Yritys on vastannut
Fra hjertet af kan jeg klart anbefale denne butik. Manden bag er super hurtig til at svare beskeder på Instagram. Man kan trygt og roligt handle med ham, og returvarer går uden problemer. Fantastisk k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har efterhånden handlet her flere gange, og servicen har altid været virkelig god. De har et stort udvalg af fodboldtrøjer, og de kommer altid i rigtig god stand, og jeg har aldrig oplevet at de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Salg af originale og unikke fodboldtrøjer, som er helt op til 30 år gamle! Stort udvalg med +300 trøjer på hjemmesiden. Vores mission er klar: Vi ønsker at tilbyde de mest legendariske og eftertragtede gamle fodboldtrøjer med de største ikoner på ryggen. Vores trøjer er omhyggeligt udvalgt og verificeret for at sikre, at de opfylder vores strenge standarder for autenticitet, kvalitet og stand
Nicoline Kochs Plads 5, 1.3, 8000, Aarhus C, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Købte igen 4x trøjer efter min gode oplevelser de sidste 2x. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Tip top kundeservice og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Hurtig besvarelse og god service. Får 100% hvad man betaler for!

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
God køber oplevelse samt hurtig levering
Helt klart et sted at handle

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Fantastisk service og rigtig god til at hjælpe en med at finde trøjen du leder efter. Vil helt sikkert vende tilbage hertil

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Modtog den fineste trøje. Priserne er lidt høje men man får hvad man betaler for. Fantastisk god kundeservice som svarede på spørgsmål og hjalp en fredag aften. Lyn hurtig forsendelse . Jeg anbefaler kraftigt og købe trøjer her igennem :)

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Kvalitets fodboldtrøjer, hurtig levering og super god service. Kan anbefales!

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Endnu engang en god oplevelse! Lige fra fund af trøje, levering og service!
I har nu fået en fast kunde fremover :-)

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Jeg fik præcist hvad jeg bestilte, i den præcise stand der blev lovet. Varen blev sendt meget hurtigt og de var absolut ingen problemer. Helt igennem fantastisk oplevelse!

Mega god service!
Har bestilt derfra et par gange nu, og begge trøjerne er kommet til tiden, og i mega god kvalitet.

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Alt spillede maks. Intet at sætte en finger på :)

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Fede og ægte trøjer til en god pris, sælgeren er fair og meget venlig. Kan ikke rigtig forlange meget mere

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Rigtig god service og meget fine varer jeg modtog, ikke sidste gang jeg handler hos Fodboldshoppen.dk

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Mega god oplevelse igen. Jeg købte en mystery box hvor jeg kunne fravælge hold og fremhæve spillere jeg gerne vil have. Mystery boxen kom 2 dage senere og fik en fed Ronaldo trøje! Fodboldshoppen har de fedeste trøjer og mega lækkert med de laver “drops” så tit. De svare altid på insta og er gode at handle med.
Klart anbefale

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Rigtigt flotte trøjer og virkelig god kvalitet selvom de er brugte jeg køber flere fra denne hjemmeside

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Mega god oplevelse, så et opslag på Facebook af en masse fede trøjer til salg og skrev med det samme, sælger ledte mig ind på webshoppen og oplevelsen har kun været god!!!
Hurtige svar og en lækker trøje🙏🙏

Vastaus yritykseltä Fodboldshoppen_dk
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.