God service - fil d. 21.02 24 tilsendt en erstatnings-flosser for en nylig tilsendt, der desværre ret hurtigt ikke mere kunne oplades og som lækkede noget af vandet. Jeg var dog allerede nået til at... Näytä lisää
Vi er indtil videre fornøjede med Flosser, men vi har endnu til gode at få vores tandlæges vurdering af, om de er effektive. Da den ene af os danner meget tandsten og den anden har begyndende parodont... Näytä lisää
Vores første flosser døde, kunne ikke oplades. Men vi må bare have en ny. Den blev tilsendt fra Flosser uden problemer. Til jer med følsomme tandhalse har vi løst det ved altid at fylde den op med van... Näytä lisää
At en medarbejder - efter min opfordring - satte chefen c.c. vores mail tråd. Den handlet om reklamation og en række opklarende spg til de tolkninger, som medarbejderen kom med. At chefen tog rek... Näytä lisää
Flosser sælger alt indenfor tandbørster og tandrensere. Vi bestræber os efter at levere den bedste kvalitet til vores kunder.
Vestergade 59, 8000, Aarhus C, Tanska
- info@flosser.dk
- flosser.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Videresalg fra Temu
Videresalg fra Temu. Anmeldes for svindel.

Vastaus yritykseltä FLOSSER
Flosser
Virker som den skal, spuler vand ud
Med 3 forskellige styrker 👍er godt tilfreds
Ombytning uden bøvl
Der var et eller andet galt med den første jeg modtog, jeg fik en ombytning uden bøvl.
Den nye flosser
Hej, jeg kan anbefale min bekendte til at købe jeres nye flosser.
Mvh
Fadhil
Super effektiv.
Super effektiv.
Min tandlæge er sågar begyndt at rose mine tænder, så den virker 👍
Min flosser døde dog efter 6 måneders brug.
Så jeg mailede dem, fik hurtig hjælp, og har lige modtaget en ny flosser 🤗 på garantien.
Mine varmeste anbefalinger herfra
Det var god og hurtig betjening men der…
Det var god og hurtig betjening men der mangler en kontakt der stopper skyllet så snart man slipper kontakten
Håndtering af reklamation
At chefen tog reklamationen på sig og sendte en ny flosser til mig.
At chefen viste rettidig omhu.
God service
Super tilfreds
Super tilfreds med dette køb, virker super godt og får virkelig renset tænderne godt igennem. Super nem at bruge, kan varmt anbefales.
Super service og betjening
Super service og betjening, og hjælp da der var brug for dette.
Giver 10 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg er meget utilfreds med flosser pro…
Jeg er meget utilfreds med flosser pro 2.0
Vand pumpen er så kraftig, åbenbart, at der fosser vand ud både ved dyssen, og ved enden af dyssen, hvor du klikker dyssen ned. Den er ubrugelig
Bruger den ikke
Den blev leveret hurtigt men det er noget bras, der var vand ud over det hele, så bruger tandtråd igen.
Det dårligst køb ever 😩