Vær oppmerksom på dette svindelselskapet ved søk for flytting på nett. Her tilbys tjenester som i realiteten er gratis. Nettsiden tar deg rett inn på felt for å fylle ut flyttemelding. Tjenesten koste... Näytä lisää
Sløsing med penger. Alt de tilbyr kan gjøres gratis på posten.no. I tillegg må man uansett melde flytting i tillegg på Altinn. Var dum og googlet "melde flytting folkeregister", denne siden kom... Näytä lisää
Rein svindel, dei har nesten identisk logo som posten norge, når søkte flytting posten på google, kom dei først opp med den logoen og teksten "Posten" så veldig lett for å bli lurt. Man går igjennom f... Näytä lisää
Gikk i fella selv. Søkte opp posten melde flytting og med altfor lik design på logo, endte jeg opp med å betale for en gratis tjeneste. Anbefaler alle å søke opp i Google og melde siden som svindel ve... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
STYR UNNA. SVINDLERE!
Går inn på posten.no og blir omdirigert til flytteregistrert. Bestiller flytting og postkasseskilt til 448kr 14 Juli.. Allerede der burde jeg ha skjønt lunta men i dagens samfunn så syns jeg ikke det hadde vært unormalt at posten hadde begynt å ta betalt. Uansett så gir jeg beskjed om ny adresse fra 1 August. Flyttinga skjer og etter noen dager etter den 1 aug så sender jeg purring. Da kan dem ikke finne meg eller min ordrebekreftelse. Dem ber meg om å sende bevis og dokumentasjon
men dem svarer ikke mer etter det. Det er jo rart at dem ikke finner meg , siden dem klarer å informerer Skatteetaten. Posten derimot klarer dem ikke informerer og dem ringer til slutt og spør hvor jeg og min mann bor hen. Jeg og min mann har ringt, sendt flere mailer etter dette og dem har slutta og svare oss. Når vi har ringt så får vi beskjed om at dem kun svarer på mail. Nå er vi dritt lei og har bedt dem om penger tilbake. Dem tror jeg nok at jeg ikke får tilbake. Styr unna disse svindlerne!!!!!
STYR UNNA
STYR UNNA! Dyrt, dårlig, vanskelig og tungvindt å logge inn på siden, glemmer du å legge til en i husstanden, så må du betale igjen for å registrere den som manglet (299,-) I tillegg skryter de av gratis skilt til en verdi av 199, noe man SLETTES IKKE FÅR! Man må betale for skilt, det er kun ett skilt man ikke trenger til en verdi av 100 som er gratis (for å unngå reklamepost)
ANGRER på at vi betalte nesten 500 kr til denne idiotiske siden!
Bruk heller posten eller gå på skatteetaten/folkeregisteret.
Styr unna!!
Styr unna!!! Jævla svindlere.
Meld flytting inne hos posten.no... De sender også til folkeregisteret. Og det er helt gratis
Personopplysninger til uønskede parter
Under personvern kan man lese at de gir bort informasjonen din til Maskineriet AS - som er et telefonsalgselskap. I tillegg lagrer og behandler Consumer Labs din private informasjon - ikke vet jeg hvem de er og hva de gjør.
Man betaler basically for å få informasjonen sin gitt videre til uønskede parter.
I likhet med alle andre her gikk jeg…
I likhet med alle andre her gikk jeg rett i fellen da jeg skulle skulle melde flytting. Prøvde å bruke angrerett, men fikk beskjed om at "tjenesten" var levert. Eneste jeg fikk var et flytteskjema med navn fyllt inn.
Oppgir ikke pris…
Svært kritikkverdig at man ikke oppgir at dette er et kommersielt tilbud og hva faktisk pris er før i avslutningsdelen
SVINDEL STYR UNNA
SVINDEL STYR UNNA! Tar betalt for en tjeneste som er gratis i Posten og Skatteetaten - IKKE bruk unødvendige penger på dette. Rapportert inn til forbrukertilsynet.
Svindel, får ingenting gjennom denne nettsiden utenom 300kr tapt
Gikk i samme fellen som dere andre her
Gikk i samme fellen som dere andre her. Har prøvd å kontakte de, men får ikke svar. Det er heller ingen telefonnummer å ringe de på. Dette er ren svindel
Dette er ren svindel
Dette er ren svindel. Å melde flytting til Posten og i folkeregisteret er gratis i Norge, men disse tar 299kr. De betaler for annonser for å ligge øverst når man søker på «Flytting av post» eller lignende på Google. Har meldt de inn til Forbrukertilsynet.
Svindel
Prøvde å avbestille orderen etter jeg fant ut at det bare er svindel, men de "så ikke" mailen før orderen var ferdig laget. Nettsiden har betalt for spons så de havner øverst på søkeresulatet når man søker på flytting, så noen som aldri har meldt flytting før tenker jo at det er legit side
Bare lureri.
SVINDEL
Dette er en tjeneste som er gratis via posten.no.
VENTETIDEN LENGRE ENN LANG 😡
Dere burde være så reale at dere sender bestillingen til kundene og ikke gir en melding på feil bestilling når dere har tatt betalt for det dere liksom ikke har fått og så gir dere beskjeden og en sender inn igjen , tror det beste og så får en nokk en betaling på fakturaen vil jeg tro ..uten at en har fått hverken hjelp til flytte adr. Eller navnskiltet til postkassa..Letttjente penger for noen og det kan umulig være lovlig ..eller.. nå skal jeg avvente og se om postskiltet dukker opp .. og om regningen kommer × 2 ..kanskje jeg nå får to skilt ...før jeg reagerer 🤔faktura fikk en ikke , det ble trukket direkte på" mobil"??? Vips???Ringte telenor , men de kunne ikke gjøre noe. ???
SVINDEL
SVINDEL! Trodde jeg var på posten sine sider, og fikk ikke avsluttet eller valgt betalingsmåte. Det bare "gikk igjennom".
Nå nektet de å la meg heve kjøpet/bruke angrerett.. blir å ta melde dette til forbrukertilsynet.
Jeg opplever det som bondefangeri. Jeg meldte gratis til folkeregisteret og skatteetaten. Da jeg kom i deres varetekt skjønner jeg at jeg må betale kr. 299.- men ikke et øre mer. Korriger regneingen j
Jeg opplever det som bondefangeri og registrerte selv via skatteetaten og folkeregisteret. Deretter har Flytteregisteret belastet meg fire ganger kr. 299.-
Den 1.6.2023 belastet med 2xkr.299
Den 6.6.2023 belastet med kr. 299.-
Den 7.6.2023 belastet med kr. 299.-
Ren svindel
Ren svindel. Tjenesten koster 299kr med en liten skrift helt nederst. Noe som ellers er gratis å gjøre hos Posten.no
Svindel
Svindel! Betalte for å få registert flytting og få postkasseskilt, uten å få noen av delene.
Flytteregister Norge er en ren svindel
Flytteregister Norge er en ren svindel, som kommer opp når man søker på nettet om hvordan man skal sende flyttemelding. De trekker penger fra telefonabonnementet ditt.