Na początek było super wpadło mi 1000 obserwujących! Jednak po 24 godzinach nagle znikło mi 400 obserwujących… dziwne mam nadzieję że będzie mi to zwrócone lub przynajmniej obserwujący!👍🏼
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bardzo szybka realizacja usług. Jestem naprawdę zadowolony i pod wrażeniem. Usługa była wykonana w ciągu kilku minut od płatności. Cenowo też jest bardzo dobrze. Polecam!
Wszystko w porządku. Przeważnie sprawna realizacja zamówienia. Raz na parę zamówień zdarza się problem z realizacją zamówienia. Support pomaga go rozwiązać.
Polecam stronę bardzo szybka i łatwa w operowaniu strona uczciwe ceny uważam wręcz za jedną z najlepszych stron
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Kup Instagram followers, obserwujących, polubienia i wyświetlenia. Obserwacje Instagram i TikTok. Bez hasła, natychmiastowa dostawa, bezpieczna płatność. Wsparcie 24/7.
Yhteystiedot
Puola
- follower.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Bardzo fajna i szybko sprawna aplikacja…
Bardzo fajna i szybko sprawna aplikacja działa POLECAM!!!
Ekspresowe
Wszystko super , udało się pomyślnie w parę sekund. Polecam.
Zajebiscie działa nawet trochę za free
Polecam mega szybko i dobrze
Polecam mega szybko i dobrze
Wszystko zgodnie z zapowiedziami.
Wszystko zgodnie z zapowiedziami.
Super
Trwało to minutę może mniej, wszystko okk, polecam!
wszystko super szybka i dokladna wysylka
wszystko git
Spoko opcja dla podbicia zasięgów
Spoko opcja dla podbicia zasięgów
Polecam follow dostarczone w 2minuty…
Polecam follow dostarczone w 2minuty szybko sprawnie i tanio
nie wiem czemu ludzie maja az taki…
nie wiem czemu ludzie maja az taki problem u mnie wszystko super serdecznie polecam
Szybka i skuteczna obsługa mega polecam…
Szybka i skuteczna obsługa mega polecam jeśli chcesz rozwinąć swoje konto
After I receive 1000 follower after 3or…
After I receive 1000 follower after 3or 4 days the account go back to 11 all the followers gone I try to contact them no one answer or try to write a bad review on the website becouse they show reviews but it's fake because you can't add review so all the reviews you see on the website is fake I contact them also on the by email nothing scam website 100%
Tragedia
Tragedia, kontaktu zero nie polecam. Przez 2 dni nawet jeden obserwujący nie dotarł.
Nie polecam sklepu follower.pl…
Nie polecam sklepu follower.pl wszystkie wykupione obserwacje na Instagramie spadły w ciągu jednego dnia. Brak kontaktu z supportem więc pieniądze przepadły. Sprawę planuję zgłosić na policję
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.