God service - fil d. 21.02 24 tilsendt en erstatnings-flosser for en nylig tilsendt, der desværre ret hurtigt ikke mere kunne oplades og som lækkede noget af vandet. Jeg var dog allerede nået til at... Näytä lisää
Vi er indtil videre fornøjede med Flosser, men vi har endnu til gode at få vores tandlæges vurdering af, om de er effektive. Da den ene af os danner meget tandsten og den anden har begyndende parodont... Näytä lisää
Vores første flosser døde, kunne ikke oplades. Men vi må bare have en ny. Den blev tilsendt fra Flosser uden problemer. Til jer med følsomme tandhalse har vi løst det ved altid at fylde den op med van... Näytä lisää
At en medarbejder - efter min opfordring - satte chefen c.c. vores mail tråd. Den handlet om reklamation og en række opklarende spg til de tolkninger, som medarbejderen kom med. At chefen tog rek... Näytä lisää
Flosser sælger alt indenfor tandbørster og tandrensere. Vi bestræber os efter at levere den bedste kvalitet til vores kunder.
Vestergade 59, 8000, Aarhus C, Tanska
- info@flosser.dk
- flosser.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
den er bare super
Et udmærket og effektivt produkt
Et udmærket og effektivt produkt.
God kommunikation imellem leverandør og anslået leveringstid.
Udmærket handel
Restlevering SUPER
After 20 days no delivery
After 20 days, the parcel have still not left for shipping, no reaction in email for 5 days. Very dissapointng
Har ikke lyst til at have jeres dårlig…
Har ikke lyst til at have jeres dårlig service og anbefale nogen
God og hurtig
Umiddelbart et super produkt
Umiddelbart et super produkt - har nu brugt den 3 gange
God pris og levering som lovet
Har modtaget mangelfuld levering ,så…
Har modtaget mangelfuld levering ,så med stor skuffelse , kan derfor ikke bruges. Så det må være en returvare.
Til stor skuffelse.
Tak for venligheden
Tak for venligheden . God service og ingen problem med produkte. Er meget tilfreds til min Flosser Pro❤️
Med venlig hilsen
Nelia Ramos Laursen
God service og hurtig forsendelse
Har lige købt 2 flosser og de dur ikke
Har lige købt 2 flosser og de dur ikke, kan ikke få fat i firmaet, de tager ikke telefonen og svare på mail..
Så hold jer væk
Svindel
Effektiv nok men ret svær at bruge
Flosser gik i stykker efter 3 måneder…
Flosser gik i stykker efter 3 måneder og ingen svarer på henvendelser.
Let bestilling og hurtig levering
Let bestilling og hurtig levering Og en maskine der virkelig er i top
Jeg er super glad for min Flosser
Jeg er super glad for min Flosser. Desværre blev den utæt, men Flosser har straks efter jeg gjorde opmærksom på dette sendt mig en ny. Rigtig god service.