Flytteregisteret Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Sløsing med penger. Alt de tilbyr kan gjøres gratis på posten.no. I tillegg må man uansett melde flytting i tillegg på Altinn. Var dum og googlet "melde flytting folkeregister", denne siden kom... Näytä lisää

Rein svindel, dei har nesten identisk logo som posten norge, når søkte flytting posten på google, kom dei først opp med den logoen og teksten "Posten" så veldig lett for å bli lurt. Man går igjennom f... Näytä lisää

Gikk i fella selv. Søkte opp posten melde flytting og med altfor lik design på logo, endte jeg opp med å betale for en gratis tjeneste. Anbefaler alle å søke opp i Google og melde siden som svindel ve... Näytä lisää

Fikk denne siden opp som første valg når jeg skulle melde flytting, fant fort ut at de ikke gjør noen verdens ting og de sender heller ikke ut skilt som de tar 150kr for. Svindel hele greia, utrolig... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dette er lureri

Dette er lureri. Bruker nesten samme adresse som folkeregisteret, men skriver folkeregistret i nettadressen. Trodde dette var offisiell side. Har bedt om å få pengene tilbake

6. maaliskuuta 2025

Flytteregister.no må ikke benyttes

Flytteregister.no må ikke benyttes. Her fyller man selv ut gammel og ny adresse samt flyttedato, og betaler dem kr 399,- for at de 'registrerer' i sitt system at du flytter(!). Her må Forbrukertilsynet på banen asap.

1. helmikuuta 2025

Unødig tjeneste

Forståe at man skal vite betre enn å bruke denne tjenesten. Men det er tydelig eit forsøk på å utnytte folk med disleksi😂

5. helmikuuta 2025

Svindel og Scam

Jeg trodde jeg hadde kommet til den «ekte» siden, folkeregisteret.no for å melde adresseendring. Mellom hver gang jeg flytter husker jeg ikke hvor det er jeg har gjort det tidligere, og tenkte at dette var «safe» da jeg en gang tidligere har gjort den samme tabben ved å betale for en slik tjeneste fordi jeg trodde jeg var inne på en side som liknet på posten.no.

Jeg meldte adresse-ending og stusset litt da jeg måtte betale, men begynte å surre ved å tro at jeg kanskje måtte betale for å melde flytting likevel.. men nei da!

Jeg ble i tillegg trukket to ganger for dette, altså 399kr TO ganger. Jeg har forsøkt å ringe og å sende mail til dem, uten noe hell..

IKKE bruk disse sidene. Dette er bare svindel, spør du meg!! De svarer heller ikke på verken tlf eller mail, og i tillegg virker det som de opererer med flere sider som har ulike navn!!

28. tammikuuta 2025

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!

Hold deg unna! Gjør dette via offisielle kanaler, det er gratis!

Jækla dritten sender spam sms til kona i forbindelse med at vi flytter, jeg har allerede ordnet endringer i folkeregisteret.

29. tammikuuta 2025

Svindel

Med overskriften "Meld flytting til Posten" er det lett å tro at det er bl.a. det man gjør ved å bruke Flytteregister.no, men Posten får ikke beskjed om flyttingen. Vi betalte 548 kr for en tjeneste som Posten gjør gratis, inkludert postkasseskilt. Postkasseskiltet fra "Flytteregister.no" kom aldri. Dette er svindel!

26. marraskuuta 2024

Svindel fra ende til annen

Svindel fra ende til annen. Fremstår som en formell offentlig tjeneste. Utfører ikke oppdraget som kunden tror han betaler for.
Vil ikke godta angreretten. Strex en 3 part henter inne pengene over telefonregningen.

9. tammikuuta 2025

Bare tull dette her

Bare tull dette her. Ikke fått postkasse skilt som bestilt og betalt. Må gjøre hele greia om igjen. Tapte penger. Svindel dette

15. joulukuuta 2024

Svindel

Svindel. Villeder folk til å tro det er posten. De har også en nettside som heter folkeregistret.no som har veldig lik logo som skatteetaten. Begge sider er svindel. De fleste bedrifter/organisasjoner de videresender flyttemelding til kan ikke bruke dette på grunn av gdpr og man må derfor likevel registrere seg på deres egne nettsider. Forstår ikke at disse nettstedene for lov å operere.

23. lokakuuta 2024

Svindel fra flytteregistret. Oppdaget litt for sent at…

Oppdaget litt for sent at adresseforandringen var noe eg måtte betale 399 kr for. Ok, tenkte jeg, da kan jeg bruke angreretten. Har sendt Mail på Mail til selskapet hvor jeg påpeker retten min til å kreve tilbake pengene,
Men de svarer meg ikke og ikke får jeg pengene tilbake. Dette er jo grov svindel!!!

31. elokuuta 2024

Scam

Scam! Hadde ikke brukt tjenesten engang, fikk regning på 400kr. De svare ikke på Mail.

4. syyskuuta 2024

Veldig i gråzone med å være svindel…

Veldig i gråzone med å være svindel eller ikke. For de som meg, som ikke vist at dette koster 400kr er det mulig å få pengene tilbake.

Send epost til: kundeservice
at flytteregisteret.no og be de å refundere pengene i henhold til angreretten din.

Jeg fikk dermed pengene tilbake.

25. elokuuta 2024

Advarsel! Styr unna denne svindelnettsiden!

Gjorde et Google-søk i dag for å sende flyttemelding. Regnet egentlig med at Skatteetaten sine nettsider ville være første treff, men nei. Dette svindelforetaket stod før Skatteetaten sine nettsider på google. Her skal de altså ha penger for å utføre noe som er helt gratis å utføre hos Skatteetaten! Utrolig at slikt ræl kan holde på å utnytte folk!

25. elokuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili