3-daagse commerciële training: 3 dagen volle bak tips, trucs, achtergrondinformatie, theorie en praktijk. Het was fijn samenwerken met Ivo en de laatste dag met de actrice Renate.
Fijne training die mij veel nieuwe inzichten en handvatten hebben gegeven voor zowel zakelijk als privé gebruik. Wordt op de juiste manier overgebracht en aangepast naar de groep door Ela. Geen moment... Näytä lisää
Onlangs heb ik een doeltreffende commerciële training van FocusXL mogen volgen. FocusXL heeft mijn commerciële expertise naar een hoger niveau gebracht. Met name het enthousiasme van Ivo heeft eraan b... Näytä lisää
Review training De training had een duidelijke en logische opbouw: van het waarom tot wat het je oplevert en hoe je het in de praktijk kunt toepassen. Ashmay zorgde voor een prettige interactie en le... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
FocusXL helpt professionals en teams om slimmer én leuker te werken. Met meer dan 5000 deelnemers per jaar zijn wij dé specialist op het gebied van timemanagement, focus, persoonlijke effectiviteit, communicatie, leidinggeven en AI-toepassingen op de werkvloer. Onze trainingen zijn praktisch, direct toepasbaar en meetbaar effectief. Geen theorie voor de bühne — wél blijvend resultaat. We bieden 1-op-1 trajecten, open trainingen, teamtrainingen en inspiratie-events.
C.T. Storkstraat 29, 7553 AP, Hengelo, Hollanti
- 085 - 0640689
- info@focusxl.nl
- focusxl.nl
Muut katsoivat myös näitä
New time management van focus XL; zelfs voor sceptici een aanrader!
Als notoire uitsteller én iemand die weinig stress kent, was ik niet direct enthousiast bij het idee een training time management te gaan volgen. Toch ben ik de training 'open' ingegaan en inmiddels ben ik om. De inhoud van de training en de manier van training geven hebben ervoor gezorgd dat ik nut en noodzaak van timemanagement (op de nieuwe manier) ben gaan inzien. Inmiddels werk ik volgens de methode van Focus XL en dat gaat goed! Een uitsteller ben ik nog steeds, maar ik vergeet veel minder en heb een beter overzicht van alles wat er nog moet gebeuren. Hierdoor kom ik ook toe aan activiteiten die normaal gesproken zouden blijven liggen, omdat ze niet direct belangrijk zijn. De persoonlijke aandacht en de wijze waarop vervolg wordt gegeven aan de training (wekelijkse tips en trucks in je mailbox) maken de training compleet.
Zeer nuttige training!
Gelijk toegepast, heel erg zinvol!! Werk een stuk overzichtelijker nu!
In één woord: TOP!
Super fijne training die je direct in de praktijk kunt toepassen. De trainer wist de lesstof goed, duidelijk en met humor over te brengen waardoor de dag zo voorbij was! Ik zou iedereen deze training aanraden want een helder hoofd werkt zoveel prettiger!
Een must om effectief te kunnen werken!!
De training is zeer goed toe te passen in de praktijk. De training is echt een 'must' voor mensen die in een korte tijd trainen tijdswinst willen boeken en effectiever willen werken. Je ondervindt vanaf de eerste dag tijdswinst! Daarnaast heb je meer controle over je taken, zodat je nog gerichter met je werkzaamheden aan de gang kan!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.