Proffsigt bemötande från första…
Proffsigt bemötande från första telefonkontakten. Tre flyttkillar som med glatt humör fick bära allt cirka 40 meter i snömodd. Lossningen gick snabbt och utan skador. Rekommendera denna firma. Sune Englund
Tullinge-Nyköping 2 rok. Smidigaste flytten hittills. Punktliga, snabba, proffsig förpackning med filtar och folie av ömtåliga möbler och dessutom mycket trevliga killar. Inget att klaga på. Rekomenderas!!!!
Har använt flyttexperten i Nyköping vid två tillfällen under 2025, ungefär samma mängd möbler, ungefär samma förutsättningar och samma antal flyttsnubbar. Bra packat bägge gångerna och inget har gått sönder i flyttarna.
1:a varvet - tog två timmar från dörr till dörr, allt emballage hanterat. Alla saker på rätt ställe. Världsklass.
2: varvet - tog 8 timmar från dörr till dörr, 2/3 av sakerna på rätt ställe, emballage kvarlämnat. Kändes oengagerat och väldigt oprofessionellt.
Jag höjde företaget till skyarna efter första flytten. Med facit i hand skulle jag inte boka dom igen.
Otrevligt bemötande
Offert och faktura stämmer inte överens och inte heller det som man kommit överens om muntligt. När flytten var klar då har ett bord skadats, 4 fönsterlampor samt ett staffli har försvunnit vi har pratat med dom samt mailat information samt bilder. Lotta ringde upp och hade en väldigt dålig attityd där hon menar att hon har pratat med flyttkillarna o dom säger att det inte hänt så rent krasst blir man anklagad för att ljuga vilket är under all kritik! Hon tänker prata med dom en gång till men hon borde verkligen tänka om gällande sitt yrkesval och att man inte tilltalar en kund på det sättet. Otrevligare och oseriösare människa får man leta och
efter! Dom är inte värda en krona eller stjärna så välj någon annan flyttfirma!
Jag har tidigare haft mycket bra erfarenheter av Flyttexperten, men den senaste gången blev också den sista gången jag anlitade dem. Den person som skulle flytta har en funktionsnedsättning och satt och väntade och väntade på en flyttbil som inte kom. Efter 4 timmar fick jag veta att han fortfarande väntade på bilen. Jag ringde Flyttexperten som svarar att flytten blivit avbokad... Naturligtvis hade inte flytten blivit avbokad, här har Flyttexperten klantat till det, men lämnar ingen ursäkt överhuvudtaget.
Har jobbat där, ALDRIG MER. Stor varning utfärdas. Blivit blåst på tiotusentals kronor i utebliven lön/övertid/traktamente. Ägaren är hotfull, otrevlig m.m. Saker och ting sköts minst sagt väldigt dåligt, milt uttryckt. Facket är på dom, och det var inget nytt tydligen. Det var en ren mardröm att jobba där. Ni som fått förstörda möbler ? Ni kommer aldrig få nån ersättning, och jag lovar att ingen heller bryr sig där. Skulle kunna berätta mer, men jag skiter i det, det bästa vore -> Konkurs. Ägaren äger även slapvagnsreklam.se (släpvagnsskyltar längs motorvägar). Undvik även de isf. Delar lokal med möbelmagasinet, där för övrigt trucken saknar bromsar...bara en sån sak. Billig flytt ? Nej. Går pengarna till drägliga löner ? Nej (usel lön!). De går till ägarens hus + lägenhet i Thailand där han spenderar halva året.
Anlita inte det här företaget om ni inte vill ha era möbler förstörda, bli extremt illa behandlade och tvingas vidta rättsliga åtgärder för att få ersättning för skadorna. De hade sönder två av mina möbler, min bokhylla och min tv-bänk. Tv-bänken hämtade de och sa att de skulle laga den, några veckor senare fick jag tillbaka möbeln med en ful fläck som "lagning", plus att de inte hade lagat alla skador utan det var en stor repa kvar orörd. När jag pratade med chefen på företaget så var han mycket otrevlig och gick så långt att han anklagade mig för att ljuga om skadorna. Fastän ena flyttkillen t.o.m. bad om ursäkt på plats för att de hade sönder min bokhylla (en stor del lossnade, och det är en bokhylla som inte är delbar utan i ett stycke). Det var innan jag hade upptäckt det 1,5 cm stora hålet samt en 5 cm lång repa i min tv-bänk.
De tog även betalt för längre tid än flytten tog, en hel extra timme la de till på fakturan. De har skickat mig till Kronofogden för att jag vägrar betala fakturan som är grovt felaktig. Jag måste nu vidta rättsliga åtgärder för att få ersättning för de skador de orsakat, samt för att bestrida fakturan med påhittad tid.
Jag har anlitat flyttfirmor förr, men jag har aldrig varit med om något liknande eller blivit bemött på ett sånt här sätt. Jag ser också att det är fler som tyvärr har samma erfarenheter som jag av det här företaget. Gör er själva en tjänst och välj ett annat flyttföretag.
Saltad nota och förstörda möbler! Trevliga före bokning, otrevliga och hotfulla, efter fiaskoflytt.
Jag anlitade Flytt-Experten den 1 mars, då jag skulle flytta till lägenhet. Personalen var otrevlig, de svor och slängde ur sig könsord. De hanterade inte mina möbler varsamt, de försökte att pressa köksbordet genom dörrhålet till köket, trots att det var för trångt, de hade inte tid med att hjälpa mig med möblering, de lastade in alla flyttkartonger i vardagsrummet så att det var omöjligt att ta sig fram, de missade att sätta dit stödklossen under min dubbelsäng, de debiterade mig för längre tid än de var här, och de repade mina möbler. Jag har varit i kontakt med Konsumentvägledningen, jag har bestridit fakturan, jag har reklamerat tjänsten, jag har begärt att en skadereglerare ska inspektera skadorna på mina möbler och jag har begärt att få se utskrift från deras färdskrivare. Jag har ännu inte fått se någon utskrift från deras analoga färdskrivare, de vill att mina möbler skall inspekteras av personal som var med under flytten, och att de ska avgöra om de har orsakat skadorna. De debiterade mig för 6 timmar, trots att de bara arbetade i 4 timmar. Det finns grannar och andra personer som kan intyga vid vilken tidpunkt Flytt-Expterten kom hem till mig, och när de lämnade mig på min nya adress, men de hänvisar bara till sin färdskrivare. De hotade med att driva ärendet vidare till Tingsrätten om jag inte betalade fakturan. Jag skulle inte rekommendera någon att anlita denna flyttfirma.