Yrityksen kirjoittama
FlexToyz is uw betrouwbare erotiek partner waarbij service, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn een jong dynamisch team en vinden het zeer belangrijk dat de klant op een zo goed en snel mogelijke manier geholpen wordt.
Lagedijkerweg, 39, 1742NC, Schagen, Hollanti
- info@flextoyz.nl
- flextoyz.nl
Ik heb de Finger Banger G-Spot Vinger…
Ik heb de Finger Banger G-Spot Vinger Vibrator besteld en ben erg onder de indruk, dit was mijn eerste ervaring ik bed met een speeltje, het is een echte aanrader.
Het nadeel is dat ik het dekbed elke keer moet vervangen nadat ik hem heb gebruikt............😋
Spanning in de slaapkamer
Mn vriendin en ik hebben via Flextoys een paar speeltjes bestelt voor in de slaapkamer, en heeft ons veel plezier gegeven!!
Goede klantenservice en snelle verzending/levering
Kwam spontaan klaar in het mondje
Ik vond de FPPR. Mond Masturbator een hele ervaring.
Goede website waar je niet verdwaald
Goede website waar je niet verdwaald.
Producten voor een goede prijs.
Perfect Produkt.
Simply TOP
Simply TOP, already a lot of fun so says enough for the future !! I will definitely order more often!
Toys are always a good help to spice…
Toys are always a good help to spice things up but I really liked customer service, they helped me out a lot!
Great selction
It was a excellent to have some toys to…
It was a excellent to have some toys to destroy my girll
Top kwaliteit!
Producten waren snel binnen en kwaliteit is top! Samen met mijn vriendin hebben wij een hele leuke maar vooral ook een spannende avond gehad. Dit gaat zeker nog vaker gebeuren!
Super complete website
Super complete website, een aanrader
Great experience
Great experience. They got delivered fast and we enjoyed the toys very much. Whenever I want to try something new I will definitely order here again!
Geweldig
Goeie speeltjes van de juiste kwaliteit.
Heb hier goeie avonden mee gehad.
De vrouwen gingen met een glimlach de deur uit!
Ik ga het onthouden voor de volgende keer toppers!!
Simpelweg een goede service waarbij…
Simpelweg een goede service waarbij niets is misgegaan. Voor mijn werk bestel ik vaak producten en hierbij hebben ze een leuk systeem met panda punten
Top site
Top site! Makkelijk en overzichtelijk snelle en discrete levering.
Het was top die vibrator!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.