FoamGrip Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een top product. Was een beetje twijfelachtig aangezien ik veel heb geinvesteerd in producten en andere materialen. Maar de borstel past er wel echt goed tussen. Het feit dat je de microvezels... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden van deze aankoop: geen gedoe meer met een ladder om de bovenkant van de camper te kuisen. De steel van de borstel is zeer stevig waardoor je wat kracht kan zetten bij moeilijke vlekken.... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Foamgrip ziet er degelijk uit en washmitt is van goede kwaliteit. Echter bij het eerste gebruik schuift de foamgrip het eerste deel terug in bij de minste drukzetting op de washmitt. Dit is spijtig wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wegens 't feit dat levering enkele dagen vertraging opliep, gaf FoamGrip spontaan een compensatie in de vorm van een gratis artikel! Topservice.

1. Auton varaosaliike
  2. Autotarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

FoamGrip ontwerpt premium wasgereedschap waarmee je je auto veilig voor de lak en prettig voor je lichaam wast. Van uitschuifbare wasborstels en microvezel borstelkoppen tot droogdoeken, washandschoenen, velgenborstels en een compleet wasemmersysteem: alles wat je nodig hebt voor een complete wasbeurt, in een assortiment. Geen swirls, geen microkrassen, geen onnodig gebuk. Gewoon de juiste tools om je auto zelf goed te verzorgen, van dagelijkse rijders tot eigenaren van campers en caravans. Car Wash Made Easy. Niet zomaar een slogan. Een standaard.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

77 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

de levering zelf was heel correct

de levering zelf was heel correct , produkt is nog niet gebruikt . hoe mag men de borstel ( hoes) wassen ?

18. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Patrick!

Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Voor de microvezel borstelhoes: spoel deze na gebruik gewoon uit met schoon water en laat aan de lucht drogen. Eens in de zoveel tijd kun je 'm ook even in de wasmachine doen (koud programma, geen wasverzachter of bleekmiddel) om hem echt schoon te houden. Vermijd de droger en direct zonlicht.

We willen je graag bedanken voor het vertrouwen en wensen je veel plezier met het resultaat!

Is snel geleverd en alles is in orde

Is snel geleverd en alles is in orde

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Carlo!

Saanut 5/5 tähteä

Prima levering en materialen.

Prima levering en materialen.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Edwin!

Saanut 4/5 tähteä

Zeer snelle levering en producten zien…

Zeer snelle levering en producten zien er uit zoals besteld.
nu nog even testen :-)

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Stefan!

Erg tevreden.

Erg tevreden.. product voldoet en was er binnen 2 werkdagen.. complimenten

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Frank!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. Daar doen we het voor.

Saanut 5/5 tähteä

Snel bezorgd en hand om snel de auto te…

Snel bezorgd en hand om snel de auto te wassen

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Tom!

Correct materiaal en levering

Correct materiaal en levering

9. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Daniel!

Saanut 5/5 tähteä

Alles van bestellen tot afleveren was…

Alles van bestellen tot afleveren was prima

12. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Jose!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle bezorging en voorzover nu…

Snelle bezorging en voorzover nu geprobeerd goede kwaliteit.

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Theo!

Saanut 4/5 tähteä

Product goed geleverd maar moeten het…

Product goed geleverd maar moeten het nog proberen

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Gabriel!

Saanut 5/5 tähteä

Fijn product en snel geleverd

Snel en compleet geleverd. Vraag over gebruik snel en goed beantwoord.

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Karel!

Saanut 4/5 tähteä

Het is met foamgrip een stuk…

Het is met foamgrip een stuk eenvoudiger schoonmaken en een geweldig goede service!

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Bert!

Fijn om te horen dat onze producten goed bevallen en dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor.

Auto wasborstel

Supersnel in huis...product werkt prima en heel erg tevreden

9. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling André!

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de levering volgens afspraak is verlopen.

Super snelle levering.

2. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Gerrit!

Hij is mega mega

Hij is mega mega

16. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling!

Fijn om te horen dat onze producten goed bevallen. Daar doen we het voor.

Snelle levering.

Snelle levering.

2. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Renze!

alles zoals verwacht

29. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Hans!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

30. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä FoamGrip

Bedankt voor je beoordeling Riny!

Team FoamGrip

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin