Svindel! Har sendt inn sak til forbrukertilsynet. Håper flere gjør det. For guds skyld, ikke betal. Det er jo det de lever for, lure folk med sider og logoer som ligner skatteetaten og posten. Ogs... Näytä lisää

Styr unna! Søkte på Folkeregisteret, og trodde det var den siden jeg var inne på. Koster kr 399, ren svindel! Anmelder de til Forbrukertilsynet!

Brukte tjenesten ved flytting. Dette inkluderte å melde fra til mine kontakter (strøm, bank etc etc). Det skulle også sendes et navneskilt. Betalte for tjenesten - fikk ingen navneskilt, og mine kon... Näytä lisää

1,6

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Styr unna

20. helmikuuta 2026

Svindel!

Har sendt inn sak til forbrukertilsynet. Håper flere gjør det. For guds skyld, ikke betal. Det er jo det de lever for, lure folk med sider og logoer som ligner skatteetaten og posten. Også truer de med betalingskrav og inkasso i etterkant. Får du mer smålige folk? En tjeneste som i utgangspunktet er gratis!

17. joulukuuta 2025

Svindel.

Svindel.
Har til slutt valgt å betale kun for å bli kvitt di. Du får ikke den hjelpen du tror du skal få ang. Flyttemelding til div. Aktører å det er full ansvars fraskrivelse fra flytteskjema sin side.
Jeg tok kontakt å ba henne slette faktura da jeg ikke fikk det jeg hadde betalt for med det korte svaret at " det skal jeg orden " noe som aldri ble gjort å regningen ble stadig sendt pånytt til meg . Noen ganger gikk det ikke ant å sende mail engang fordi mailen til flytteskjema var full...whaaat !!! Hun sluttet også å svare meg på mine henvendelser, bare sendte ut faktura.
Anbefaler INGEN å benytte seg av denne siden. I utgangspunktet trodde jeg det var skatteetaten sin side, da logo er veldig lik. Håper folk er mere oppmerksom en det jeg var ellers blir dere plaget i lang tid ! Rett og slett bare søppel !

25. syyskuuta 2025

ren svindel

ren svindel, trodde det var skatteetaten sin nettside og tenkte meg ikke om så gikk gjennom prosessen med å fylle inn skjema, når jeg kom til betaling så ville jeg angre, men det var ikke noe angrerett på siden så jeg kryssa ut, så fikk jeg bekreftelse på mail på en tjeneste jeg ikke har bestilt eller betalt for?? videre får jeg en inkassovarsel fra riverty selv når jeg ikke har betalt for noe?? sendte dem to mail etter hverandre, men da får man et automatisk svar fra dem som de sikkert sender til alle, REN SVINDEL! jeg nekter å betale for noe jeg ikke har bestilt, gikk fra 399kr til 434kr på inkassobrev, men på mobilbanken står det faktura på 546kr? hva er dette for noe? sendte mail til riverty kundeservice også, hvis ikke dette blir tatt seriøst så skal jeg anmelde til forbrukertilsynet

9. syyskuuta 2025

Brukte tjenesten ved flytting

Brukte tjenesten ved flytting. Dette inkluderte å
melde fra til mine kontakter (strøm, bank etc etc).
Det skulle også sendes et navneskilt. Betalte for tjenesten - fikk ingen navneskilt, og mine kontakter fikk aldri beskjed. Får ikke svar på henvendelse heller.

18. marraskuuta 2025

Ble svindlet

Ble svindlet. Fikk verken endret adressen eller mottok navneskiltet. Betalte 549kr for ingenting!

1. syyskuuta 2025

Svindel!

Info etter dialog med forbrukerrådet :

Hvis dere ikke har bestilt skilt, benytt angre retten med en gang, send melding skriftlig til flytteskjema.no , få skriftlig tilbakemelding

Hvis dere har bestilt skilt og man mener at info om angrerett ikke kommer tydelig frem :

Markedsføringsloven §10 sier en skal ha informasjon om priser før en bestiller en vare eller en tjeneste. Hvis dette ikke er gitt på en tydelig måte, kan det være at det ikke er inngått en gyldig avtale.

Om navneskilt :

Siden et navneskilt er personlig tilpasset, så er det nok ikke angrerett på dette, men det kan fortsatt være angrerett på resten av tjenesten de leverer. Det er kun hvis dere tydelig har fått informasjon om og akseptert at dere fraskriver dere angreretten, at dere ikke har angrerett på tjenestene firmaet leverer.

Man kan derfor klage til firmaet, si at man ikke fikk nok informasjon om prisen og at angreretten går tapt, og hevde at det enten er en ugyldig avtale eller at dere fortsatt har angrerett på deler av bestillingen.

Siden man trolig ikke får navneskilt, ikke betal før varen er levert. Hvis regningen forfaller før dere man får skiltet, send klage til firmaet og si at man krever levering før betaling.

Klageadgang
Dersom man ikke kommer til enighet muntlig, bør man klage skriftlig. Veiledning til hvordan man skal klage se standard klagebrev ved forbrukerrådet. Slik klager du. Husk å ta vare på en kopi av klagen du sender til motparten.

Løser ikke dette saken, kan man klage saken inn til Forbrukertilsynet. Merk at Forbrukertilsynet kun har meklingskompetanse i slike saker og at meklingen er frivillig.

Inkasso :

Får man regning fra inkasso selskap uten at tjenesten er levert : Må man sende en melding til innkasso selskap og si at man bestrider kravet. Send gjerne med en kopi av de meldingene man har sendt til Flytteskjema AS.

Inkasso selskap har da ikke lov til å fortsette innkrevingen, og de må vurdere om de eventuelt tar saken til Forliksrådet for å avgjøre saken der.

Omtvistede krav kan bli avgjort i forliksrådet, det vil si domstolen, eller saken mekles i Forbrukertilsynet. Mekling i Forbrukertilsynet forutsetter at kravet er knyttet til en vare eller tjeneste som faller innenfor Forbrukertilsynets meklingsområde. Du kan lese mer om mekling på Forbrukertilsynets nettsider: Send inn klage - Forbrukertilsynet.

28. elokuuta 2025

Svindel

Svindel, fikk overprisede tilbud fra grådige og useriøse håndverkere, postkasse skilt kom aldri, har politi anmeldt saken og tar reklamasjon opp med banken. Anbefaler flere å gjøre det samme

2. syyskuuta 2025

Svindel

Dette er ren svindel. Vi begynte utfylling men stoppet da vi kom til betalingssiden. Etter en tid kom inkassovarsel uten at vi hadde lagt inn betalingsinformasjon eller motta noen faktura ( på noe vi ikke hadde bestilt)

24. syyskuuta 2025

Ren svindel

Ren svindel. De var ikke i stand til å melde flytting til noen av bedriftene jeg ba om og tar likevel betalt. De vil altså at jeg skal betale 399 kr for et skjema om flyttemelding som er gratis hos Posten og skatteetaten. Samtidig som de fremstår med logo og info som de er en del av skatteetaten og en nødvendig tjeneste som for å melde flytting, noe de altså ikke er. Bare tull og svindel styr unna.

8. heinäkuuta 2025

Ble lurt

Ble lurt. Dette er svindel. Jeg betaler ikke de 399,- og benytter angreretten. Håper de godtar det.

7. elokuuta 2025

Lureri.

Lureri.
Jeg forvillet meg inn på denne nettsiden med uhell når jeg skulle melde flytting, som er gratis gjennom posten, og nå må jeg betale 399kr for ingenting.
De har en stygg kopiversjon av skatteetatens logo i hjørnet som burde fortalt meg at det var scam med en gang.
Hadde det vært en legitim business hadde man kunne forklart feilen og kanskje rettet opp i det, men de er lite imøtekommende og påpeker at vi teknisk sett har benyttet en service som faller utenfor angreretten og bare kan ha det så godt.
Kan ikke tenke meg hvor patetisk man må være for å livnære seg av lureri på denne måten.

28. heinäkuuta 2025

Svindel

Svindel, 6 måneder eg prøver å får min postkasseskilt men det kommer aldri, det bare sier at det skal klargjøres, men det skjer aldri noe

24. marraskuuta 2024

flytteskjema.no - Tar kr 399 for noe som er gratis!

flytteskjema.no / folkeregisteret er ren svindel.
Gir inntrykk av å være tilknyttet Folkeregisteret og
"Tjenesten koster kr 399,- som belastes ditt mobilabonnement ved fullføring av tjenesten."

Flytting gjøres _gratis_ på skatteetaten.no; Folkeregister > Flytte

12. toukokuuta 2025

Svindel

Svindel dette opplegget her.
Domene folkeregister.no er parkert og jeg mottok aldri noe postkasse skilt. Styr langt unna disse

15. joulukuuta 2024

Siden fungerer ikke

Siden fungerer ikke. Sjekket folkeregisteret og Posten 2 måneder senere men min melding gjennom flytteskjema.no hadde ikke gjort jobben.

5. tammikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili