Flytthem Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

UNDVIK DENNA FIRMA TILL VARJE PRIS!!

UNDVIK DENNA FIRMA TILL VARJE PRIS!!
Jag bokade i Juni 2026 flytt + flyttstädning av en typiskt lägenhet à 55kvm med Flytthem och har haft en förfärligt dålig upplevelse med bägge tjänsterna. Så pass att vi nu håller på skicka in ett reklamationsärende hos allmänna reklamationsnämnden.

Flytten: Det kan börja med att nämnas att lastbilen som kom för att hämta möblerna hade börjat rosta längs med långsidan av bilen, hade yttre skador i form av bucklor, samt trasiga backspeglar. Redan då borde vi anat vad vi stod inför… Mitt under flytten så meddelar Flytthem att de inte kommer få plats med alla möbler i en vända med lastbilen och säger att de kommer ta ut en extrakostnad på 1500kr om vi vill att de ska fullfölja flyttarbetet — trotts detta tillägg på fakturan så lämnar de kvar möbler i lägenheten.

Under självaste flytten så har 3x golvlampor böjts så att de nu står snett, vår Monstera har knäckts, räls och gångjärn på soffa har böjts och en del av plywooden börjat lossna undertill, och vi har fått flertalet tydliga skrapskador på fronten av våran diskmaskin.

Städningen: Kan knappast kallas städning. Ugnen hade inte blivit städad innantill. Flertalet kök- och skåpsluckor hade tydliga märken kvar efter utförd ”städning”. Det var matfett kvar på diverse ställen vid köksutrymmet. Fönsterkarmar och listor hade inte blivit torkade (svart med smuts i hörnen av fönstren, och blev alldeles grå när jag drog mitt finger på listorna). Städerskan hade inte heller städat vid vitvaruutrymmen. I sovrummet så hittade jag stora dammråttor kvar i hörnen, särskilt i garderobsutrymmet.

Sammanfattningsvis så kan jag säga att tjänsterna var så dåligt utförda att jag delvis var tvungen att åka tillbaka till lägenheten för att flytta klart resterande möbler (vilket inkluderar en pax garderob ifrån Ikea), men jag har även behövt anlita en ny städfirma som fick komplettera städningen av lägenheten då hyresvärden bedömde städningen som under all kritik (de ifrågasatte om vi ens hade anlitat en städfirma till att börja med).

När jag meddelat Flytthem om alla brister så återkom de med att de kunde ge 20% rabatt på fakturabeloppet som efter tilläggskostnader överstiger 6700kr (då har de som sagt redan felaktigt lagt på 1500kr för en körning som de inte utfört), samt 700kr ersättning för skadorna på diskmaskin då de anser att ”det inte påverkar funktionen av diskmaskinen”.

Gör dig själv en tjänst och undvik denna oseriösa firma!

25. kesäkuuta 2026

BLUFF!

BLUFF!! Anlita inte detta företag.
Jag anlitade detta flyttbolag efter att ha fått ett löfte om ett fast pris baserat på storleken på min lägenhet. Tyvärr höll de inte avtalet överhuvudtaget.

När flyttdagen kom dök de upp med en lastbil som var alldeles för liten och inte stämde överens med vad vi hade kommit överens om. Redan när hälften av mitt bohag var inlastat var bilen helt full. Trots det skriftliga löftet om ett fast pris tvingades jag boka och betala för ytterligare en lastbil för att överhuvudtaget få med resten av mina saker.

Detta är ett extremt oseriöst beteende och ren och skär lockpris-taktik. Jag rekommenderar starkt att välja ett annat flyttbolag om du vill slippa dolda kostnader och stress.

22. kesäkuuta 2026

Fruktansvärd flyttfirma

Fruktansvärd flyttfirma.
De kom med kartonger på fel dag, utan att meddela. De kom nästan 4 timmar sent på flyttdagen, omöjligt att få kontakt med dom dessutom. De har orsakat skador i båda lägenheterna och på möbler. De ända dom tar ansvar för är stora repor på stengolv som jag lyckligtvis nog har bild på innan de orsakade skadan. Annars hade de inte velat stå för de heller.
Undvik om möjligt! De verkar även utnyttja deras anställda som var helt utarbetade och sönderstressade.
Värsta flytten i mitt liv helt ärligt, otrevlig kundservice dessutom.

28. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Anlita inte den här oseriösa firman

Anlita inte den här oseriösa firman. Dök inte upp med kartonger rätt dag. (De drog av kostnad för detta). Ingen kontakt under flyttdagen, gick inte att ringa för att det var helg. De dök upp 3,5 timme senare än bestämd tid. De tappar kartonger, repade stengolv och slog av en bit sten från fönsterplattan. Flyttgubbarna nekade vissa skador. De blev inte klara till sent på kvällen. Jätte dålig upplevelse👎

28. kesäkuuta 2026

Mycket oseriöst företag

Mycket oseriöst företag. De kom nästan en timme för sent och hanterade mina möbler mycket vårdslöst. Allt ställdes huller om buller i ett rum, ända upp till taket, vilket resulterade i skador på både väggar och flera möbler. Mitt köksbord förstördes helt.

Vid reklamation krävde de bilder som bevis på möblernas skick före flytten, annars tog de inget ansvar. När de till slut ersatte mitt köksbord gjorde de dessutom ett värdeminskningsavdrag, trots att det var de som hade orsakat skadan.

Som om det inte vore nog tog städpersonalen med sig min mopp. Jag fick tillbaka den av VD:n, men utan någon ursäkt.

Betala hellre lite mer för ett seriöst företag. Jag är mycket missnöjd och avråder starkt från att anlita detta företag.
Vh Väldigt mycket missnöjd kund

30. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Hemsk service och behandling av personal

Hemsk service och verkar ej ta hand om sina anställda.

Firman anlände flera timmar sent. Dr skulle kommit runt 13.00 men kom närmare 17.00. Flyttkillarna var helt slut efter att ha haft för kort tid på sig med en annan flytt och hade ej ätit eller haft rast. Koordinator ville skjuta upp hela flytten till dagen efter vilket inte var möjligt för oss. De förstod inte heller varför jag insisterade på att flytten skulle vara klar innan 22.00 på kvällen (då det var en vardagskväll). Min man köpte snacks och dricka åt de som arbetade för att de skulle få i sig något och hjälper själva till att bära. Ändå drogs endast 500 kr av på slutpriset (och detta efter att jag jagat dem på telefon). Inget av det som var märkt "Förråd" hamnade i förrådet och ett sidobord gick sönder. Dagen efter skickade de en person för att flyttstäda och menade att det skulle ta fyra timmar för en tvåa på 46 kvm.

24. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Avoid at all costs. The worst moving experience imaginable.

We hired Flytthem for our move on 18 April and deeply regret it. The movers arrived late, worked painfully slowly, and handled our belongings with zero care; hitting items against walls repeatedly. Despite the move taking far longer than it should have, they tried to charge us an extra 2,000 SEK at the destination, claiming the distance to the elevator was too long. The distance was a few metres. After a long dispute, they eventually corrected the invoice, but only after enormous stress on moving day.
To make things worse, our diplay was damaged during transport despite being in its original manufacturer packaging. When we raised this, their response was essentially: "you should have photographed it beforehand; not our problem." No apology, no compensation, no accountability.
We had also recommended Flytthem to two friends and had a cleaning contract with them. All of that is now cancelled.
In one sentence: Overpriced, dishonest, careless with your belongings, and completely unresponsive when things go wrong; save yourself the stress and book literally anyone else.

18. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Great Service and excellent job done

Great Service! And the moving cordinator (Ray) was tremendously helpful and considered every aspects of the move and " How too's" .
Very surprised and was not expecting this level of customer service.

And a great experience moving with Flytthem!
Highly recommended 👌 👍 👏 💯

9. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin