Mine to teenagebøen har brugt adskillige tuber acne control creme, og den er bare super god. Derudover er der god service og hurtig levering
Efter utallige forsøg med div produkter uden held, prøvede jeg flowus sensitive creme og den løste problemet med tør og irriteret hud på skinnebenene stort set med det samme.og Anne informerede og le... Näytä lisää
Varene jeg købte er fin kvalitet. Cremerne er jeg meget glad for. Jeg glæder mig dog til at de igen kan levere olierne, da jeg har haft endnu bedre effekt med dem. De er søde og hjælpsomme, og kom m... Näytä lisää
Hos Flowus ønsker vi at bringe mere af det naturlige tilbage til hverdagen - mindre af det kemiske. Vores fokus er på planter, der kan gavne både krop og sind. Vi har brugt vores energi på udvikling af vores eget problemløsende og naturlige hudpleje. Det er fremstillet lokalt i Danmark. Vi arbejder selvfølgelig på at få meget mere naturlig hudpleje i fremtiden. Vi har masser af idéer, både til hudpleje, men også til kosttilskud i fremtiden. Shhh! Vores naturlige hudpleje er med et par nøgle ingredienser der går igen, CBD fra hampplanten og kukui olie med oprindelse fra Hawaii. Planter har været brugt til pleje af huden i flere tusinde år og vi mener, at det stadig den dag i dag, er det bedste for os og miljøet. Vi har fokus på bæredygtighed. At tage ansvar starter som virksomhed, ved først og fremmest at give folk et valg, hvor der tilbydes produkter, som der er godt for økosystemet. Hamp produktion er godt for miljøet - Hamp konvertere 4x så meget CO2 tilbage til ilt, sammenlignet med almindelig skovbrug. Hamp renser jorden den står i og kræver minimale sprøjtemidler. Øget brug af hamp i det daglige, vil komme os alle til gavn. Vi vil få mange flere produkter i fremtiden, som også vil være fokuseret på at være godt for både krop og miljø.
Rugvænget 11, 7870, Roslev, Tanska
- 27208804
- mail@flowus.dk
- flowus.dk
Muut katsoivat myös näitä
Lækker teenagecreme
Derudover er der god service og hurtig levering
Efter utallige forsøg med div produkter…
Efter utallige forsøg med div produkter uden held, prøvede jeg flowus sensitive creme og den løste problemet med tør og irriteret hud på skinnebenene stort set med det samme.og Anne informerede og leverede til UG,
Hilsen Per.

Vastaus yritykseltä Flowus
Gode shampoo bar og cremer

Vastaus yritykseltä Flowus
Skønt produkt og nem levering
Nem og hurtig levering, og et rigtig dejligt produkt som jeg har brugt til min eksem. Det kan varmt anbefales!
Jeg brugte Sensitive Skin Repair. :)

Vastaus yritykseltä Flowus
Fantastisk service og virkelig lækre…
Fantastisk service og virkelig lækre produkter❤️

Pakken kom meget hurtigt
Pakken kom meget hurtigt, var flot pakket ind og med et stk chokolade i pakken . Gode produkter,bruger nu daily cremen hver dag ,

Acne control
Jeg har prøvet utallige hudpleje produkter, men intet har virket. Jeg har brugt acne control, og min hud er blevet så flot og glat. Produktet holder i en lang periode, og man kan hurtigt se fremskridt. Jeg er så glad for resultatet !

Vastaus yritykseltä Flowus
Varene jeg købte er fin kvalitet
De er søde og hjælpsomme, og kom med god vejledning til hvad jeg kunne gøre for at styrke min eksem og psoriasis hud med de muligheder de havde.

Vastaus yritykseltä Flowus
Så fantastiske produkter😀 jeg har brugt…
Så fantastiske produkter😀 jeg har brugt dem i en del tid, og jeg kan både se og mærke en forandring. Jeg bruger deres sæbe og acne control creme, hver aften, det gode er også at man ik har brug for særlig store mængder for at der skal ske en forandring.🤍

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, som jeg selv benytter hver eneste dag - kunne ikke finde på at vælge andre! Jeg vil til enhver tid anbefale dem andre.

Vastaus yritykseltä Flowus
De allerbedste anbefalinger her fra!🤩…
De allerbedste anbefalinger her fra!🤩 Har i over 30 år, som den eneste løsning for mig, brugt hormoncrem til at bekæmpe min atopiske eksem. ENDELIG har jeg fundet nogle produkter, som ikke ødelægger min hud....tværtimod! 🙏 Efter blot 5 dags brug af Natural soap bar, samt sensitive skin repair cremen fra Flowus havde jeg de vildste positive resultater.
Her 5 uger efter opstart på produkterne, er jeg næsten helt fri af min mange års kamp mod tør, fortykket og skællende hud 🙏
TAK for jer Flowus! ❤️

Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter.
Top kundeservice
Levering også i top 🙂
❤️❤️❤️❤️❤️
👍👍👍👍👍

SuperSuper godt
Super behandling, hurtig klar til afhentning.
Efter meget kort behandling kunne man se en forskeld på huden.
De varmeste anbefalinger her fra❤️

Fantastiske produkter
Normalt bruger jeg faktisk ikke trust pilot, anmeldelser osv da ens oplevelser af produkter altid er individuelt.. MEN flowus fortjener virkelig en kæmpe ros for deres fantastiske produkter jeg har 2 cremer derfra og ville aldrig bruge andet. Hilsen blomsterdekøren med evigt tørre hænder