is. Alle begrip voor een vertraging, maar communiceer dat even. Dat voorkomt teleurstelling
Mooie phonecase en snelle bezorging
Mooie phonecase en snelle bezorging. Precies zoals staat beschreven.
3 januari besteld
3 januari besteld, pas op 11 januari na email versturen ontvangen.
Bestelling niet correct en geen respons klantenservice
Al meermaals besteld op Fooncase. Tot op heden geen klachten. Snelle levering. Helaas 2 weken geleden mijn bestelling aangekregen maar deze was niet correct. Een foutief hoesje. Degene die ik had besteld was zelfs duurder als het geleverde hoesje. Hiervoor al 2 e-mails gestuurd zonder reactie. Je kan de klantenservice op geen enkele andere manier bereiken als via mail. Heel jammer.
Bestelling nog steeds niet ontvangen
De keuze voor het artikel was goed en snel te maken op de site. En de levering was lekker snel.
Omdat het netjes ingepakt is en prijs…
Omdat het netjes ingepakt is en prijs is ook redelijk, en het product ziet eruit zoals op de foto. Zeer goed dus! Het bezorgen is ook netjes verlopen. Top
Alles war wie beschrieben
Alles war wie beschrieben. Fooncase ist sehr vertrauenswürdig.
Verkeerde hoesje binnen gekregen
Orde niet ontvangen en geen track en trace
Orde niet ontvangen , kan het bedrijf alleen mailen. In afwachting van een oplossing
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.