Foderklubben Arvostelua

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

När det blir problem med leverans så…

När det blir problem med leverans så hjälper dom till, så man får den,trevliga att ha att göra med.jag har bara gott att säga om dom

26. huhtikuuta 2026

Hej Lena!

Stort tack för dina fina ord, det värmer verkligen att läsa!

Vi tycker att det är i de stunder då något inte går som planerat som vi verkligen får chansen att visa hur mycket vi uppskattar våra kunder. Det är självklart för oss att vi ska finnas där och hjälpa till hela vägen tills maten är framme vid dörren.

Vad glad jag blir att du upplevde oss som trevliga, det är precis så vi vill att det ska vara att handla hos oss på Foderklubben.

Tack för ditt förtroende, vi ser fram emot att hjälpa dig (och hundarna!) snart igen!

Varma hälsningar,

Snabb kundtjänst

Bra kvalitet och snabb kundtjänst.

9. huhtikuuta 2026

Hej Bahram,

Stort tack för din fina recension.
Vi är väldigt glada över att du valt att dela med dig av din upplevelse av oss, och att du var så nöjd!

Våra kunders upplevelse är A och O för oss.
Vi vill gärna ge dig lite extra som tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Så vid din nästa beställning har vi lagt till, i din kundprofil, att du kommer få med extra hundgodis på köpet!

Vi önskar dig en underbar dag!

Allt gott,

Saanut 4/5 tähteä

Bra pris.

Bra pris.
Små fina kulor.
Hundarna gillade maten.
Men, lite för lång leverans tid.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Foderklubben

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att de små kulorna gick hem hos hundarna – det är ju det absolut viktigaste för oss på Foderklubben. 🐾

Vi får be om ursäkt för att du fick vänta lite längre på leveransen denna gång. Vi har haft ett helt otroligt tryck i butiken den senaste tiden, mycket tack vare att Brit Premium by Nature nyligen fick toppbetyg av Råd & Rön! Det är superkul att så många vill ge sina hundar ett testvinnande foder, men det gjorde tyvärr att våra leveranstider blev något längre än vanligt.

Vi vill självklart att du ska vara helt nöjd, så hör gärna av dig till vår kundtjänst så fixar vi en rabattkod som plåster på såren för väntetiden!

Ett tips för framtiden:
Om du startar en prenumeration hos oss blir din order alltid "öronmärkt". Det betyder att du prioriteras i kön när trycket är högt, samtidigt som du får ett extra förmånligt rabatterat pris.

Tack för att du handlar hos oss och för din förståelse!

Varma hälsningar,

Saanut 5/5 tähteä

Jag e super nöjd med min beställning…

Jag e super nöjd med min beställning från foderklubben och hunden blev super glad för sina 3 godis påsar i överraskning :)

30. maaliskuuta 2026

Hej Aviva!

Stort tack för dina fina ord och din fina recension. Vi uppskattar väldogt mycket att höra hur vår kunder upplever sina köp hos oss.

Väldigt roligt att både du och din hund uppskattade det :)

Önskar dig en underbar dag!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin