Vær oppmerksom på dette svindelselskapet ved søk for flytting på nett. Her tilbys tjenester som i realiteten er gratis. Nettsiden tar deg rett inn på felt for å fylle ut flyttemelding. Tjenesten koste... Näytä lisää
Sløsing med penger. Alt de tilbyr kan gjøres gratis på posten.no. I tillegg må man uansett melde flytting i tillegg på Altinn. Var dum og googlet "melde flytting folkeregister", denne siden kom... Näytä lisää
Rein svindel, dei har nesten identisk logo som posten norge, når søkte flytting posten på google, kom dei først opp med den logoen og teksten "Posten" så veldig lett for å bli lurt. Man går igjennom f... Näytä lisää
Gikk i fella selv. Søkte opp posten melde flytting og med altfor lik design på logo, endte jeg opp med å betale for en gratis tjeneste. Anbefaler alle å søke opp i Google og melde siden som svindel ve... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Fikk ikke produkt
Fikk ikke produkt, de sendte nytt med HELT feile navn, fikk nytt med feil/mangler i etternavn. Ubrukelig tjeneste å anbefales ikke. Styr unna!!
Dette er 100% svindel og bedrag!
Dette er 100% svindel og bedrag!
På grensen til svindel
Jeg skulle melde flytting i folkeregisteret. Etter flere dager flytting var jeg litt stresset og trodde jeg hadde gått inn på folkeregisteret, ikke flytteregisteret. Hvis man googler det så kommer flytteregisteret først opp på de første lenkene, selvom man har søkt «folkeregisteret». Ikke mer enn en halvtime etter da jeg så at det kostet 399,- oppdaget jeg at jeg hadde vært inne på feil side. Jeg sendte mail om å kansellere bestillingen med en gang da jeg innså at jeg hadde sendt inn feil. Får svar om at det ikke er mulig å angre seg og at alt av informasjon står på siden dems. Jeg mener det må være lov til å gjøre feil uten at noen skal kreve 399,- av deg for det. Mener også at kjøpsloven tilsier at man har angrerett? Har hvertfall ikke fått noe særlig hjelp eller forståelse. Jeg har nå selv ringt de tre stedene om ikke å melde flytting siden dere sier det ikke er mulig å reversere.. Veldig frusterende å falle inn i en så vanskelig bedrift.
Svindel
Svindel. Anbefaler å melde inn til forbrukertilsynet!! Tar deg ikke mange minutter og kan hjelpe andre mot å gå i samme fella. Meld også om angrerett innen 14 dager til mailen på nettsiden til flytteregisteret.
Ren svindel
Ren svindel. De forteller ikke at det er gratis å gjøre dette hos Posten.no og hos folkeregisteret. Du får absolutt ingenting mer enn gratistjenestene, og det er absolutt ikke mindre å gjøre. De sitter bare å bruker samme løsninger.
Ble trekt 399 kr uten at jeg godkjente…
Ble trekt 399 kr uten at jeg verken godkjente betaling eller ble informert om at tjenesten kostet penger.
Flyttemelding via denne siden er ikke engang gyldig
Scam alert
Min bror brukte, og betalte for tjenesten, men måtte likevel inn på posten og folkeregisteret og endre adresse 1 mnd etterpå da adressen ikke var endret. I tillegg er det lureri når man googler "flyttemelding posten" og de har betalt for å dukke opp øverst, der teksten på linken fremtrer som at de er Posten, samt at logoen ligner.
Flytteregister er scam, men ikke Flytteregisteret
Alle som skriver denne siden er en scam, håper dere kan ta en ekstra titt på hvem dere har brukt da det er mest sannsynlig Flytteregister, og ikke FlytteregisterET. Dette er to helt ulike selskaper og nettsider. Vi i Flytteregistert opplever at Flytteregister utgir seg for å være oss, og sender kundene deres til vår kundeservice. Vi refunderer alle våre kunder som ikke er fornøyde med tjenesten innen 1 virkedag og etter 14 dagers angreretten. Vår kunderservice kan nås fra
kundeservice@flytteregisteret. no (uten mellomrom mellom . og n), og vi har ingen Tone som jobber for oss.
Bedrageri!
Bedrageri!! Ble trukket 299,- x2, sendte de mail og svarer ikke lenger etter at jeg sendte de bevis og etterspurte tilbakebetaling.
Svindel og bedrageri
Svindel og bedrageri, lurer folk til å tro at det er en offentlig tjeneste ved å betale for å komme opp først når man søker. Betalte 299kr for å få mail om at sas, telenor og en hel masse andre selskaper ikke kunne levere tilbud til meg. Dvs at dersom man er like smart som meg og kjøper denne tjenesten, så vil man mest sannsynlig få mange telefoner fra alle mulige selgere. Ønsker du å spare deg for det hodebryet, så sparer du i samme slengen litt penger. Sendte de mail 7 minutter etter jeg kjøpte og sa at jeg ønsket å kansellere. Prøver du å ta kontakt med de for å kansellere, så får du i svar:
«Hei,
Tusen takk for at du kontakter oss angående din bestilling av flyttemelding.
Tjenesten du har bestilt er allerede levert og i produksjon. Vi har derfor ikke muligheten til å tilby deg kansellering av din bestilling.
Dersom du har flere spørsmål angående din bestilling, kan du gjerne kontakte oss igjen.
Ønsker deg en fin dag!
Vennlig hilsen
Tone
kundeservice»
Ps: Det er gratis å melde flytting hos posten😅
Svindel
Så etter jeg sendte inn at jeg hadde blitt trekt 448kr uten godkjenning. Prøvde å ringe nummeret, men det vart kun svar å få på engelsk.
100% scam
100% scam. De tar betalt for å ikke gjøre noen jobb og dette blir plutselig trekt fra mobilabonnementet. Nettsiden har betalt for å komme opp først og reklamerer også for å endre adresse i posten/folkeregisteret (hvilket er gratis), men dette gjør de ikke heller.
Scam
Scam, shady navn og oppførsel. Vanskelig å få med seg at tjenesten koster tjenester, da man først i ettertid får regning på mobilabonomentet
STYR UNNA
STYR UNNA! Alt fremadgår som mulig svindel. Ubehagelig, men heldigvis har jeg ikke betalt noe. Å melde flytting er gratis, og går via Posten sine nettsider. STYR UNNA!
Svindel
Markedsfører at de informerer videre om flytting, men gjør det ikke. Ei heller sender de skikt og nekter å refundere. Nekter å svare på spørsmål på e-post. Direkte svindel hele opplegget.
SCAM!
SCAM!! Jeg trodde dette var posten. Gikk litt fort i svingene når jeg skulle registrere. Når jeg var ferdig med flyttemeldingen oppdaget jeg at dette var helt feil.
Jeg har prøvd å sende dem flere meldinger rett etter registreringen, for å få avbestille. Men de nekter. 😭
Svindel !!!!!!!
Absolutt ikke bruke flytte registeret,
De gjør ingenting å tar bare tar 300kr fra deg !
Når du prøver å få pengene refundert, nekter de.
Hold deg unna !!!!!!
Hadde gitt null stjerner om mulig
Hadde gitt null stjerner om mulig! Ikke gå i fella, de tar betalt for noe som er gratis gjennom posten/statteetaten...
Svindel og lureri
Svindel og lureri
Jeg var i ferd med å flytte og pga stress gikk jeg inn på den første siden som kom og som jeg trodde var offentlig. Jeg betalte i alt kr 480 for skjemaet og to postkasseskilt som aldri kom. Da jeg etter tre uker gikk inn på Posten og spurte om de hadde fått flyttemeldingen, var svaret nei. Da skjønte jeg at jeg var blitt svindlet. Slike nettsteder burde vært fjernet, men heldigvis er det nå kommet en tekst hvor det står
«ikke sikker side.»
Var litt rask i svingen og gikk på…
Var litt rask i svingen og gikk på denne, denne nettsiden tar betalt for tjenester som egentlig er gratis. De bryter ikke loven direkte så vidt jeg forstår det så ingen måte å få pengene tilbake.
Skal du melde flytting gjøres dette helt gratis på posten sine nettsider.